Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai, kurie nenori/ bijo turėti vaikų

QUOTE(tinaa @ 2006 07 24, 13:14)
to ir linkime  4u.gif  o vat, kad aptingsi, tai jau netikiu  biggrin.gif  butinai pranesk, kai musis del vaukiuko bus laimetas  drinks_cheers.gif

ačiū 4u.gif o mūšį jau lamėjau, regis rašiau, kad penktadienį-sekmadienį, jūsų įkvėpta thumbup.gif drinks_cheers.gif tai dabar lauksiu pagal ginekologės ritos nurodymus naujo ciklo (nes per gimtadienį nemažai pylėm -tai nesinori rizikuoti) ir pirmyn 4u.gif kad tik gerai sektųsi, tpfu tpfu tpfu, tikiuosi, kad pranešiu gerų naujienų per kokį pusmetį 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif
Va aš irgi jau antro leliuko noriu,o vyras labai baidytis pradėjo(pirmo tai jis labiau nei aš norėjau),o dabar tai net apie tai kalbėti nelabai nori.
Vienintelis jo argumėntas,kad mes negalim del finansu,nors kai laukiausi dukrytės,tai net kur gyventi neturėjom,o dabar ir buta turim ir buitis susitvarkius.
Na net nežinau,jei jis butu dar vaiko neturėjas,tai jo baime aš suprasiau,o dabar nelabai
Atsakyti
dar apie vyru baimes 4u.gif
kolegos zmona pries 3 men pagimde berniuka, klausiu, kaip sekasi, o jis sako
" kosmaras, namai pilni sauskelniu, vaikas rekia, nera namie nei ramybes, nei kantrybes tiek su zmona tiek su sunum.." o cia jo pirmasis vaikas gime...kai pagalvoju, kad ir maniskis galetu taip apie gimusi vaika kalbeti, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 07 24, 15:11)
dar apie vyru baimes  4u.gif
kolegos zmona pries 3 men pagimde berniuka, klausiu, kaip sekasi, o jis sako
" kosmaras, namai pilni sauskelniu, vaikas rekia, nera namie nei ramybes, nei kantrybes tiek su zmona tiek su sunum.."  o cia jo pirmasis vaikas gime...kai pagalvoju, kad ir maniskis galetu taip apie gimusi vaika kalbeti, tai  doh.gif

ai būna gi ir mes prikalbam negražiai apie vyrus ir sunkumus su jais mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as jungiuos prie vyru drinks_cheers.gif, kol kas nenoriu, o vyras jau pradeda ne tai kad prasyti o zirzti laugh.gif
gal cia pasiduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2006 07 25, 14:37)
o as jungiuos prie vyru drinks_cheers.gif, kol kas nenoriu, o vyras jau pradeda ne tai kad prasyti o zirzti laugh.gif

nieko čia tokio, būna gi visokių anomalijų mirksiukas.gif biggrin.gif pažinojau mergičką, tai ji net pirmam neturėjo poreikio biggrin.gif aš jai pasakoju kaip įdomu ir kokie tai yra stiprūs jausmai ir išgyvenimai, o ji sako: "aš ir taip galiu įspūdžių cool turėti". na jau tada net mano vyras neišlaikė nepakomentavęs "tokių jausmų antplūdžio, sumišimo ir taip toliau, kaip bendraudamas su vaiku, niekada nepatirsi".
juk to net neįmanoma apsakyti, kai gali bet ką atiduoti tam mažam padarėliui, tavo egoizmas nueina į šalį, o kartais pyktis suima ir nervai, bet irgi toks stiprus, kokio niekam nejauti. na eilėmis nelabai rašau, bet ta tema reikėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 07 25, 14:49)
nieko čia tokio, būna gi visokių anomalijų mirksiukas.gif biggrin.gif  pažinojau mergičką, tai ji net pirmam neturėjo poreikio biggrin.gif aš jai pasakoju kaip įdomu ir kokie tai yra stiprūs jausmai ir išgyvenimai, o ji sako: "aš ir taip galiu įspūdžių cool turėti". na jau tada net mano vyras neišlaikė nepakomentavęs "tokių jausmų antplūdžio, sumišimo ir taip toliau, kaip bendraudamas su vaiku, niekada nepatirsi".
juk to net neįmanoma apsakyti, kai gali bet ką atiduoti tam mažam padarėliui, tavo egoizmas nueina į šalį, o kartais pyktis suima ir nervai, bet irgi toks stiprus, kokio niekam nejauti. na eilėmis nelabai rašau, bet ta tema reikėtų 4u.gif

na siaip neesu jau visai tokia egoiste ax.gif turiu vaika ir zinau tuos jausmus, na mane gal daugiau kankina dvejones del antro vaiko, vel baime gimdyti ior nesioti....
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2006 07 25, 15:10)
na siaip neesu jau visai tokia egoiste ax.gif turiu vaika ir zinau tuos jausmus, na mane gal daugiau kankina dvejones del antro vaiko, vel baime gimdyti ior nesioti....

tikrai neturėjau omeny tavęs asmeniškai-mačiau, kad turi mano vaikio bendraamžį mirksiukas.gif 4u.gif o tos tavo abejonės man labai pažįstamos, jau tingiu blush2.gif ir baisu viską prisiminus-bemiegės naktys, čiūčiavimai, etc. bet man tai tikrai reikia ryžtis biggrin.gif ir kartais ir per to paties egoizmo prizmę pasižiūriu-o jei neduok dieve kas nors su šitu-taigi išprotėčiau, o antras vis šiokia tokia atsvara būtų. na o vaikui-juk smagu turėti brolį/sesę, pusbrolių ir taip toliau thumbup.gif nors nepažįstu tavęs, bet skatinu kaip sakant gerinkim Lietuvos demografinę padėtį thumbup.gif drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
dar viena (juokauju) na gerai gerai beveik ikalbejot, as bijau tikrai nebemiegiu naktu, man tiesiog vaiko gimimas sutapo su sesija tekdavo nemiegoti po pora paru istisai, alpdavau bet mokslus baigti reikejo, paskutinis kursas buvo, dabarpanasi situacija o as taip noreciau butent ramiu paprastu motynistes atpostogu, su motiniskom bemiegem naktim,o ne plius studentiskom, taigi gal tai ir stabdo, nes ta laikotarpi prisimenu kai siaubinga kosmara verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2006 07 26, 09:32)
dar viena (juokauju) na gerai gerai beveik ikalbejot,

matytum kaip mane įkalbinėja miargos-kaimynkos iš sm 4u.gif pačios dar 2-3 metų pyplius turi, o jau antrus planuoja doh.gif viena vertus skatina mane, kita vertus kai susitinku su jomis ir jų atžalomis-ojoj kaip noras apsivaikuoti prapuola blush2.gif dabar tai ką-rojus, vaikis jau praktiškai suaugęs thumbup.gif drinks_cheers.gif o vėl nuo pradžių viską pradėt brrrr...
na bet čia mes ne į temą-tema tai apie vyrus. atsiprašome blush2.gif
Atsakyti
o as kai jau vakar pradejau sneketi rimtai apie tai su vyru, pajutau ir jo entuziazmo blesima, nors gyvenam gana neblogai, bet jis pradejo bijoti finansiniu sunku, mol o jei darbo neteks, o jei dar o jei anai, nu vienu zodziu jis uzgesino ta mano jau bepradejusia rusenti noro ugnele, nezinau pirmojo abu studentai taip nebijojo, o sito abu dirbantys apsirupine bijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2006 07 26, 11:35)
o as kai jau vakar pradejau sneketi rimtai apie tai su vyru, pajutau ir jo entuziazmo blesima, nors gyvenam gana neblogai, bet jis pradejo bijoti finansiniu sunku, mol o jei darbo neteks, o jei dar o jei anai, nu vienu zodziu jis uzgesino ta mano jau bepradejusia rusenti noro ugnele, nezinau pirmojo abu studentai taip nebijojo, o sito abu dirbantys apsirupine bijo? g.gif
tai va, tingstat, senstat mirksiukas.gif biggrin.gif finansai, darbas, etc. -kai nenori, visada rasi priežasčių :mirksiukas:tiesa, nežinau, kiek jums metų blush2.gif 4u.gif gal dar ir nesenstat, bet tingstat tai tikrai. o gal čia tie penkeri metai nuo prmo vaiko g.gif -prie gero greitai pripranti mirksiukas.gif reiktų tau pajusti tą jauniklių entuziazmą thumbup.gif drinks_cheers.gif bandyčiau natūraliai perduoti, jei nebendrautume tik virtualiai su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 26 liepos 2006 - 11:42