QUOTE(miraanda @ 2010 06 21, 10:19)
prisijungsiu ir aš į temutę, nors taip jau tikėjausi šį kartą į nėštukių namučius įsiprašyti
Antrą kartą netekom leliuko. 8 savaitę nesivystantis, pats išsivalė. Savaitėlę kraujavau ir kenčiau skausmus. abrazijos nedariau...nenoriu tų intervencijų, plius kai pas mane viskas savaime gavosi pirmą kartą tai ir antrą tikėjausi, kad nereikės gydytojų pagalbos. dabar laukia tyrimų keliai ir tikiuosi nustatys, kodėl leliukas nesivysto....jau pridaviau kraujo antifosfolipidiniam sindromui, darys progesterono tyrimus, ir dar bent tris kurių nepamenu..ech, kad bent naudos duotų. vėl 4 mėn laukti...o taip tikėjaus, kad jau bus

normalus. Labai džiaugiuosi, kad likimas nuvedė pas daktarę Sapon centro poliklinikoje VLN. tikrai liuks daktarė, labai profesionali ir šilta. mes nesenei persikraustėm, tai net nežinojau kur kreiptis pagalbos. Šeimos gydytoja atsitiktinai pas ją užrašė. Antrą kartą lengviau tai pakelti. kažkaip jau nujaučiau, kad kažkas ne taip, kai nustojo krutinę tempti....tik tikiuosi, kad neteks dar to patirti. tikrai skaudu taip laukti, tikėtis ir vėl netekti, ir vėl laukti....
Laikykis! Matau, esi stipri, tad anksciau ar veliau pasieksi savo.
Papildyta:
QUOTE(Trizniuke @ 2010 06 21, 10:42)
Sveikos. jungiosi ir as prie jusu. turejus skaudzia patirti dabar metus itemptai bandau pastoti tikiuosi sekmingai bet nepavyksta...
turejusi ankstyvu persileidimu pastojus kiekviena menesi persileisdavau na kokius 4 kartus. pasigydziau pastjau jau ilgiau 4 menesiam jau buvo likusi savaite link 5. taigi 19 savaiciu persileidimas. nes turejo buti dvynukai nesivyste vienas o kitas taip pat neisgyveno... nelabai noriu apie tai kalbeti taigi tik trumpai savo istorija papasakojau... vel kaupiu jegas kad atkeliautu pas mane angelelis ir isvystu si pasauli. to linkiu visoms
Labai uzjauciu... Isivaizduoju kaip skaudu turetu buti po tiekos isbandymu. Issipasakok, pasidalink savo isgyvenimais, o mes padesim kuo galesim