QUOTE(uoga26 @ 2010 06 08, 18:41)
Laba, noreciau prisijungti prie Jusu ir paprasyti patarimo.
Trumpai: 13 sav. pradejau kraujuoti ko pasekoje ivyko persileidimas. Dabar noriu pasidaryti tyrimus, taciau beda ta, kad susiduriau su daktaru nemoksiskumu ir nurasymu gamtai. Nemoksiskumu todel, kad nei viena gine (2 konsultacijos) kazka neaiskiai vebleno apie "tyrimus, o jie mokami, gal geriau palaukite, dar pabandykite, jauni esate, dar cia tik pirmas nesivystantis ...", seimos gydytoja irgi nenusimano, kokius tyrimus reiktu pasidaryti, siuncia pas sesele
,
zodziu, nuskilo man tai nuskilo,
todel prasau Jusu pagalbos: kokie tyrimai svarbiausi?
chlamidijos;
ureaplasmos;
mycoplasmos;
citomegalis;
toksoplazmoze...
Ka dar reiktu pasidaryti? Kas yra AFS?
Dekui,
visas,kurias istiko si nelaime (o man sis nestumas dar buvo ir pirmas), linkiu STIPRYBES. Ir nenurasykite gamtai, nes jeigu tektu patirti ta pati "nematau plakancios sirdutes", tai turbut nusokciau nuo proto amziams...
Trumpai: 13 sav. pradejau kraujuoti ko pasekoje ivyko persileidimas. Dabar noriu pasidaryti tyrimus, taciau beda ta, kad susiduriau su daktaru nemoksiskumu ir nurasymu gamtai. Nemoksiskumu todel, kad nei viena gine (2 konsultacijos) kazka neaiskiai vebleno apie "tyrimus, o jie mokami, gal geriau palaukite, dar pabandykite, jauni esate, dar cia tik pirmas nesivystantis ...", seimos gydytoja irgi nenusimano, kokius tyrimus reiktu pasidaryti, siuncia pas sesele

zodziu, nuskilo man tai nuskilo,
todel prasau Jusu pagalbos: kokie tyrimai svarbiausi?
chlamidijos;
ureaplasmos;
mycoplasmos;
citomegalis;
toksoplazmoze...
Ka dar reiktu pasidaryti? Kas yra AFS?
Dekui,
visas,kurias istiko si nelaime (o man sis nestumas dar buvo ir pirmas), linkiu STIPRYBES. Ir nenurasykite gamtai, nes jeigu tektu patirti ta pati "nematau plakancios sirdutes", tai turbut nusokciau nuo proto amziams...
labukas

labai tave suprantu ir labai užjaučiu.
pas mane lygiai tokia pati situacija, pirmas lelius 10-12 sav. nesivystantis. rytoj varysiu pas gine reikalausiu, kad tyrimus darytu, nes pirma gine irgi nurašė gamtai. tai ryt gal galėsiu ka nors papasakoti.
laikykis