QUOTE(Afrikiete7 @ 2011 12 01, 18:38)
sugalvojau, kad noriu virtuveje masyvo parketlenciu, plyteles man negrazu. bet mastau ar neteks po kurio laiko gailetis del nepraktiskumo
gal galite pasidalinti savo patirtimi

Pas mus parketlentės. Nepasakyčiau, kad nusidėvėjusios labiau nei kambariuose. Jei neturit įpročio įkaitusio puodo statyti ant grindų, tai drąsiai dėkit parketlentes

Sveikos
Kas alyvavotes laiptus?
GAl turite kokiu rekomendaciju , pavadinimu, kokia alyva verta pirkt (ir is kur)?
Dekoju uz atsakymus.
Kas alyvavotes laiptus?
GAl turite kokiu rekomendaciju , pavadinimu, kokia alyva verta pirkt (ir is kur)?
Dekoju uz atsakymus.
QUOTE(kerima @ 2011 11 24, 18:39)
as didziausia mediniu grindu fane
,net sildomu grindu name atsisakau,kad tik man lentas sudetu,gal galite patarti,kur tas man lentas lietuvoje rasti,norisi sviesiu. pusiniu,uosiniu,azuoliniu nenoriu,kokia kvadrato kaina panasiai ?gal zinote kas tikrai gerai isdziovintas lentas parduoda,nes skelbimu pilna,o garantijos nera.as tik uz medines grindis
,pas drauge yra,tai taip ir norisi basomis vaikcioti.

pas mus medines uosio grindys ir sildomos, viskas liux
QUOTE(Saron @ 2011 11 24, 14:46)
Mes sode pušines išsilakavom matiniu laku. Labai natūraliai atrodo. Irgi vaikštom ir su batais, ir malkų atsivelkam.
Tik girdėjau, kad dar yra UV atsparūs lakai, tai nuo laiko negelsta. Mūsiškis gaila ne toks, bet kai sodui 

Pirkom buta su pusinem grindim. Tai dabar keikiames kiek tik galim

QUOTE(Obelėlė @ 2012 01 03, 21:57)
Pirkom buta su pusinem grindim. Tai dabar keikiames kiek tik galim
saukstukas nukrenta ir toj vietoj skylute. Nieko nesakau del grozio, medines - labai grazu, bet kita karta rinkciausi paprasta parketa.

Pušis labai minkštas medis, todėl nereikia stebėtis. Susidėkite ąžuolą ar uosį ir jį nusilakuokite laku, skirtu didelio pravaikštumo patalpoms, tai sunkiai grindis pažeisite...
Papildyta:
QUOTE(Afrikiete7 @ 2011 12 01, 18:38)
sugalvojau, kad noriu virtuveje masyvo parketlenciu, plyteles man negrazu. bet mastau ar neteks po kurio laiko gailetis del nepraktiskumo

Ar dažnai lėkštės ir įrankiai ar puodai krenta iš rankų? Jei nedažnai dėkite masyvą ir galvos nesukite...
Papildyta:
QUOTE(Bespalvė @ 2011 11 25, 00:25)
Pusantrų metų turim alyvuotas grindis. Vargstu. Namuose yra mažų vaikų, tai plaunu ir plaunu. Alyvos beveik nebelikę. Prasidėjo nuo to, kad ant tik ką išdžiuvusių grindų metų mažylis flomasteriu nupiešė delno dydžio mėlyną "dekorą". Šveičiau kuo begalėdama du ar tris vakarus. Po to prasidėjo tai sutrinta uoga, tai burokėlis, tai vandeniniai dažai... O kur dar grindų jautrumas įbrėžimams... Prie lauko durų būtinai reikalingas kilimas, nes išsimindo.
Namai nemaži, viską apeit apžiūrėt galiu tik sumigdžiusi "chebrą", tai per begalinius valymus nebematau ekologiškai kvėpuojančių grindų ir kokio nors grožio.
Tikriausiai yra sėkmingesnių draugysčių su aliejuotom grindim, bet aš svajoju apie naują šlifavimą ir matinį laką.
Namai nemaži, viską apeit apžiūrėt galiu tik sumigdžiusi "chebrą", tai per begalinius valymus nebematau ekologiškai kvėpuojančių grindų ir kokio nors grožio.
Tikriausiai yra sėkmingesnių draugysčių su aliejuotom grindim, bet aš svajoju apie naują šlifavimą ir matinį laką.
Įdomu, o kokią alyvą naudojote? Kas per gamintojas?
QUOTE(kerima @ 2012 01 05, 20:41)
as vis tebeieskau maumezdzio lentu grindims,issiunciau gal 10 emeil.atakymu nei kvapo.gal kas zinote kokia lentpjuve ar kazka,nes jau baigiu prarasti vilti
gal ir kitoki medi rinkciausi jai kas rekomenduotu,kur pirko,nes aklai nenoriu pirkti

Tu ieškai maumedžio parketlenčių ar masyvo lentų?
QUOTE(fredislovas @ 2012 01 05, 16:42)
Įdomu, o kokią alyvą naudojote? Kas per gamintojas?
Dirbo kažkoks patyręs meistras. Alyvavo, po to dar vaškavo. Kadangi ne mano tai buvo darbelis, medžiagomis nesidomėjau