QUOTE(justyte** @ 2010 02 26, 13:58)
                Sveikutės
sveika istojus i musu bureli
 nusikramtys tie kalneliai ..man jau 3savaites o jau beveik nusikramte, ''nebenervina ''jau
sveika prisijungus..
na pas mane damon pusiau permatomi..tai beligaturiniai turbut vadinasi

as jais patenkinta

pas mane taip pat

QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 17:34)
Labas, merginos, ar priimsit i savo buri?  

Siandien labai sunkiai sekasi. Vakar uzklijavo briketus ant apatinio zandikaulio.

Siandien labai sunkiai sekasi. Vakar uzklijavo briketus ant apatinio zandikaulio.
sveika istojus i musu bureli
 nusikramtys tie kalneliai ..man jau 3savaites o jau beveik nusikramte, ''nebenervina ''jau
QUOTE(Brendy @ 2010 02 25, 20:16)
Sveikos,as irgi noriu prisijungti prie burelio 

Buvau siandien pas odontologe,tai dabar tik reikes issirinkti ar metalinius deti ar damon.gal jus ka nors galetumete is savo patirties patarti,Sake gydymas uztruks apie 2 metus,pas mane beje gilus sukandimas.
Lauksiu atsakymu!
Buvau siandien pas odontologe,tai dabar tik reikes issirinkti ar metalinius deti ar damon.gal jus ka nors galetumete is savo patirties patarti,Sake gydymas uztruks apie 2 metus,pas mane beje gilus sukandimas.
Lauksiu atsakymu!
sveika prisijungus..na pas mane damon pusiau permatomi..tai beligaturiniai turbut vadinasi
as jais patenkinta
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 20:32)
pas mane taip pat

QUOTE(breketininke @ 2010 02 26, 14:38)
Zalgiro klinikoje daro panoramine nuotrauka, tai kaina juokinga - apie 12 lt 
 ar kazkas panasaus 
Netiesa
Gal kadaise ir kainavo 12 lt
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 26, 12:27)
natale,reportazeli pateikei cia gera,istikruju po tokiu vaizdu visos manau uzsinores breketu 

man kalnelius dejo kai breketam buvo 2 menesiai,dabar as juos jau nuvalgiau

sapnavau sianakt kad nukrito breketai visi(kaip per ta filmuka su visu lanku),dar kazka bandziau tvarkyt bet neisejo.bet durna i veirdodi nepaziurejau kaip man be ju,nulekiau pas gydytoja,jis sako tau liko 2 menesiai,ir reikejo jiem nukristi,pas gydytojo irgi nebuvo veidrodzio,tai bendro vaizdo nemaciau,buciau nors sapnuose pasidziaugusi
man kalnelius dejo kai breketam buvo 2 menesiai,dabar as juos jau nuvalgiau
sapnavau sianakt kad nukrito breketai visi(kaip per ta filmuka su visu lanku),dar kazka bandziau tvarkyt bet neisejo.bet durna i veirdodi nepaziurejau kaip man be ju,nulekiau pas gydytoja,jis sako tau liko 2 menesiai,ir reikejo jiem nukristi,pas gydytojo irgi nebuvo veidrodzio,tai bendro vaizdo nemaciau,buciau nors sapnuose pasidziaugusi
Su ta minitim ir dejau
o sapnas tai gerulis
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 26, 12:40)
Labukas. 
Sugrįžau jau iš ortodontės. Pabaiga jau visai arti, priklausys daug per artimiausias 2 savaites kaip judės dantukai.
Nuo pradžių. Šaknys, lankai stovi super, išskyrus 2 dantukus - vienas viršuj, kitas apačioj. Jie truputį pakrypę, tad per 2 savaites turėtų atsitiesint. Jei taip įvyks, už tų 2 savaičių, kovo 12 d. man pašlifuos nelygias viršūnes apačioj ir skirs nuėmimo datą

O košmarus dėl dantukų ir aš sapnuoju... Tai breketus nulaužiu, tai dantis iškrito, ta sugedo

Sugrįžau jau iš ortodontės. Pabaiga jau visai arti, priklausys daug per artimiausias 2 savaites kaip judės dantukai.
Nuo pradžių. Šaknys, lankai stovi super, išskyrus 2 dantukus - vienas viršuj, kitas apačioj. Jie truputį pakrypę, tad per 2 savaites turėtų atsitiesint. Jei taip įvyks, už tų 2 savaičių, kovo 12 d. man pašlifuos nelygias viršūnes apačioj ir skirs nuėmimo datą
 O košmarus dėl dantukų ir aš sapnuoju... Tai breketus nulaužiu, tai dantis iškrito, ta sugedo
na va
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 02 26, 12:58)
tik dar smagiau butu jei foto padarytum kad ir apatiniai dantukai matytusi
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 26, 14:48)
na seip vielutes ir gumtes suverzia breketa ir lanka.kadangi breketas priklijotas prie dantuko tai su vielutes/gumytes pagalba jis tempiasi prie lanko. ir taip visi dantukai juda. kai issitiesina jie atsisitoja i teisinga lanka. su kievienu vizitu lanka(viela per visa ilgi) keicia i vis storesne. o pas Juste tai virsui grandinele man atrodo
QUOTE(natale @ 2010 02 26, 18:30)
na seip vielutes ir gumtes suverzia breketa ir lanka.kadangi breketas priklijotas prie dantuko tai su vielutes/gumytes pagalba jis tempiasi prie lanko. ir taip visi dantukai juda. kai issitiesina jie atsisitoja i teisinga lanka. su kievienu vizitu lanka(viela per visa ilgi) keicia i vis storesne. o pas Juste tai virsui grandinele man atrodo  
  ka ji daro nlb zinau, jei kas netaip- pataisykite. 
Del vielos, tai suprantu. Man jau virsuj pakeite lanka. Keite po 3 men. nesiojimo. Bet va, idomu tai ''grandinele'' kaip veikia.
                Tas papildomas vielas tai ir as turiu,bent man deda kad dantys greiciau judetu,juos laiko tvirciau.Bent as taip suprantu 

QUOTE(smilsee @ 2010 02 26, 21:49)
Tas papildomas vielas tai ir as turiu,bent man deda kad dantys greiciau judetu,juos laiko tvirciau.Bent as taip suprantu 
Bet cia gal tom kurios jau i pabaiga?
                Nu matyt kad ne  
  Nes man iki pabaigos dar toli grazu 
  Mano drauge nesiojo metus su keliais menesiais,tai tik pirmus 2 menesius dejo gumeles,o tada vielutes kad greiciau viskas vyktu 

Labas rytas,
Na as po vizito pas gyd.
 Tai dar vienas vizitas ir zinosiu data kada busiu nubreketuota 
 o vakar buvo lygiai du metai kaip su breketukais vaikstau 

Na as po vizito pas gyd.
QUOTE(smilsee @ 2010 02 26, 22:49)
O tai gal ne ant visu rusiu briketu deda. Kazkaip idomiai.
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 26, 11:40)
Labukas.

QUOTE(vilmosius @ 2010 02 27, 08:31)
Labas rytas,
Na as po vizito pas gyd.
 Tai dar vienas vizitas ir zinosiu data kada busiu nubreketuota 
 o vakar buvo lygiai du metai kaip su breketukais vaikstau 
Na as po vizito pas gyd.
sveikos mergickos, labai saunios naujienos is jusu puses
QUOTE(ajaja @ 2010 02 27, 14:31)
sveikos mergickos, labai saunios naujienos is jusu puses  

kaip jum smagu, jau pabaiga cia pat, net pavydas ima  
  na cia geraja prasme  
ajaja, o pas tave po kiek laiko zymus pokyciai buvo? gal po 2menesiu m?