Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos instituto krizė

QUOTE(Ieva S @ 2005 11 28, 19:05)
Skaudžiai patyriau kekšės lindimą į šeimą, nors tas suviliotasis ir nebuvo mano vyras, kaip turbūt galvoji.
Ta boba vienu metu bendravo su 4 (!!!) vyrais, kurie iki tol buvo normalūs vyrai ir puikūs tėvai. Pusė iš tų 4 šeimų iširo.
Neįtikėtina, bet tai tiesa.

vadinasi jų puikumas tebuvo jų kaukė. blink.gif tongue.gif .. nebuvo progos tsakant...
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 11 28, 19:17)
Naivuolės...

gaila kad nemoku pacituoti ankstesnių žinučių..
pripažindama:
1. moterų ir vyrų genetinį panašumą kaip 1 rūšies
2. moralės normų lygybę abiems lytims
3. vienodos atsakomybės ir įnašo į šeimą būtinybę, klasiu tavęs - turėdama progą - juk mielai nueitum į šalį nuo savo vyro? jei ne, tai kam tuo kaltini vyrą? jei taip? - kodėl antra pusė turėtų neiti į šalį?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 28, 17:12)
jei vyras nenorės, jokia kekšė/boba/šeimų ardytoja jo nesuvilios.

Ai, žinai, į tą pusę irgi per daug apibendrint nereikia. Va pagalvojau apie saviškį. Manau, jei norėtų, jį suviliotų kokia pusė tam tinkamo amžiaus planetos moterų, o tai būtų kokie du milijardai su trupučiu. Bet kad nieks nenori.
Todėl iškeliu kitą postulatą: nereik tekėti už tokių vyrų, kurių gali užsimanyti dar ir kitos moterys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 11 28, 17:25)
Todėl iškeliu kitą postulatą: nereik tekėti už tokių vyrų, kurių gali užsimanyti dar ir kitos moterys bigsmile.gif

tai gal tada iš viso vyro nereik?
nu bent aš nenorėčiau tokio, kuris niekam nereikalingas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 11 28, 18:23)
3. vienodos atsakomybės ir įnašo į šeimą būtinybę, klasiu tavęs - turėdama progą - juk mielai nueitum į šalį nuo savo vyro? jei ne, tai kam tuo kaltini vyrą? jei taip? - kodėl antra pusė turėtų neiti į šalį?

galbut yra ne taip svarbu pats fizinis nuejimo na lievo fakas, kaip nebesirupinimas seima... Kai uzuot praleides laika su vaikais paglvoju - ai zirs jie, demesio reikalaus, o gal dar ir zmona ko nors paprasys, gal as verciau kur nors nuvaziuoti pabuti...
Sakykim man tai asmeniskai ir butu skaudziausia ne pati fizine neistikimybe, o butent seimos laiko skyrimas kazkokiai k
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 28, 17:27)
tai gal tada iš viso vyro nereik?
nu bent aš nenorėčiau tokio, kuris niekam nereikalingas  unsure.gif

Nu nieko sau! O neužtenka, kad jis tau reikalingas? O tai kaip tada tu renkiesi: skaičiuoji, kuris reikalingas didesniam moterų skaičiui?
Atsakyti
aš bent įsiviazduoju, kad vyras, į kurį niekas nežiūri, niekas jo nenori, yra lūzeris unsure.gif nu matyt kažkas negerai su juo, jei nei viena nenori?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 11 28, 18:18)
vadinasi jų puikumas tebuvo jų kaukė.  blink.gif  tongue.gif .. nebuvo progos tsakant...

Vienas iš jų buvo mano tėtis. Todėl prašau visažinės tonu neaiškinti, koks jis visada buvo vyras ir tėvas.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 11 28, 17:34)
Vienas iš jų buvo mano tėtis. Todėl prašau visažinės tonu neaiškinti, koks jis visada buvo vyras ir tėvas.

dėl to tu negali objektyviai vertinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 11 28, 17:34)

Tavo tėtis su kauke, o mano vyras lūzeris bigsmile.gif Na, kadangi jau viską apie juos sužinojom, galim atsijungti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 11 28, 17:38)
mano vyras lūzeris bigsmile.gif 

ne tai turėjau omeny blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 28, 18:36)
dėl to tu negali objektyviai vertinti  mirksiukas.gif

Dovanok, ar aš negaliu objektyviai įvertinti, koks buvo ir yra mano tėtis? Ar supranti, kokią nesąmonę parašei?
Pats geriausias tėtis, kuris mane vedėsi į parodas, teatrus, mokė anglų kalbos ir slaugydavo sergančią.
Kuris visada mylėjo ir lepino neįgalią mamą.
Deja, buvo laikas, kada jautėmės juo nusivylę.
Dabar jis vėl pats geriausias tėtis.
Atsakyti