daug prirašėt visko net neskaitysiu dabar, vėliau kai turėsiu minutėlę laisvo laiko.
Pas mus tai ne kas. Mes užvakar gryžom iš ligoninės. Vyresnėliui perėjo viskas į plaučius ir susidarė uždegimas, išrašė antibus kurie nepadėjo... Negana to užsikrėtė mano mažiukas ir per tris dienas taip pat daėjom iki plaučių uždegimo ( nes gyd, skyrė prospan, o jis pasirodo nieko nepadėjo). Vienu žodžiu buvom visi paguldyti į ligoninę. Ačiū dievui po savaitės išleido namo kaip sakant be kosulių ir slogų ir dusimų. Skaudžiausia naujiena buvo ta, jog mano mažiukui padarė tą alerginį tyrimą. Pasakė, jog alerginis vaikas ir ateitį bus taip pat su dusuliais kaip broliui, ir pridėjo , jog tam vaikui bus sunku. Kaip aš verkiau ir negalėjau patikėti, jog ir kito vaiko laukia toks pats likimas.

Tiesa būdama ligoninėj sužinojau apie tokį aparatą SAMOZDRAV. Gal kas jau esate susidūriusios. Prisipažinsiu kol kas SM neiškojau apie jį informacijos. Šį aparatą rekomendavo kinezerapeutė, sako jog tikrai labai padeda.
Ir dar gal kas naudojate Bronchomunal?
Tiesa , kažkuri rašėte , jog nepreina vaikučiui sloga. Jei tai alerginė sloga tai mums labai padeda Beconase. Tris dienas papurškiam ir slogos kaip nebūta.
Ankščiau diskutavom apie pertraukos darymą tarp ventolin ir flexsoted. Klausiau pas savo pulmonologę, sakė, jog efektas toks pat kaip ir su pertrauką ar be jos. Ir ligoninėj tą patį minėjo.