Įkraunama...
Įkraunama...

Ašaroja ir traškanoja akytės!

Ir mes turėjom šią problemą. Būdama vieno mėnesio mano mergytė stipriai susirgo akyčių uždegimu, buvo labai baisu, valėm kas kartą ramūnėlių nuoviru, ir jos pačios šlapimu, ir vyrintu vandeniu, bet niekas nepadėjo, lankėmės pas akių daktarę išrašė lašiukus, nepadėjo, po savaitės vėl ėjom pas gydytoją išrašė antibiotikus "oftaquix", nuo kurių pasveikome po trijų dienų, jeigu jau jie nebūtų padėję, tada būtų tekę zonduoti akytes, ačiū dievui apsiėjome ir be šito, bet vaizdas buvo kraupus kartu su pūliniais ėjo jau ir kraujukas, nelinkėčiau nei vienam vaikiukui šitos ligos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giveta @ 2011 12 06, 17:37)
Ir mes turėjom šią problemą. Būdama vieno mėnesio mano mergytė stipriai susirgo akyčių uždegimu, buvo labai baisu, valėm kas kartą ramūnėlių nuoviru, ir jos pačios šlapimu, ir vyrintu vandeniu, bet niekas nepadėjo, lankėmės pas akių daktarę išrašė lašiukus, nepadėjo, po savaitės vėl ėjom pas gydytoją išrašė antibiotikus "oftaquix", nuo kurių pasveikome po trijų dienų, jeigu jau jie nebūtų padėję, tada būtų tekę zonduoti akytes, ačiū dievui apsiėjome ir be šito, bet vaizdas buvo kraupus kartu su pūliniais ėjo jau ir kraujukas, nelinkėčiau nei vienam vaikiukui šitos ligos. schmoll.gif

Bet ir sugalvojot slapimu valyti doh.gif Juk slapimas - tai organizmo lasteliu "atliekos", tai, kas nereikalinga organizmui!
Atsakyti
Mano berniukui nuo gimimo taip pat traiskanojo akytes. Gydymas - trys skirtingi antibiotikai, nuolatinis valymas (gydytojo rekomendacija - ne arbatzoliu nuovirai, o spec praplovimo skystis, toks kaip Ocuflash). Po antibiotiku keletui dienu pasitaisydavo, veliau - tas pats. Pasiruosem jau zondavimui, taciau, arba sutapimas arba ne - sulig paskutiniu lasiuku lasinimu problema baigesi, nespejus ju ne sulasinti.specialiai nutraukiau, kad pamatyciau ar tikrai puliavimas baigesi nes maciau, kad viskas zenkliai pagerejo. Ir puliavimas nebesikartojo. Tuo paciu mums suejo trys menesiai. Teko girdeti, kad buna, jog su trimis menesiais si problema leliukams kartais ir praeina. Bet su gydytoju okulistu butina konsultuotis ir zinoti puliavimo priezasti, delsti ir gydyti savaip - tikrai nerekomenduoju.
Atsakyti
Kiek laiko jus masazuojat akyte?cia kaip supratnu ta akies kamputi reikia svelniai pamasazuoti?
Atsakyti

atsiprasau uz izeidima,bet negalejau susilaikyti.bet jusu ir protas valyti akytes su slapimu
Atsakyti

slapimu blink.gif doh.gif
mums padejo juoda arbata, apsejom net be vaistu
Atsakyti
QUOTE(mingailee @ 2010 02 07, 10:34)
Aciu  aciu mamytei renaciukas66666  clap.gif
patariu ir visom kitom mamytem; zinokit  musu pienas pats didziausias vaistas!!. Mat vakar bandziau plauti ir su ramunelem ir su virintu vandeniu nepadejo. o va paploviau su savo pienuku tai kaip uoga nueme sian atsikelem jau beveik su grazia akyte: beveik netraskanoja jau ir nebearasoja dar pora karteliu patepsiu ir tikekimes jau visai praeis  cool.gif

reikes ir man pabandyt, nes viena akyte rytais buna uztraiskanojus g.gif
Atsakyti
Sveikos ,
Mes ir turejome sia problema - ypac vyresnelis ,lasinome lasiukus ir masazuodavome,akyciu kampukus.Nuo vienu vaistuku nepadejo ,tad bandem ktus ir thumbup.gif .Kaip aiskino man gydytoja -su primu ryksmu gimstant leliui plysta asaru latakas . Jei ne tai reikia lasinti ir masazuoti ,o kitiems tai nepadeda ,tenka operacija daryti ...
Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorus81 @ 2011 12 11, 19:55)
atsiprasau uz izeidima,bet negalejau susilaikyti.bet jusu ir protas valyti akytes su slapimu

Jei bent kiek pasidometumete pries komentuodama, zinotumete, kad slapimas turi daug gydanciuju savybiu smile.gif Jis netgi naudojamas brangiausiu kremu gamyboje mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano maziuke turejo sia problema nuo pat gimimo, akyte pradejo asaroti dar ligonineje. Antibiotikai nepadejo, bet veliau gailejausi, kad is vis tuos antibiotikus lasinome. Mums padejo oculoheel lasiukai bei masazas masazas ir dar karta masazas, po tris-keturis kartus per diena smile.gif papildomai valydavau akyte ramuneliu nuoviru. Taciau labai svarbu, kad tas nuoviras pats nepatektu i akyte, nes gali prasideti akytes uzdegimas. Vaikai siaip isauga is tokio dalyko (iki 6 men.) ir nereiketu skubeti daryti tos latakelio prapletimo proceduros. 4u.gif
Atsakyti
Mums puliavo akytes, tai israse gyd vaistu, palasinau, - praejo, o paskui vel tas pats, tai dariau masaziukus akyciu - kampucius masazavau sukamaisiais judesiais dar vaistu kit lasinom ir baigesi viskas. Taip buna, nes asaru latakai uzsikemsa, jie lb mazuciai
Atsakyti
QUOTE(mingailee @ 2010 02 07, 10:34)
Aciu  aciu mamytei renaciukas66666  clap.gif
patariu ir visom kitom mamytem; zinokit  musu pienas pats didziausias vaistas!!. Mat vakar bandziau plauti ir su ramunelem ir su virintu vandeniu nepadejo. o va paploviau su savo pienuku tai kaip uoga nueme sian atsikelem jau beveik su grazia akyte: beveik netraskanoja jau ir nebearasoja dar pora karteliu patepsiu ir tikekimes jau visai praeis  cool.gif

SUPER thumbup.gif As net nezinojau... smile.gif
Atsakyti