Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Smauglius @ 2010 07 18, 16:03)
Nepaisant šitų nesąmoningų karščių šiandien CdC apsipurškiau Oriental Lounge  ir visą dieną kankinuosi dėl absoliutaus deja vue
Kaip koks pašautas briedis blaškausi po savo kvepalų komodos stalčius ir bandau atrasti kuris gi kvapas man sukėlė tokį panašumo jausmą. Iš pradžių pamaniau, kad to paties TDC Jasmin de Nuit (dėl kažkokio salstelėjusio dūmo prieskonio), bet kai užsipurškiau greta, ne tas  biggrin.gif  Po to buvo L'Artisan Parfumeur Tea for Two, irgi ne tas (nors turiu pastebėt, kad pastarieji karštu oru oho kaip gerai "groja"  rolleyes.gif ), dar po to pabandžiau Jean Louis Scherrer Nuits Indiennes, bet irgi ne tas. Taip kol kas ir nesupratau ką man primena najieji Orienal Lounge, bet gal vėliau ateis nušvitimas  biggrin.gif

Visiskai pritariu. Neseniai teko siuos uostyti Barselonoje, visa diena galvojau, ka man jie primena g.gif Net sakyciau kazkokie vaikystes prisiminimai. Reik dabar i Kremine uzsukt atsisviezint atminti. Beje, supratau, kad ju noriu - labai minkstas ir jaukus rytietiskas kvapas.
Atsakyti
Pagrazbyliausiu, kad DcD pardaveja - tokia, kokia man ir yra tobula pardaveja/konsultante. Miela, bet nesaldi, pataria, bet nekisa... Ir siaip labai faina mergina ax.gif Noreciau ir as buti tokia miela su svetimais zmonemis lotuliukas.gif Ir su savais lotuliukas.gif

Idomu butu sulaukti kitu Nassomatto kvapu, pvz.: Silver musk, Nuda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 liepos 2010 - 21:14
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 07 30, 22:08)
Pagrazbyliausiu, kad DcD pardaveja - tokia, kokia man ir yra tobula pardaveja/konsultante. Miela, bet nesaldi, pataria, bet nekisa... Ir siaip labai faina mergina  ax.gif Noreciau ir as buti tokia miela su svetimais zmonemis  lotuliukas.gif Ir su savais  lotuliukas.gif

Idomu butu sulaukti kitu Nassomatto kvapu, pvz.: Silver musk, Nuda rolleyes.gif

Kuri pardaveja, ne viena ju yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 07 30, 22:17)
Kuri pardaveja, ne viena ju yra? g.gif

Nezinau vardo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 07 30, 22:21)
Nezinau vardo  blush2.gif

Gal siandiena buvote?Jeigu siandiena, tai labai simpatiska mergina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 07 30, 22:23)
Gal siandiena buvote?Jeigu siandiena, tai labai simpatiska mergina drinks_cheers.gif

Siandien, siandien, bet man ji visada patinka.. Visada malonu net ne i tema kazka pasnekinti hihihi.gif
Atsakyti
Jos vardas Renata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 07 30, 23:44)
Jos vardas Renata smile.gif

Tai butinai perduokit visas grazbilystes Renatai ax.gif
Atsakyti
O kaip Jums kvepalai Amouage Ciel?
Atsakyti
man patiko (bent pirmu ir kol kas vieninteliu testavimu) bet mano piniginei bais nepatiko schmoll.gif , ji pasakė - bus juk kada nors geresni laikai tadu galėsi turėt, o dabar pasvajok ir realizuok šiek tiek pigesnius norus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 07 31, 16:50)
man patiko (bent pirmu ir kol kas vieninteliu testavimu) bet mano piniginei bais nepatiko schmoll.gif , ji pasakė - bus juk kada nors geresni laikai tadu galėsi turėt, o dabar pasvajok ir realizuok šiek tiek pigesnius norus

Negaliu koreguot senos žintės, tai papildau: bent jau mano nosiai jie pakankamai lengvi, gėliniai. Trafaretiškai pasakysiu: šiltai vasaros dienai prie lengvos biškį plazdenančios suknelės
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 08 11, 11:02)
Negaliu koreguot senos žintės, tai papildau: bent jau mano nosiai jie pakankamai lengvi, gėliniai. Trafaretiškai pasakysiu: šiltai vasaros dienai prie lengvos biškį plazdenančios suknelės

Aš jais pabandžiau pasikvepinti, bet jie man visiskai nesijaute, kad buciau pasikvepinusi, kazkur pranyko.....Ir is tikruju tik ranka pridejus prie nosies, vos vos jautesi, visiskai jokio šleifo neturi....Tad uz tokia kaina nelabai verti demesio kvepalai, nors jie vertibnami kaip prabangus kvepalai 4u.gif
Atsakyti