QUOTE(ennga @ 2011 03 15, 09:04)
Mes ir vel sergam

.......Siais metais jau trecias kartas
Gal ,kuri mamyte bandet duoti rupkes

sako padeda? Ir gal kuri gaminot vaistukus is alijosiaus, jau nebezinau kaip kovoi su sia bjaurybe

Viskas isbandyta

Belieka laukti kol issaugsim, bet taip baisu, kad dvieju menesiu broliukas sios ligos nepasigautu nuo brolio
T.A.K. laaabai gera tavo mintis del pirmo puslapiuko
Susirgom, greit ilindau i temuke, nors ji pas mane favoritese, neaisku buvo ar galima garinti kai tempertura, atsakyma radau

Is vis super bus, kai viska galesime rasti pirmam psl.
rupke as daviau ,ne poveikio nepastebejau,prie laringitu reikia duoti butent gerklei skirtus vaistus,Laringospray,Phosphor-homaccord,daug siltu arbatu,labiausei tinka gyslociu,ji nuima spazmus,ir zinoma inhaliacijos ,dusimo metu pleciantys vaistukai :mirksiukas:kuo maziau sneketi,tuo labiau rekauti,o praejus sirgimo sezonui ,grudinti gerkle

(nors mano mazius sugebejo ir vasara sirgti ,ir gan rimtai,nes lauke karsta,namie dregme palaikyti beviltiska,tai dusulys buvo baisus,ejom i lauka ,nesemes vandens,sedejom pavesyje ir purskeme zole kad garuotu

)
o delpirmojo puslapio su naudingais patarimais bus sunku,nei gydymo metodai skiriasi

,vieniem padeda silti garai virs puodo,kitiems dar labiau uzspazmuoja,vieniems padeda ventolinas ,kitiems nepadeda,todel kiekviena turime savo gydymo taktika,mano sunelis isaugo laringita,ir baigiam astmos atsikratyti,todel as tik paskaitineju tas temas na ir kartais pasidalinu patirtimi kaip kovoti su siom ligom