Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

deimina, perskaiciau Tavo istorija.. 4u.gif
ar dareisi kokius turimus?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 05 21, 15:30)
deimina, perskaiciau Tavo istorija.. 4u.gif
ar dareisi kokius turimus?

Ne tyrymu dar nedariau nes nera prasmes sekmadiemi bus nuspresta ka su manim darys. Po to manau pirmoj eilej issitirsiu kazkoki kraujo klampuma manau pas mane jis netik kad tirstas bet kaip smala nes turiu l.auksta spaud
Atsakyti
sveikos,seniai jau pas jūs lankiausi blush2.gif vis tie darbai... Pagaliau sulaukiau pirmų menstruacijų po abrazijos thumbup.gif , tai kibsim vėl į ND, kaip jūs, gal kas jau nestuke.gif
Atsakyti
sveikos likimo merginos

pati turiu daug neigiamos patirties, kas link pasikartojanciu nesivystanciu neshtumu ( pirmame trimestre). gal mano patirtis pades ir jums/
teisybe pasakius, po daugelio ivairiu tyrimu, brangiu vizitu pas daktarus, daznai beguzsciojanciais peciais, ishvadas pasidariau tokias:
1. Jei persileidimas ivyksta 1 ar 2 sykius ish eiles, zinoma, tai gali buti gamtos atranka. Taciau - darykitės tyrimus. Infekciju, hormonu, skydliaukes. Pravers ir AFS tyrimelis
2 Jei nesivystantys neshtumai kartojasi 2 ir daugiau sykiu, visi tyrimai geri ir priezastis nenustatyta, bandykite pagerti aspirina(100- 150 mg kasdien) ir pastojus gal net leistis heparina. (vis shie vaistai skystina krauja ir manoma, padeda ishsaugoti neshtuma)

ash pati bandysiu dar karta su vaistukais, ir ziuresiu. Dar vienas budas - gali buti kalta imunine sistema, taciau LT to nieks netiria....
Taciau tiesiog " vel bandyti" alipti ant to pacio greblio ir viska sumesti gamtai nebegaliu...
parashysiu, kaip man seksis

Atsakyti
QUOTE(kishke @ 2010 05 28, 13:19)
sveikos likimo merginos
<...>

Labutis 4u.gif
butinai lauksim ziniu is Taves 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deimina12 @ 2010 05 21, 17:47)
Ne tyrymu dar nedariau nes nera prasmes sekmadiemi bus nuspresta ka su manim darys. Po to manau pirmoj eilej issitirsiu kazkoki kraujo klampuma manau pas mane jis netik kad tirstas bet kaip smala nes turiu l.auksta spaud

ka nusprende gydytojai del Taves?
Atsakyti
O as turiu naujienu...antradieni pamaciau vaiduokliuka, o vakar jau jis paryskejes buvo wub.gif bet kaip sakant dziaugtis dar anksti...reik 12 sav sulaukt...
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 28, 13:37)
O as turiu naujienu...antradieni pamaciau vaiduokliuka, o vakar jau jis paryskejes buvo wub.gif  bet kaip sakant dziaugtis dar anksti...reik 12 sav sulaukt...

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
patyliukais Tave sveikinu..... linkiu, kad viskas butu laimingai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif ziuresim kaip cia bus....
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 28, 14:04)
wub.gif ziuresim kaip cia bus....

viskas bus gerai si karta 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
butinai informuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 28, 15:06)
butinai informuosiu 4u.gif

lauksim ziniu is Taves 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes!
3 dienas skaiciau sia temele, nes pastarasias pora savaiteliu skaitau viska is eiles, kas bent kiek susije su mano situacija.
Auginu 2 sveikas mergaites (14 ir 1 metu). Niekada neturejau jokiu sveikatos problemu. Per Velykas lankemes LT ir ten pasidariusi testuka, suzinojau, kad vel laukiuosi. Taciau viskas buvo keistai, nes grizus po atostogu nebejauciau nestumui budingo sleikstulio, ar erzinanciu kvapu.
Apie 12 savaite pradejo teplioti (tepliojo ir per 2 nestuma, bet tik vos vos). Kai tepliojimas nesiliove, nuvaziavom i ligonine. Ten padare scana ir pasake, kad vaisius yra vos 7 savaiciu dydzio, sirdute neplaka. Tad labai gaila, bet cia ankstyvas persileidimas.
Abu su vyru dar ilgai buvom soke, nes neikada nesitikejau, kad mums taip gali nutikti. Dabar suprantu, kad visada buna pirmas kartas.
Kas vyko tokiau, papasakosiu su laiku ir prie progos, nes buvo kaip ir daugeliui. Kol kas tiesiog jungiuosi tyliai i jusu gretas, skausmais ir dziaugsmais pasidalinti...
Atsakyti