Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

Sveikos smile.gif Kad ir kaip liūdna, reikia gyventi toliau... Pati ką tik patyriau persileidimą, buvo ankstyvas... Kai čia paskaičiau, kad širdelė nustoja plakti, apsižliumbiau... Labai bijau, kad su kitais nėštumais ir taip neatsitiktų... Ech...
Bet, turim laikytis, nes daug kas ir nuo nusiteikimo ir vilties priklauso 4u.gif
Man įdomu, kokia jūsų nuomonė apie tai, kada reikia pradėti bandyti po persileidimo? Kiek laiko turi praeit?

Ačiū iš anksto!
Atsakyti
sveikutes, noreciau ir as prisideti prie jusu draugijos. vienai sunku, gal bent jusu draugijoje atsiras bent laselis vilties.. turejau du persileidimus... sia savaite patyriau antra... taigi valentino diena praleidau ligonineje is kurios issiunte namo pareiske kad viskas gerai, o kita diena prabudus persileidau galutinai. siandien buvau ankstyvaus nestumo centre ten tik pareiske kad tai naturali atranka ir niekas jokiu tyrimu man nedarys. nieko net nepatare, issiunte tiesiog namo. nezinau kaip man elgtis ka daryt. gal bent jus galetumete man patarti?
Atsakyti
QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 18, 21:09)
sveikutes, noreciau ir as prisideti prie jusu draugijos. vienai sunku, gal bent jusu draugijoje atsiras bent laselis vilties.. turejau du persileidimus... sia savaite patyriau antra... taigi valentino diena praleidau ligonineje is kurios issiunte namo pareiske kad viskas gerai, o kita diena prabudus persileidau galutinai. siandien buvau ankstyvaus nestumo centre ten tik pareiske kad tai naturali atranka ir niekas jokiu tyrimu man nedarys. nieko net nepatare, issiunte tiesiog namo. nezinau kaip man elgtis ka daryt. gal bent jus galetumete man patarti?

Uk niekas netiria nieko iki 3 persileidimu.Jei galeciau laika atsukt,buciau melavus ir sakius anksciau,akd trys ivyko,o ne laukus.Taip tik laikas tempiasi,ir nieko daugiau.Gal palauk kelis menesius,ir nueik i gp del kito persileidimo,gali pasakyt,kad tik biocheminis nestumas buvo-teigiamas testas ir veliau pramuse mm.

Kas cia siandien yra,kad tiek prisijungia? blink.gif
Atsakyti
ir as taip masciau kad gal reiktu pameluot, bet persigalvojau. vasara vykstu i lietuva, uosviene mane is anksto uzrasys pas privatu daktara kad padarytu visus imanomus tyrimus. lietuviais aktarais visgi pasitikiu labiau.
beja aciu uz patarima 4u.gif
gal kas zino ko negalima daryt persileidus?
po kiek laiko galima vel uzsiiminet sexu?
daktare man nieko nepaaiskinus issiunte mane namo jau antra karta..
Atsakyti
QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 18, 22:54)
ir as taip masciau kad gal reiktu pameluot, bet persigalvojau. vasara vykstu i lietuva, uosviene mane is anksto uzrasys pas privatu daktara kad padarytu visus imanomus tyrimus. lietuviais aktarais visgi pasitikiu labiau.
beja aciu uz patarima 4u.gif
gal kas zino ko negalima daryt persileidus?
po kiek laiko galima vel uzsiiminet sexu?
daktare man nieko nepaaiskinus issiunte mane namo jau antra karta..

jei jau LT darysies,tai darykis vaisingumo klinikoje,o ne pas paprastus ginius ,kad ir kokie jie geri bebutu.
O del cia,tai irgi gali nueit,del kiekvieno kraujo tyrimo i lt neprilakstysi,o gal tau ko mazai ir tetruksta.
Del ko galima ir ko negalima,ziurek kaip jautiesi,kraujuoji ir kiek,skauda ar ne.Kazkokiu ypatingu galima negalima nera.Bent as vonioj neguledavau,netampydavau smarkiai nieko ir viskas,taip pat kaip ir per mm.Man kazkaip greitai praeidavo viskas.
Atsakyti
tai paeme kraujo siandiena pasake kad istirs tik hormonus. ir dar kazka, nelabai tesupratau, veliau paskambino ir liepe sestadieni gryzti i klinika pakartotiniam kraujo tyrimui. sunerimau, taigi rado kazkokiu netikslumu. paziuresim ka pasakys sestadieni. tikiuosi nieko rimto, nors visvien bijau, gi sis skyrius savaitgaliais nepriima zmoniu, o man liepe pasirodyti.. SB savo baimiu nepasakojau, nenoriu jaudinti ir taip budamas darbe skambina man per pertraukas...

o kur pajuryje butu galima tokia klinika rasti? palangoi? klaipedoj? nelabai tezinau as..

tai ir stengius nepersistengti, bet vis atrodo kad gal ka blogai darau..
Atsakyti
[quote=a.saladziene,2010 02 18, 19:48]
gali buti, kad nuo herpio, as ir jauciausi gerai, nepersalau, saugojau kojytes verysad.gif , o kai suzinojau, kad reiks daryti abrazija,pasinervinau gerai, tai po nakties visos lupos nuejo herpiu verysad.gif atrodau baisiai.... tikriausiai jisai, kzk viduj sedejo ir pakenke mazyliui verysad.gif

jasos lolita;
man sesute sake, kad bent 2 savaites nesimaudyti vonioje, na tik po dusu, santykiu netureti ir tiek pat, ir butinai nesusalti verysad.gif beto, po kokiu 2-3 sav, pasirodyti ginei, kad apziuretu ar viskas gerai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astiti: 19 vasario 2010 - 08:58
QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 19, 00:29)
tai paeme kraujo siandiena pasake kad istirs tik hormonus. ir dar kazka, nelabai tesupratau, veliau paskambino ir liepe sestadieni gryzti i klinika pakartotiniam kraujo tyrimui. sunerimau, taigi rado kazkokiu netikslumu. paziuresim ka pasakys sestadieni. tikiuosi nieko rimto, nors visvien bijau, gi sis skyrius savaitgaliais nepriima zmoniu, o man liepe pasirodyti.. SB savo baimiu nepasakojau, nenoriu jaudinti ir taip budamas darbe skambina man per pertraukas...

o kur pajuryje butu galima tokia klinika rasti? palangoi? klaipedoj? nelabai tezinau as..

tai ir stengius nepersistengti, bet vis atrodo kad gal ka blogai darau..

Tai gal dar hcg (nestumo hormonas) dar pakiles,daznai jie stebi ir dar kraujo tyrimus kol jis nenukrenta maziau 5.As ir sestadieniais ir sekmadieniais eidavau,nesvarbu kokia diena.Beje,hcg dideja/mazeja jas 48 valandas,tai ir tyrimai kas antra diena.
Vien tik del to,kad letai kylantis ir krentantis hcg daznai reiskia negimdini,uztat ir stebi iki kol nieko nebuna.
Klaipedoj,kiek is forumo zinau,geriausiai Jolsanoj.Salygiene ir Dirzauskas ten dirba.Pas klaipedietes dar uzklausk,tiksliau pasakys 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, tikrai, kiek čia mūsų daug verysad.gif
Dabar galvoju, ar vėl pastojus yra kokių vaistų, kurie padėtų vystytis nėštumui? g.gif Ar reikia būtinai laikytis poilsio režimo? unsure.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Sella @ 2010 02 19, 09:28)
Labas rytas, tikrai, kiek čia mūsų daug  verysad.gif
Dabar galvoju, ar vėl pastojus yra kokių vaistų, kurie padėtų vystytis nėštumui? g.gif  Ar reikia būtinai laikytis poilsio režimo? unsure.gif

tikriausiai nieko, kaip ir visi liepe gerti folio rugsti, ir saugoti save verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 02 19, 08:28)
Labas rytas, tikrai, kiek čia mūsų daug  verysad.gif
Dabar galvoju, ar vėl pastojus yra kokių vaistų, kurie padėtų vystytis nėštumui? g.gif  Ar reikia būtinai laikytis poilsio režimo? unsure.gif

Ziurint kokios problemos,yra krauja skystinantys,yra steroidai,yra vitaminai.
Jei kraujo kresumas padidejes,joks gulinejimas nepades.

Va dabar kaip tik per zinias parode mergina su dukrele ant ranku,po 18 persileidimu.Isnesiojo steroidu pagalba,tai jauciu su imunine sistema problemos buvo,
Atsakyti
labukas uzuojauta kam tai nutinka laikykistes! kaip tu T.P.Keberiokst? gal kokiu naujienu turi?
Atsakyti