Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(Verstkuliuke @ 2010 02 07, 15:40)

auksine tokie savotiski  mirksiukas.gif  mielai nesiociau tokius  4u.gif
auksine o jau padekliuku gozis  wub.gif

aciu labai!

QUOTE(_asamaM @ 2010 02 07, 20:10)
Labai gražios spalvos  bigsmile.gif

dekoju wink.gif

labai patiko efauto dezute, vidu gal kitos spalvos buciau darius, bet isore tai wub.gif
sobieska, "meetas " thumbup.gif patinka man toks modernus dekupazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2010 02 07, 22:44)
labai patiko efauto dezute, vidu gal kitos spalvos buciau darius, bet isore tai wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei jau naktinėju, tai brukšeliu...

auksine, man ta servetėlė lb graži ir pats darbelis patiko smile.gif

Ohara, sunku man vertinti, kai nemėgstu rožinės spalvos (man ji lėkštoka ir vaikiška)... Bet pats darbelis labai mielas, tvarkingas, o juostelės tai iš viso ten nereikia, geriau užpiešti juostą tokia pat spalva, kaip ir vidus... Čia tik garsiai mąstau mirksiukas.gif

efauto, su šia servetėle nesu mačius gražesnio atlikimo. Labai dailiai pritaškuota ir išvedžiota. Vidus tik nelabai patiko, bet jei sakai, kad spalvos iškreiptos, tikiu, mat su violetine tai labai dažnas atvejis smile.gif

Sobieska, labai gyvi, ekspresyvūs, už save kalbantys darbeliai, pati dėžutės forma labai graži. Solidžiai atrodo. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos tiek grožybiu pas jus!!! bigsmile.gif Visoms po 4u.gif Parodysiu ir aš savo darba blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 vasario 2010 - 18:20
o, dar mano akys uzmate pagyru mano dezikems...auksine,campari*,Balte
aciu,aciu,aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gera...serveteles lygiai uzklijuotos, bet...man apacia per sviesi virsui, nu nesirisa jos man ir viskas, prisiekiu-ilgokai ziurejau-neitikina, o ir viduj vietoj dazymo galejai serveteles"ipiest"...uz kruopstuma 4u.gif Kalbu tik uz save niekieno neigaliota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 vasario 2010 - 07:20
QUOTE(baltė @ 2010 02 08, 01:25)
auksine, man ta servetėlė lb graži ir pats darbelis patiko smile.gif

Aciu labai 4u.gif

dar pasirodau blush2.gif ZYDROJI PAKRANTE
user posted image
Atsakyti
Auksinė padėkliukai gražiai atrodo nors matosi, kad ne vienodai beicas paėmė medį, dar net įdomiau ir gražiau. Dėžutė thumbup.gif , tik nebučiau sendinusi išorės dugno ax.gif
Ohara man ne prie širdies barbiška spalva schmoll.gif
Efauto kaip kruopščiai ir dailiai išdailinta thumbup.gif darbelis tikrai įspūdingai atrodo
Sobieska 4u.gif spausdintu paveikslėlių ir pritapymo meistrė blush2.gif
Gera tik pradėjusiai, ir taip be raukšlelių gerai priklijavus serveteles 4u.gif
Atsakyti
oi bandau prisiminti avijacijos atrodo labaminiukas su angeliuku buvo, nu fainuolis wub.gif
sobieska graziai cia pasidarbavai bigsmile.gif thumbup.gif
auksine niugis grazumelis thumbup.gif
ir padekliukai paskutinieji (kur medis nevienodai nubeicuotas) fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, dingo surinktos citatos doh.gif

Na ka pamenu:
Ohara, virsus tikrai super atliktas viskas, o va man irgi tas kaspinelis cia nedera nors tu ka, norisi ckazkokio pazaidimo ant sonu. Svarbu seimininkei gerai.

Sobieska, fantastiskos dezutes. Subtilu ir viskas isbaigta ir apgalvota 4u.gif

QUOTE(auksine @ 2010 02 08, 09:07)
Aciu labai 4u.gif
dar pasirodau  blush2.gif ZYDROJI PAKRANTE

Labai patiko, viskas subtilu ir taip grazu ir pritapei matau nemazai. Tik nuotraukytese is arciau ant soniuku rudu matosi kazkokie bangavimai kaip pusles g.gif Ar cia nuo sendintojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 08 vasario 2010 - 10:57
Gilde, is nuotraukos ir darbu turbut esi buvusioji Gadriuke?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 08, 12:04)
Gilde, is nuotraukos ir darbu turbut esi buvusioji Gadriuke?

Aha blush2.gif Keiciau nes daug kas labai visaip interpretavo nika, bet ziuriu vel tas pats doh.gif
Paziurek kaip parasei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 08 vasario 2010 - 12:02
sobieska , Raseleb aciu!!! mirksiukas.gif
Atsakyti