Sveikos mamytės,
 Sveikos mamytės,Su artejančiomis šventėmis visas

Mes irgi lyg ir laukėme pavasario, bet pirmiau negu pirmieji pumpurai pavasarį man parodė mano vaiko būklė.
 Jau pora savaičių kaip vaiko akytės vis būdavo paraudę, galvodavau prisitrynė, bet jau kelios dienos kaip prasidėjo stiprus akių uždegimas, alerginis konjunktyvitas, ryte sunkiai atplėšia akis, atsibunda visas sutinęs, iš pat ryto atsimirkome akytes kompresais.
  Jau pora savaičių kaip vaiko akytės vis būdavo paraudę, galvodavau prisitrynė, bet jau kelios dienos kaip prasidėjo stiprus akių uždegimas, alerginis konjunktyvitas, ryte sunkiai atplėšia akis, atsibunda visas sutinęs, iš pat ryto atsimirkome akytes kompresais.   Tenka didinti vaistų dozes, nepaisant to, vis tiek prasidėjo stiprūs veido bėrimai, tinimai suvalgius netgi tokio maisto, nuo kurio žiemos metu visiškai neberia - pvz., obuolys, jogurtas... Nerealiai laukiu rudens, nes žinau, kad rudenį mums bus geriau.
  Tenka didinti vaistų dozes, nepaisant to, vis tiek prasidėjo stiprūs veido bėrimai, tinimai suvalgius netgi tokio maisto, nuo kurio žiemos metu visiškai neberia - pvz., obuolys, jogurtas... Nerealiai laukiu rudens, nes žinau, kad rudenį mums bus geriau. Ne šiaip sau pasiguodžiau. Mane tiesiog domina, ar yra dar tokių vaikučių, kurie nuo pavasario iki rudens vargsta su alergijos paūmėjimu, nuolatiniais akių uždegimais, tinimais ir panašiais dalykais. Gal žinote kokių nors stebuklingų metodų kaip padėti tokiam vaikui? Nes vaistų vartojam maksimumą, daugiau nelabai galime ką pridėti