Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

QUOTE(Marlyn @ 2010 02 25, 12:03)
na as jau po A.......nemalonus reikalas ir tiek....israse man antibiotku......Doxycyclin STADA  gerti du kartus per diena tik kiek dienu nepaminejo o as ir paklausti pamirsau, o kaip elgtis koks rezimas tai ir nepasake.....bet saunu kad galiu cia pasizvalgyti ir swuzinoti....

kokiu vaistuku jums prirase? po A?

Sveikute, laikykis, viskas bus gerai 4u.gif Man lygiai pries savaite atliko A, o siandien vaziavau histologinio atsakymo, nu tokia nesamone, kad galejau ir nevaziuoti, atsakymas- nestumas gimdoje 6 sav. doh.gif As galvojau, kad kazkokia priezasti ar ka pasakys doh.gif O vaistu man jokiu neskyre ( abrazija dare, kada buvo nestumo 8.4 sav.) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 25 vasario 2010 - 11:08
sveikutes 4u.gif man tai skyre Ciprinol irgi 2 kartus per diena
Atsakyti
sveikutes,pirma karta po A jokiu vaistuku neskyre,antra karta po persileidimo skyre antibiotikus doxycilin
Atsakyti
Bet tai kaip idomiai, kodel cia vienom skiria kitom ne g.gif Nuo ko cia kazin priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2010 02 25, 12:04)
Bet tai kaip idomiai, kodel cia vienom skiria kitom ne g.gif  Nuo ko cia kazin priklauso g.gif

gėriau ir aš juos, man paskyrė juos 7dienas gerti.
po jų dar teko vartoti vieną kursą antibiotikų, tai buvo Supplin (metronidazolum), šituos 5 dienas gėriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man neišrašė jokių vaistų. JOKIŲ. Nežinau kodėl. Tokiais atvejais nors nervus stiprinančių ar raminančių išrašytų. Juk ne abortą daro. Bet kažkodėl jaučiausi kaip po jo. Niekas nekreipė į mane dėmesio. Išleido iš ligoninės be jokių instrukcijų. Nors esu turėjusi 3 persileidimus, bet jie buvo prieš 9-7- metus, tai niekaip neatsimenu kaip ir kas. Matyt norėjau viską užmiršt ir... užmiršau. Jaučiau, kad labai nusilpo imunitetas, tai dabar pradėjau gert imunitetą stiprinantį papildą. Ir geriau jaučiuosi, ne taip greit susigraudinu ir energijos daugiau turiu. Nu svarbiausia man sulauk normalių mm. Kad tikviskas gerai būtų. O po mm eisiu pas gyd darytis tyrimų. Ieškosių ligų tongue.gif
Papildyta:
Astiti, kaip čia taip išėjo, kad blogai padarė? O tas pilvo skausmas, tai tipo kas nors liko gimdoj? Nesuprantu... Nu žodžiu laikykis ir reikalauk tolimesnės insrukcijos 4u.gif Linkiu pasveikt. Siaubas kažkoks...
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2010 02 25, 11:07)
siandien vaziavau histologinio atsakymo, nu tokia nesamone, kad galejau ir nevaziuoti, atsakymas- nestumas gimdoje 6 sav. doh.gif  As galvojau, kad kazkokia priezasti ar ka pasakys doh.gif  O vaistu man jokiu neskyre ( abrazija dare, kada buvo nestumo 8.4 sav.)  g.gif

man iškarto ligoninėje pasakė,kad nieko konkretaus iš histologinio atsakymo nesitikėčiau - tai tik formalumas. Nors mano priežastis buvo aiški iš anksto - herpes'as doh.gif
o vaistu priraše nemažai: žvakutes ir pora antibiotikų rušių, bet pavadinimų aš nepamenu, lytinių santykių nerekomendavo net visą mėnesį unsure.gif leliuko neplanuoti daugiau nei tris mėn. sad.gif bet forume paskaičius labai optimistinių istorijų net akyse prašviesėja, gal bus galima ir nelaukti tų trijų mėn.
Atsakyti
QUOTE(matasta @ 2010 02 25, 13:46)
Man neišrašė jokių vaistų. JOKIŲ. Nežinau kodėl. Tokiais atvejais nors nervus stiprinančių ar raminančių išrašytų. Juk ne abortą daro. Bet kažkodėl jaučiausi kaip po jo. Niekas nekreipė į mane dėmesio. Išleido iš ligoninės be jokių instrukcijų. Nors esu turėjusi 3 persileidimus, bet jie buvo prieš 9-7- metus, tai niekaip neatsimenu kaip ir kas. Matyt norėjau viską užmiršt ir... užmiršau. Jaučiau, kad labai nusilpo imunitetas, tai dabar pradėjau gert imunitetą stiprinantį papildą. Ir geriau jaučiuosi, ne taip greit susigraudinu ir energijos daugiau turiu. Nu svarbiausia man sulauk normalių mm. Kad tikviskas gerai būtų. O po mm eisiu pas gyd darytis tyrimų. Ieškosių ligų tongue.gif
Papildyta:
Astiti, kaip čia taip išėjo, kad blogai padarė? O tas pilvo skausmas, tai tipo kas nors liko gimdoj? Nesuprantu... Nu žodžiu laikykis ir reikalauk tolimesnės insrukcijos  4u.gif Linkiu pasveikt. Siaubas kažkoks...

jau namie, siandien antra karta padare verysad.gif sake, kad pilnai neisvale, liko darinukai kzk, tai vel narkoze ir procedura ta pati verysad.gif taciau, siandien jau israse ir man vaistu Trichopol, nors pirma karta nieko nebuvo israse verysad.gif beje, pilvo skausmas baisu buvo, maniau sienom lipsiu verysad.gif tikiuosi jau viskas, galesiu pasveikti ir toliau planuoti jauna gyventoja ax.gif
Atsakyti
Man po abieju abraziju skyre savaitei antibiotiku pagerti. Sake reikia tam, kad neatsirastu gimdos uzdegimas (kaip abrazijos komplikacija).

Po pirmos abrazijos ziauriai skaudejo pilva dar kokias geras dvi savaites (jei ne daugiau). Ir kraujavo stipriai. Bet po antros abrazijos visiskasi nieko - nei pilvo skaudejo, o kraujavimas normalus kaip per menesines.

Dvi savaites rekomenduoja jokiu lytiniu santykiu, sunkiai nekilnoti, nepavargti.
Atsakyti
as dabar skaitau ir stebiuosi, man po a skyrė kažkokių vaistų, bet net nepasakė, kiek laiko gerti ir ir nuo ko jie, tai pati instrukcijoj paskaičiau.
Mano gine per privarta skyrė kontraceptiku, net neklausus ar aš juos vartoju, ar noriu vartoti. Atsinešus išraša iš ligoninės, gine paskaitė tik pasakė kad pasitvirtino kad buvo dvinukai ir psio. jokiu tyrimu nieko, dėl ko taip nutiko nieko.. tai dabar planuoju, su tuo išrašu pas privatu nueiti, gal tas ka nors man pasakys, paaiškins
Atsakyti
O man idomu, ar yra tokiu merginu, kurios pasidariusios visus galimus tyrimus (nepavykusiu nestumu priezasciai issiaiskinti). Ir ne vienas nieko blogo neparode?

Idomu ar taip gali nutikti? Ir ka tada daryti?
Atsakyti
Sveikos motereles,

as irgi paisausi i jusu bury. Noriu ir pasiguosti, o galbut po kiek laiko ir pasidziaugti gerom naujienom smile.gif kartais paskaitau jusu pasnekesius ir nesuprantu is kur randat tiek jegu atsigaut po tokiu nesekmiu... as turbut esu pati nekantriausia planuotoja, nes tik 2 men planuojam o nesigavus asaru upes teka. galbut taip yra del to kad pyrmo kudikelio netekom pries pat gimdyma! praejo kiek laiko ir pradejom kita planuot. aisku norisi kad is kart pasisektu, bet... manau kad kaip visada ysigalioja kiaulystes desnis- kai ko nors labai nori labai sunku to pasiekti. o vat kai nenori iskart gauni doh.gif pyrma kartely galvojom tik pabandysim- o is kart ir uzkibo. tai taip sunku dabar laukt tu II juosteliu. Kaip tik siandien sulaukiau tu nelaukiamu dienu.. bet nieko na po keliu dienu vel soksiu y trasa. gal sy karta pavyks 4u.gif
Atsakyti