ir vel, ir vel maniskei tas laringitas
kiek gi galima
QUOTE(T.A.K. @ 2010 05 18, 21:48)
Mamos, kokį kompresą patartumėte dėti ant kakliuko laringito atveju?
Druska kakliuką šildėm visą naktį, prasikankino, nemiegojo vargšiukas
Nelabai leidžia mano mažylis man ilgai prie kompo informacijos ieškoti
QUOTE(357 @ 2010 05 23, 11:50)
Mamos, kokį kompresą patartumėte dėti ant kakliuko laringito atveju?
dar dedam populiaruju degtines kompresiuka o siaip dazniausiai dedu garstyciu kompresa ant krutines,kazkaip man labiau patinka , didesni poveiki pastebejau
cia tiek daug visko prirasyta apie ta prakeikta laringita, bet as neradau kaip ji gydyti kai kudikiui tik 6 menesiai??? negaliu ziuret kai mano vaikas neveria, o tiesiog spiegia, o kai spiegia jam dar bogiau ir nuramint jo neimanoma, jokiu skysciu i burna net neima
prasau patarkit kaip jam padet? kad tas inhaliatorius? kaip ji naudot? ir kur galima ju isigyt? mums si liga pira karta
(
buciau labai dekinga jai parasytumete i a.z nes tikrai turiu labai nedaug laiko kad galeciau daug informacijos po visur ieskotu, mazyliui manes reikia labiau /:(
buciau labai dekinga jai parasytumete i a.z nes tikrai turiu labai nedaug laiko kad galeciau daug informacijos po visur ieskotu, mazyliui manes reikia labiau /:(
ir mums vel laringitas,labai daznai juo sergam.Vos ne kas 3men.
Patarkit,ka duodat vaikuciams stiprinimui.Skaiciau apie Ribomunyl,gal reiktu ir mums to
Nes geriam Propoli su citrina(sirupelis),vitaminus ir visvien susergam..
Patarkit,ka duodat vaikuciams stiprinimui.Skaiciau apie Ribomunyl,gal reiktu ir mums to
QUOTE(natylli @ 2010 06 07, 23:06)
ir mums vel laringitas,labai daznai juo sergam.Vos ne kas 3men.
manau belieka tik laukti kol išaugsit šitą zarazą
Kantrybės ir išaugsit
Buvom siandien pas gyd.israse mums Ventolina,Acc 100mg. , sirupa nuo kosulio ir masazus .Tai jau iskart ir nuejom pas masaziste poliklinikoje.Tikiuosi pades,apseisim be antibiotiku
kaip dažnai išsigydot laringitą be antibiotikų?
seniau kažkaip gaudavosi, o paskutiniu metu laringitas jau tris kart kartojasi vos mėnesį ištempiam sveiki ir visi kartai su antibais, kankinamės 5-6 dienas, o galų gale geriam antibus
seniau kažkaip gaudavosi, o paskutiniu metu laringitas jau tris kart kartojasi vos mėnesį ištempiam sveiki ir visi kartai su antibais, kankinamės 5-6 dienas, o galų gale geriam antibus
Gal mamytes dominintu inhaliatorius Microlife Neb 10 laringitu sergantiems vaikuciams? Mums neseniai gyd. klaidingai diagnozavo laringita, rekomendavo nusipirkti si inhaliatoriu, o mes "ant karstuju" taip ir padareme. Liko nei karto nepanaudotas. Is tikruju musu maziuliui kartojasi obstrukciniai bronchitai ir visa tai labai panaseja i bronchine astma, o prie sitos diagnozes reiketu kitokio inhaliatoriaus.
Jei ka, sudomintu, rasykit a.z.
Aparatas pirktas mazdaug pries menesi Euro vaistineje, yra cekis, garantija, deze, instrukcija. Mokejome 195, noretume gauti 180 lt
Aparatas pirktas mazdaug pries menesi Euro vaistineje, yra cekis, garantija, deze, instrukcija. Mokejome 195, noretume gauti 180 lt
QUOTE(milda_n @ 2010 06 10, 10:14)
Gal mamytes dominintu inhaliatorius Microlife Neb 10 laringitu sergantiems vaikuciams? Mums neseniai gyd. klaidingai diagnozavo laringita, rekomendavo nusipirkti si inhaliatoriu, o mes "ant karstuju" taip ir padareme. Liko nei karto nepanaudotas. Is tikruju musu maziuliui kartojasi obstrukciniai bronchitai ir visa tai labai panaseja i bronchine astma, o prie sitos diagnozes reiketu kitokio inhaliatoriaus.
is patirties galiu patarti,NEPARDUOK sio inhaliatoriaus,jis naudojamas prie bronhitu ir prie astmos,naudok negazuota mineralini ,natrio chlorida,o astmai skiria inhaliatoriu -tarpine,per kuri reikia kvepuoti hormonus,o tai visai skirtingi dalykai,as pirkau kai suneli kankino laringitai,bet naudojome visa seima kai uzpuldavo kusuliai,be jo neissivaizduoju vaikucio gydymo