Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Oi, kokie gražūs visų darbeliai wub.gif
O aš paskutiniu metu šiek tiek aptingau blush2.gif
Štai šios megztos šiek tiek anksčiau, bet dar nerodytos ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=ircike,2010 12 23, 23:58]
Oi, kokie gražūs visų darbeliai wub.gif
O aš paskutiniu metu šiek tiek aptingau blush2.gif
Štai šios megztos šiek tiek anksčiau, bet dar nerodytos ax.gif

kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
kaip gražu bigsmile.gif
[/quote]

Ačiū blush2.gif , malonu girdėt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, riešinių mezgėjėlės 4u.gif
ir aš susidomėjau, perskaičiau abi temas, Juškienės knygelę, dar šį bei tą internete. Pradėjau megzti, ir turiu įtarimą, kad per didelius karoliukus pasirinkau g.gif Mezgu sudėjus du MICRA vilnonius isūliukus, vėriau karoliukus iš rankdarbiai.com, šiuos - http://www.rankdarbi...roducts_id=6245. Mezgu laabai tampriai, bet karoliukai vis tiek "išgriuvinėja". Ar esu teisi, manydama, kad karoliukai per stambūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2010 12 29, 11:35)
Sveikos, riešinių mezgėjėlės  4u.gif
ir aš susidomėjau, perskaičiau abi temas, Juškienės knygelę, dar šį bei tą internete. Pradėjau megzti, ir turiu įtarimą, kad per didelius karoliukus pasirinkau  g.gif Mezgu sudėjus du MICRA vilnonius isūliukus, vėriau karoliukus iš rankdarbiai.com, šiuos - http://www.rankdarbi...roducts_id=6245. Mezgu laabai tampriai, bet karoliukai vis tiek "išgriuvinėja". Ar esu teisi, manydama, kad karoliukai per stambūs? g.gif

Manau, kad perstambus karoliukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2010 12 29, 10:35)
Sveikos, riešinių mezgėjėlės  4u.gif
ir aš susidomėjau, perskaičiau abi temas, Juškienės knygelę, dar šį bei tą internete. Pradėjau megzti, ir turiu įtarimą, kad per didelius karoliukus pasirinkau  g.gif Mezgu sudėjus du MICRA vilnonius isūliukus, vėriau karoliukus iš rankdarbiai.com, šiuos - http://www.rankdarbi...roducts_id=6245. Mezgu laabai tampriai, bet karoliukai vis tiek "išgriuvinėja". Ar esu teisi, manydama, kad karoliukai per stambūs? g.gif

Karoliukus reikia imti 11/0 4u.gif nr
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2010 12 29, 10:48)
Manau, kad perstambus karoliukai rolleyes.gif

QUOTE(W@idaw @ 2010 12 29, 11:43)
Karoliukus reikia imti 11/0 4u.gif  nr

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
mano riešinukės.pernai pradėtos,šiemet baigtos smile.gif
jos tamsiai tamsiai mėlynos,jeigu ką smile.gif

svoris 45 gr su karoliukais.siūlo suėjo 26 gramai ir 2200 vnt karoliukų

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 sausio 2011 - 18:11
olaiva, labai grazios tavo riesines (dar karta ta sakau...)
Atsakyti
dėkui,pra wink.gif kaip smagu jas megzti wub.gif nors mano pirstai kencia
jums neprasiduria desines rankos smiliaus ta pagalvele? ir kaires rankos smiliaus sonas pas mane kaip su britva perpjautas doh.gif o su pleistriuku nepamezgu,tada darau poros dienu pertrauka doh.gif

dabar planuose sio menesio visos is karoliuku riesines ir baltos vilnos riesines su juodais karoliukais.tik nusivyliau truputi Jablonex mazais karoliukais.labai jau skirtingo dydzio sad.gif

prasides tuoj rastu paieskos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 sausio 2011 - 18:19
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 02, 19:18)
dėkui,pra wink.gif kaip smagu jas megzti wub.gif nors mano pirstai kencia
jums neprasiduria desines rankos smiliaus ta pagalvele? ir kaires rankos smiliaus sonas pas mane kaip su britva perpjautas doh.gif o su pleistriuku nepamezgu,tada darau poros dienu pertrauka doh.gif

dabar planuose sio menesio visos is karoliuku riesines ir baltos vilnos riesines su juodais karoliukais.tik nusivyliau truputi Jablonex mazais karoliukais.labai jau skirtingo dydzio sad.gif

prasides tuoj rastu paieskos smile.gif

super atrodo thumbup.gif

o jos megstos is abieju pusiu gero akim? as pradedancioji jeigu ka ax.gif blush2.gif vakar karoliukus tik suveriau o sian rasta ieskau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2011 01 02, 18:41)
super atrodo  thumbup.gif
o jos megstos is abieju pusiu gero akim? as pradedancioji jeigu ka  ax.gif  blush2.gif  vakar karoliukus tik suveriau o sian rasta ieskau  smile.gif

ripsu megztos,visada gerom akim wink.gif
kitos mezga tik blogom akim,tada rastas matosi bemezgant.o man pasimato,kai apsuku ir tuscia eile mezgu
Atsakyti