Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(kristule666 @ 2010 02 15, 14:33)
ohara, na ir darbuojiesi, kur tu visas grožybes desi?

oj pas mane namie tik viena dezute db lotuliukas.gif nu ir va sita su obuoliu ir alyvuogiu medziais.... visos jau savose vietose 4u.gif
Atsakyti
Auksine prikolna dezute biggrin.gif ziuriu cia nemazai mergeliu ant kamasutros patrauke lotuliukas.gif

Ohara man tai labai grazi ta dezute su obuoliu bigsmile.gif sakyk o kaip tuos sonus taip graziai padarei? teptuku? svitriniu? man tas nusibruzinimas visas taip veza, tikrai laai graziai gavosi wink.gif ir spalveles zydra su auksu naudojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 02 15, 15:40)
Ohara man tai labai grazi ta dezute su obuoliu  bigsmile.gif sakyk o kaip tuos sonus taip graziai padarei? teptuku? svitriniu? man tas nusibruzinimas visas taip veza, tikrai laai graziai gavosi wink.gif ir spalveles zydra su auksu naudojai?  4u.gif

niu yra ta servetele tokia ji pamurzinta tik kai uzklijuoji nesimato jau taip riskiai tai irgi damurzinau... o šonus tai dažiau mėlynai maišiau spalva mėlyna su balta kol atitaikiau ir td pasiemiau tą pastą kur įtrūkimam trint ir su pirštu šonus tryniau blush2.gif kaip man atrodė gražiausia lotuliukas.gif td nulakavau ir viskas smile.gif db vidu baiginėju blush2.gif
ir čia viskas su pirštais.. mėlyna spalva tada tas auksas ir trinu su pirštuku taip kaip noriu vietom daugiau vietom mažiau 4u.gif
Atsakyti
Kas čia pasidarė, mano mėgstamiausios servietkos eina į trasą, biggrin.gif smile.gif t.y. MamaKa (puikus padėklas!!!) ir Ohara panaudojo. smile.gif Oboulys patiko, nepritapyčiau apačios, man tas fragmentas visai thumbup.gif Gražiai šonai atrodo, man tas spalvų derinys mielas. Ir tikrai liuksiškai atiderintos spalvos thumbup.gif Alyvuogės irgi labai patiko, na, tikrai laaabai thumbup.gif Ką dabar daryt, nenaudosiu kurį laiką šios servietkos. ax.gif

auksine, labai graži dėžutė, patiko juodos ir baltos suderinimas ir tie aptrynimai. thumbup.gif Tikrai labai faina dėžutė thumbup.gif

Džiuga, man atrodo čia jau tapyba, o ne dekupažas wub.gif

Palepinau akis vaizdinukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 02 15, 15:57)
Kas čia pasidarė, mano mėgstamiausios servietkos eina į trasą,   biggrin.gif smile.gif t.y. MamaKa (puikus padėklas!!!) ir Ohara panaudojo. smile.gif  Oboulys patiko, nepritapyčiau apačios, man tas fragmentas visai thumbup.gif Gražiai šonai atrodo, man tas spalvų derinys mielas. Ir tikrai liuksiškai atiderintos spalvos thumbup.gif  Alyvuogės irgi labai patiko, na, tikrai laaabai thumbup.gif Ką dabar daryt, nenaudosiu kurį laiką šios servietkos. ax.gif

ačiū beprotiškai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

Aha, aš irgi buvau išsitraukus jau vieną servetką naudot žiūru čia jau dėžutė ikelta padaryta su ja... doh.gif lotuliukas.gif

Bet tu daryk... mirksiukas.gif kaip tik idomiau kaip galima ta pačia servetėlę panaudot kitaip... wub.gif

Bet kai taip į jas žiūri jos tokios negražios man doh.gif blush2.gif

http://www.senasnauj...duktai/7372.jpg
http://www.senasnauj...duktai/7377.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 15 vasario 2010 - 16:01
Niu ka mergaites, ziurejau as ziurejau i jusu darbelius ir pati uzsikereciau dekupazu ax.gif Aisku man dar mokytis ir mokytis doh.gif Stai parodau savo pirmuosius darbelius blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

blush2.gif cia pirmosios dezutes ir pirmoji lekstute mirksiukas.gif
Atsakyti
Ivoncikas oho ,kaip dėžutės gražiai ir kruopščiai padarytos.. bigsmile.gif thumbup.gif Jei jau db taip gražu kas bus vėliau... wub.gif

Tik antrai dėžutei apačia pripiešus būčiau nes db pieva ore kabo... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 15 vasario 2010 - 16:08
QUOTE(ohara @ 2010 02 15, 16:06)
Ivoncikas oho ,kaip dėžutės  gražiai ir kruopščiai padarytos.. bigsmile.gif  thumbup.gif  Jei jau db taip gražu kas bus vėliau...  wub.gif

Tik antrai dėžutei apačia pripiešus būčiau nes db pieva ore kabo... 4u.gif  blush2.gif

labai aciukas uz grazius zodzius ax.gif , dezute dar nelakuota, taigi einu dapiesti bandyti ax.gif labai aciukas uz pastabele ax.gif . Dabar ziuriu ir tiksliai kabo mano pieva doh.gif

Man iki jusu daar oj oj kiek, bet labai noriu ismokti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 02 15, 16:04)
Niu ka mergaites, ziurejau as ziurejau i jusu darbelius ir pati uzsikereciau dekupazu  ax.gif  Aisku man dar mokytis ir mokytis  doh.gif  Stai parodau savo pirmuosius darbelius  blush2.gif

Laaabai graži ta su žemuogėm ar braškėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 02 15, 16:15)
Laaabai graži ta su žemuogėm ar braškėm  wub.gif

aciu labai wub.gif

Tiesa pasakius bijojau cia det, nes dauguma cia tikru profesionaliu mirksiukas.gif Bet doh.gif nusprendziau idet bei kantriai isklausyt kritikos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 02 15, 16:25)
aciu labai  wub.gif

Tiesa pasakius bijojau cia det, nes dauguma cia tikru profesionaliu  mirksiukas.gif  Bet  doh.gif nusprendziau idet bei kantriai isklausyt kritikos  rolleyes.gif

tai kad viskas tikrai gražu, žinau kaip sunku ta kritiką priimt, bet iš jos ir mokomės, aš kad ir pabambu viduj kad o čia kritikuoja, bet padarau vistiek kaip profės pasako... lotuliukas.gif blush2.gif nes be jų kritikos tai vienos klaidos ir tebūtu..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 15 vasario 2010 - 16:39
QUOTE(ohara @ 2010 02 15, 16:39)
tai kad viskas tikrai gražu, žinau kaip sunku ta kritiką priimt, bet iš jos ir mokomės, aš kad ir pabambu viduj kad o čia kritikuoja, bet padarau vistiek kaip profės pasako... lotuliukas.gif  blush2.gif  nes be jų kritikos tai vienos klaidos ir tebūtu..

tai tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti