QUOTE(matasta @ 2010 02 25, 13:46)
Man neišrašė jokių vaistų. JOKIŲ. Nežinau kodėl. Tokiais atvejais nors nervus stiprinančių ar raminančių išrašytų. Juk ne abortą daro. Bet kažkodėl jaučiausi kaip po jo. Niekas nekreipė į mane dėmesio. Išleido iš ligoninės be jokių instrukcijų. Nors esu turėjusi 3 persileidimus, bet jie buvo prieš 9-7- metus, tai niekaip neatsimenu kaip ir kas. Matyt norėjau viską užmiršt ir... užmiršau. Jaučiau, kad labai nusilpo imunitetas, tai dabar pradėjau gert imunitetą stiprinantį papildą. Ir geriau jaučiuosi, ne taip greit susigraudinu ir energijos daugiau turiu. Nu svarbiausia man sulauk normalių mm. Kad tikviskas gerai būtų. O po mm eisiu pas gyd darytis tyrimų. Ieškosių ligų
Papildyta:
Astiti, kaip čia taip išėjo, kad blogai padarė? O tas pilvo skausmas, tai tipo kas nors liko gimdoj? Nesuprantu... Nu žodžiu laikykis ir reikalauk tolimesnės insrukcijos

Linkiu pasveikt. Siaubas kažkoks...
jau namie, siandien antra karta padare

sake, kad pilnai neisvale, liko darinukai kzk, tai vel narkoze ir procedura ta pati

taciau, siandien jau israse ir man vaistu Trichopol, nors pirma karta nieko nebuvo israse

beje, pilvo skausmas baisu buvo, maniau sienom lipsiu

tikiuosi jau viskas, galesiu pasveikti ir toliau planuoti jauna gyventoja
kad ir kas nutiktu, apsimesk kad taip ir turi būti ;)