Įkraunama...
Įkraunama...

Medinės grindys

QUOTE(mamagitana @ 2005 11 22, 11:28)
taigi. Vakar tą patį susakiau vyrui-apie vertę parduodant. Nes jei man ir tarkuotas sūris grindų vietoj gali patikt, tai garanto, kad toks skonis pasitaikys dar kartą tautoj, nėr  biggrin.gif

dėl vertės parduodant drįstu ginčytis. jei man patinka namas iš esmės, tikrai nemąstysiu, pirkti ar ne vien dėl grindų. ir kainai tai neturi jokios reikšmės. gal man visai nereikalingos tavo sudėtos grindys? gal aš marmoleumu viską užklosiu?
čia ilga įžanga į tai, kad darydami negalvokit, kas bus parduodant mirksiukas.gif vis tiek nerasit pirkėjo, kuriam idealiai viskas tiktų ir nieko neperdarytų 4u.gif
Atsakyti
ir tai tiesa...Bet parduodant svarbu , kiek beneigtum, kad prekė tiktų rinkai wink.gif O rinka pasisako prieš pušines grindis smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes miegamajam susidėjom pušines grindis. Nu man jos labai patinka wub.gif Patinka, nes jos tokios šiltos, malonios. Tikrai nekeisčiau į kitas. Todėl jei planuoji dėti tokioje vietoje, kur paprastai vaikštai basomis, o ir baldų judėjimas mažas, manau gali drąsiai dėti.Aš už ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 22, 13:20)
ir tai tiesa...Bet parduodant svarbu , kiek beneigtum, kad prekė tiktų rinkai wink.gif O rinka pasisako prieš pušines grindis smile.gif

Nugis, jei statote ir įrengiate namą pardavimui, tas išties svarbu. Bet jei ketinate jame gyventi, gyvenkite jame gražiai ir patogiai. O jei, kad kokios, prisieitų parduoti tąjį namą, tarkim, man, tikrai ne grindys būtų koziris. Aišku, vienaip perki naują namą, kuriam jau nereikia (ar tiesiog nebūtinas) jokio remonto, kitaip, kai jį perki kaip namą ir ketini susitvarkyti kaip sau.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2005 11 22, 15:32)
baldų judėjimas mažas, manau gali drąsiai dėti.Aš už ax.gif

Bet jei kartą pastatei ten baldą, tai žymė jau amžiams liko. Uošviai prieš mėnesį susidėjo grindis. Pušines. O prieš savaitę pirko šaldytuvą. Kol jį pastatė ten, kur pagaliau jis dabar ir stovės, visos laikino pastovėjimo vietos matyti. Nors saugojo naująsias grindis, bet kur braukė, ten šliužė ir liko.
Atsakyti
Maumedžio grindys tikrai gerokai kietesnės, nei pušies. Bet ir brangesnės, vienok wink.gif
Prieš porą metų maumedžio lentas pirkom iš vieno litvako, kuris gabena maumedį iš sibiro, Lietuvoj išpjauna lentas ir gabena jas į Vokietiją. Kaina buvo gana humaniška, tik lentos prastai išdžiūvę sad.gif Atsirado baisingi tarpai. Tai, prie to paties, gal kas nors galėtų parekomenduoti meistrus Vilniuje, kurie imtųsi perrinkti (~70 m2), nušlifuoti ir perlakuoti grindis.
Atsakyti
O KIEK PASIKELIA GRINDYS JEI DEDAMOS NATŪRALIOS LENTOS?

IR KOKS SUVEDIMAS SU PLYTELĖMIS?

AČIŪ
Atsakyti
Kiek pasikelia, turėčiau paklausti savo diedo smile.gif
o suvedimas su plytelemis pas mus buvo išspręstas metaline apdailos juostele.
Atsakyti
kuria prasme "pasikelia"? Jei dedamos ant lagių, tai viena, jei klojamos ant betoninio pagrindo , kas kita. Tuomet pasikelia tiek, koks yra lentos storis- įprastai, kiek žinau, apie pusantro-du cm. Riba tarp skirtingų grindų dangų da-niausiai apdailinama kokia lystele. Yra metalinių, prisukamų varžtais,galima ir prifantazuot, derinant prie kitų interjero detalių...Kad ir stiklo juostelę dėt...Žodžiu, fantazijai ribų nėra. Yra tik praktinė reikalo pusė-geriau, kad lygiai būtų vienodi...Nekliuvinėsite vaikščiodami.
Atsakyti
Iskilo klausimas: norim pirkt trisluoksni parketa. Siulo arba su nuozula arba lygu.
Ka patartumet? Perkam is kart lakuota, tai nebeslifuosim. Gal kas galit patart, kas geriau, kokie minusai pvz. parketo su nuozula?
Atsakyti
Gyvenu bute, kur grindys iš lakuotų lentų. Jau 10 metų nežinau kas yra grindų plovimas, preinu tik su siurbliu ir skuduriuku pavalau jei kur užtiško kas nors. Pirkom laką kažkokį vandens pagrindu, bet tik viršutinis toks sluoksnis, o apačioj dar du skirtingi, o pats medis laku impregnuotas. kol kas patinka. Bijau tik kad lentos sendamos gali deformuotis ,kas vargu ar nutinka klijuotam trisluoksniam parketui.
Atsakyti