Įkraunama...
Įkraunama...

Medinės grindys

Čia plačiau rašo apie medines grindis ir šildymą..gal kam pravers 4u.gif
http://www.supernama...sildomu_grindu/
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2012 02 09, 13:41)
Mes šlifavome savo ąžuolinį parketą. Tai kambarį reikia palikti visiškai tuščią, nes jau dulkių vien kiek.
O vat man klausimas dėl lako iškilo. Mums rekomendavo patys meistrai Plastor Pur T-3, jis atsparesnis dėvėjimuisi. Bet vat žiūriu, kad vos 3 mėnesiai praėjo, o grindys jau pasibraižę. Nors saugau, miegamasis, vaikštom tik su šlepetėm. Pabandžiau su nagu grindis įrėžt, ir lieka brūkšnys  blink.gif  Tai čia skaitosi atsparus? Ar negalėjo meistrai gerokai praskiesti to lako? Nes šiaip jisai brangus. O gal taip turi būti su parketu, nesuprantu ... Gal kas galėtų parašyti  4u.gif

Ir man aktuali tai. musu kambarys 20 kv. Kiek kainuotu mazdaug nusveisti, nulakuoti parketa? dar yra truputi isluze vienoj vietoj?

Beje, tas parketas senas labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 10 vasario 2012 - 08:36
QUOTE(kaubojey @ 2012 01 30, 18:08)
Gal jūs žinote, kur rasti Kaune tokių didelių plintusų?

user posted image

Tai ar pavyko tokių aukštų rasti? Man pačiam prireikė, tiksliau sesei smile.gif
Atsakyti
Yra Artis salone Svanorių prospekte, II aukšte, tik nepamenu pavadinimo firmos, bet tikrai rasite.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas pastaruoju metu pirko parketlentes? gal pasidalins kur? smile.gif rūpi kokybė ir gera kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PirmasKunigas @ 2012 03 07, 23:03)
Sveiki,
gal kas pastaruoju metu pirko parketlentes?  gal pasidalins kur? smile.gif rūpi kokybė ir gera kaina smile.gif

Koks miestas?
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2012 03 02, 15:33)
Yra Artis salone Svanorių prospekte, II aukšte, tik nepamenu pavadinimo firmos, bet tikrai rasite.

Kur radai, nes aš antrame aukšte klausinėjau, tai nelabai ką man galėjo padėti sad.gif
Atsakyti
Miestas - Vilnius. Gali būt ir ne Vilniui. Problemos nėra. Kaip minėjau: parketlentės (ne laminatas), kokybė ir gera kaina.
Neplanavom keist grindų, dabar teks ... g.gif
Atsakyti

QUOTE(fredislovas @ 2012 03 08, 09:49)
Kur radai, nes aš antrame aukšte klausinėjau, tai nelabai ką man galėjo padėti sad.gif

Aš apie dekoratyvinius profilius kalbėjau (taip vadinamus plintusus) biggrin.gif Tai juos aš pirkau Artis salone, II aukšte, susiradau sąskaitą, firmos pavadinimas "Murina". Jie ten šviestuvais pagrinde prekiauja, gal todėl ir neradote g.gif
O šiaip tai daug kur jų pirkti yra, tik nepamenu pavadinimų firmų jau dabar. Šiti nuolaidą davė didžiausią prieš porą metų, tai pas juos ir pirkau.
Atsakyti
QUOTE(PirmasKunigas @ 2012 03 08, 09:56)
Miestas - Vilnius. Gali būt ir ne Vilniui. Problemos nėra. Kaip minėjau: parketlentės (ne laminatas), kokybė ir gera kaina.
Neplanavom keist grindų, dabar teks ...  g.gif

Medžio centre pažiūrėti galima, tik patarčiau vengti produkcijos iš Malaizijos ir Barlinek firmos. Toliau yra daugiau kaip ir googlas išmeta: Vilniaus parketas, Medžio stilius, Solum, Lispimeks ir t.t.

Tik vėl gi reikia žiūrėti ko ieškai ar išskirtinumo ar kokybės ir t.t.
Atsakyti
Gal kas turit iš čia susidėję grindis? Kaip kokybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fredislovas @ 2012 03 08, 10:46)
Medžio centre pažiūrėti galima, tik patarčiau vengti produkcijos iš Malaizijos ir Barlinek firmos. Toliau yra daugiau kaip ir googlas išmeta: Vilniaus parketas, Medžio stilius, Solum, Lispimeks ir t.t.

Tik vėl gi reikia žiūrėti ko ieškai ar išskirtinumo ar kokybės ir t.t.

o kas negerai su produkcija is Malaizijos?
o kaip Indonezijos medis? merbau, tikas?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 29, 20:02)
o kas negerai su produkcija is Malaizijos?
o kaip Indonezijos medis? merbau, tikas?

Pas mus bute Merbau masyvo lentos sudėtos. Tai ką aš galiu pasakyt, tik wub.gif Per 4 m atsirado įspaudimų, bet jie šiaip nesimato. Dulkės gal ir labiau matosi nei ant kokio ažuolo, tačiau prižiūrėtos grindys yra tobulos wub.gif
Atsakyti