nu va, vakar buvau pas gydytoja konsultacijai
Apziurejo su echoskopu viska, tai viskas super, geriau ir nebuna: kiausides, geltonkuniai, gimda - viskas normalu, kaip ir turi buti. Jokiu cistu nera. Paziurejo i visus tyrimus, kuriuos dariausi, tai pagyre, kad viska issityriau.
Tai va, papasakojau gydytojai visa savo istorija. Tai ilgai ten kalbejom. Anot jos, ureaplazmos ir buvo priezastis. Nes viskas yra gerai, apart tos infekcijos. Tai va, dabar situacija tokia: kai prasides kitas ciklas, kartu su MB 6 dienas gersim antibiotikus. Po to praejus 4-5 savaitems reiks man pakartoti tyrima, nes reiks pasitikrinti, ar dingo ar ne ta infekcija. Tai va, o pastoti leido rudeni. Liepe gerti folio rugsti (ne 400, o jau 1000) ir labai sitprinti organizma - nes anot jos mano organizmas turetu buti labai nusilpes po tu 2 persileidimu, kurie buvo per toki trumpa laika. Tai va, o kai tik pastosiu, reiks is karto vartoti kazkokius brangius vaistus, kad palaikytu nestuma iki 14 savaites. Nes anot gydytojos, po tu dvieju nesivystanciu nestumu mano organizmas dabar yra tipo uzsiprogramaves ir jei dabar pastociau (nors ir viskas butu isgydyta), jis pats gali bandyti atmesti vaisiu apie 6-7 savaite (kai tada man dazniausiai nustodavo vystytis nestumas).