Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(materiallove @ 2010 02 24, 17:00)
del siu konsultavausi,deja netinka man. pas mane dantukai i prieki atsikise ir apatiniai siek tiek kreivi,todel ieskau visokiu alternatyvu paprastiems breketams,nes ju drastiskai nenoriu  4u.gif

as irgi i dairiausi i tuos breketus is vidines puses, bet po to paprastus uzsidejau, nes man ju kaina ir ilgesnis gydymas persvere ta privaluma, kad ju nesimato.
o be to dabar kai situs breketus nesioju supratau kad liezuvis daug jautresnis visiems trynimams negu vdine zadu puse. man kai ant galinio danties uzdejo zieda is liezuvio puses palietus pirstu buvo jis lyg truputi nelygus, bet man per pirma para liezuvi taip suerzino, kad atrode skauda visa sona, galvojau is proto iseisiu. savaite nesiojau vaska, o po to nuvariau pas gyd, tai nuslifavo ta nelyguma, net kvepuot lengviau pasidare. o ant breketu juk buna visokie kabliukai ir spyruokles, man atrodo liezuviui butu kancia, juk jame sitiek visokiu nervu... nors gal as klystu, jei jau taip prastai butu, niekas tu breketu nedetu.
dar as isivaizduoju, kad breketus is vidaus butu sunkiau priziureti, o su siulu isvis butu snku valyti tarpdancius. dar galvoju gal sukeltu sveplavima, bent jau pradzioj...
vajai atrodo visai ispeikiau tuos liezuvinius breketus, nepyk, cia tik mano nuomone blush2.gif gydytoja konsultacijoj tau atsakys i visus klausimus kas geriau. gal tau jie kaip tik tiks, o gal pasakys, kad tavo atvejui tokie netinka.

o ko tu taip baidaisi paprastu breketuku, man tai keramikiniai net grazu, ju beveik isvis nesimato, bendradarbe nesiodavo, tai tik gerai isiziurejus is arti budavo jie matyt.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 24, 19:22)
Ketanovas  doh.gif  koks blogis,nemazai diskutavom del sito vaisto vartojimo  ax.gif  man atrodo Nimesil biski mazesnis blogis nei Ketanovas. skausma malsina gerai ir skrandi maziau ardo. (ne reklama  biggrin.gif ) nors visi vaistai yra blogai bet..

Na nei vienas vaistas nėra gėris, teisingai.. smile.gif Šio vaisto man išrašė ortodontė, kai sudėjo breketus, tai aš ir nusipirkau, nors dar net pakuotės neatidariau, ir tikiuosi neteks atidaryt biggrin.gif Bet dėkui už patarimą, gaila anksčiau neteko paskaityt tokios info kad Nimesilis geriau.. ax.gif

Išvis jaučiuosi kaip kokia babytė, nes dar pas šeimos gyd. šiande buvau, tai išrašė smegenų kraujotaką gerinančių doh.gif Tai tikrai atsimenu kad močiutė tokius pat gėrė biggrin.gif žiauru..
Atsakyti
ajaja,as ne tai kad turiu pries paprastus breketus kazka kiek man jie netinka del ateities. ateitis siejama su tokiais dalykais kuriu metu man breketai trukdys todel ziuriu i tokius galimybes kaip breketai is vidines puses. ir is vis jau per ilgai tempiu guma,du metus neapsisprendziu. gal zinote kuriuose miestuose ir kuriose klinikose juos deda?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 02 24, 17:46)
ajaja,as ne tai kad turiu pries paprastus breketus kazka kiek man jie netinka del ateities. ateitis siejama su tokiais dalykais kuriu metu man breketai trukdys todel ziuriu i tokius galimybes kaip breketai is vidines puses. ir is vis jau per ilgai tempiu guma,du metus neapsisprendziu. gal zinote kuriuose miestuose ir kuriose klinikose juos deda?

ai va, dar vienas dalykas del tu liezuviniu, kad juos ne kiekvienas ortodontas deda, reikia ten specialaus pasiruosimo... bandyk ieskoti internete ir skambintis i klinikas ir klausti, sitam forume man atrodo nera merginu nesiojanciu tokius. Gal tu busi pirma bigsmile.gif ar ateisi pasigirti?? blush2.gif
as irgi tempiau guma, gal 6 metus kol apsisprendziau nueiti i konsultacija, dabar galvoju seniai reikejo...
o ka darysi jei gyd pasakys kad tavo atveju liezuvinai nelabai tinka, visai netiesinsi dantuku??
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 02 24, 18:46)

o kaip breketai gali trugdyti? del darbo su zmonem ar kaip? g.gif niekas i galva neateina kad breketai galetu kazkokius planus sugriaut ax.gif
Atsakyti
aisku kad prisijungsiu,dabar yra uzsivedimas tai stengiuos kuo greiciau viska daryti kad jis tik neisgaruotu smile.gif

na o jei liezuviniu negalima bus tada teks detis paprastus,keramikinius ar safyrinius,bet labai tikiuosi kad pavyks.

baisiausia ir yra tas tempimas,juk laikas bega o niekas nesikeicia. saunuoles jus cia visos pasiryzusios susitvarkyti dantukus
Papildyta:
natale,nelabai noriu cia plestis del tu priezasciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 24, 18:41)

Išvis jaučiuosi kaip kokia babytė, nes dar pas šeimos gyd. šiande buvau, tai išrašė smegenų kraujotaką gerinančių  doh.gif Tai tikrai atsimenu kad močiutė tokius pat gėrė  biggrin.gif žiauru..

palauk o tu ne pas Latkauskiene? nes ji nimesili israso. nimesil irgi receptinis bet galima ir be recepto isigyti.O del ko tos vaistukus smegenim israse, pradejei primirst kur eini ir ka darai? tongue.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(materiallove @ 2010 02 24, 19:03)
aisku kad prisijungsiu,dabar yra uzsivedimas tai stengiuos kuo greiciau viska daryti kad jis tik neisgaruotu smile.gif

na o jei liezuviniu negalima bus tada teks detis paprastus,keramikinius ar safyrinius,bet labai tikiuosi kad pavyks.

baisiausia ir yra tas tempimas,juk laikas bega o niekas nesikeicia. saunuoles jus cia visos pasiryzusios susitvarkyti dantukus
Papildyta:
natale,nelabai noriu cia plestis del tu priezasciu  4u.gif

atsimenu ir man breketai atrode pasaulio pabaiga,dvejojau apie 2 metu doh.gif ech, o jau galejau be ju vaiksciot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 02 24, 18:03)

Papildyta:
natale,nelabai noriu cia plestis del tu priezasciu  4u.gif

tai ir eik greiciau i konsultacija ir pradek visa veiksma, geriau dabar nei dar po 2 metu. O gal jau esi vienoj buvus, jei sake, kad reikes 4 dantukus salinti??
manau jei ka bet kokiose aplinkybese su keramikiniais gerai "praslystum", nes ju jau nesimato is keliu zingsniu atstumo, nebent vielute matosi, tai cia irgi su gyd gali is anksto aptarti, nes daznai kad stipriau butu ant keramikiniu breketuku deda metaline vielute.
Atsakyti
labai aciu uz palaikyma.
jau buvau keliose konsultacijose bet man nieko tikslaus nepasake"gali reikti rauti" "turbut reiks rauti"..
problema kad net nezinau kur eiti. esu ne is vilniaus tai teks vaziuoti nes vilniuje daugiausia ir kaip suprantu butu geriausia. ka galetumete rekomenduoti? zinau kad daug prikalbeta bet vis neapsisprendziu. man reikia kad gydytojas/a butu malonus ir viska paaiskintu na ir aisku profesionalus
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 24, 20:09)
palauk o tu ne pas Latkauskiene? nes ji nimesili israso. nimesil irgi receptinis bet galima ir be recepto isigyti.O del ko tos vaistukus smegenim israse, pradejei primirst kur eini ir ka darai?  tongue.gif  blush2.gif

Ne, aš ne pas Latkauskienę smile.gif na visos matyt skirtingai išrašo, ir tikiuosi mano ortodontė neturėjo ketinimų mane nunuodyt su tuo Ketanovu biggrin.gif

O vaistukai smegenim, nes jau antras mėnuo NEŽMONIŠKAI cypia vienoj ausy cray.gif Tai įtaria kad kraujagyslė susiaurėjo, ar šeip su kraujotaka kažkas negerai, nes kamščių nėra, girdžiu gerai... g.gif Bet tas cypimas baigia iš proto išvaryt... Tai va, pavartosiu vaistuku, gal praeis.. Dar gydytoja akį pamerkė kad jie atmintį labai gerina thumbup.gif tai nėra to blogo kas neišeitų į gerą lotuliukas.gif

P.S. jau įdėjau savo naują šypseną į Fotki. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 02 24, 19:19)
labai aciu uz palaikyma.
jau buvau keliose konsultacijose bet man nieko tikslaus nepasake"gali reikti rauti" "turbut reiks rauti"..
problema kad net nezinau kur eiti. esu ne is vilniaus tai teks vaziuoti nes vilniuje daugiausia ir kaip suprantu butu geriausia. ka galetumete rekomenduoti? zinau kad daug prikalbeta bet vis neapsisprendziu. man reikia kad gydytojas/a butu malonus ir viska paaiskintu na ir aisku profesionalus

Man tia keista kai gyd sako gal / turbut teks rauti doh.gif gi kai apsisprendi del breketu turi but ir gydymo planas. breketai klijojami taip su perspektiva ar bus raunamas dantukas arba iskarto israuna ta ka reikai ir paskui klijoja. tai kaip gyd masto daryt???? israut o paskui matysim g.gif kai nesavo dantukus tai turbut ir negaila doh.gif o pas Latkauskiene nenori pabandyti? bet eiles pas ax.gif daug klijentu pas ja doh.gif
Atsakyti
natale,o kokius ji deda? kaip kainos? as visu pirma noriu bandyti del liezuviniu o po to jau ziureti
Atsakyti