QUOTE(Laurina @ 2010 02 10, 10:34)
sakykit, mamytės, kiek laiko Jūsų vaikučiai serga, paūmėjimo ar kaip čia pavadinti metu, nes man pirma kartą taip ilgai įsikosėjo, kosti jau trečia savaitė, jau buvo praėję ir naktimis nebekosėjo, dabar vėl praėjo, nors būnam namie niekur neinam nei į darželį,kažkaip mūsų pediatrė matau nesusitvarko, tai gal prašytis pas pulmonologą siuntimo, ir nuotrauką padarė, nieko nerado, galvoju gal jau vaistai nebeveikia, kai jųtiek daug gauna vienu metu, ir aerius ir monkasta, ir salbutamolis ir flixotide ir flixonase, dar ir brontexas.Anksčiau kai susirgdavo,per savaitę laiko išsikosėdavo, o dabar pabaigos nematau

ar kam nors buvo panašiai?pirmadienį buvau pas gydytoją, bet jau šiandien vėl noriu eiti
man yra kosejes tris menesius. Bet tada mums buvo neisgydytas bronhitas. O kai padare skrepliaus tyrima, tai ten rado bruda (nepamenu kuris pavadinimas: streptokokas ar stafilokokas). Ji labai greit uzmuse geriamu antibiotiku. Ir mes paskiau nebekosejom
Dabar ziuriu pas mus situacija kartojasi. Nuo gruodzio kosejom, kol vaikui ketvirtadienio vakare sukilo iki 39 temperatura. Nors treciadieni buvom pas daktares ir sake kad bronhai svarus, tik gerkle raudona. Net kraujuka padarem, kurio rezultatas idealus buvo. Temperatura 39 (buvo ir 39,5 pakilusi) laikesi iki pirmadienio. Pirmadieni paskyre antibiotika, nes sake jau viskas pasmuko i bronhus ir jie verda. Maziukas dar vakar visa dienele prabuvo su 37,8 temperatura, o siandien jau jos nebera

Nakti kosulio neliko. O diena pora kart sukosti. Kaip su daktare kalbejom, kad vel tas brudas pas mus apsigyveno

Bet mes ji iveiksim
Tiesa vaikas visa ta laika buvo zvalus, valge gerai.
niuva pasipasakojau
Tiesa klausimukas, ka duoda
berodualis bronham?