QUOTE(Smauglius @ 2010 07 18, 16:03)
Nepaisant šitų nesąmoningų karščių šiandien CdC apsipurškiau Oriental Lounge ir visą dieną kankinuosi dėl absoliutaus deja vue
Kaip koks pašautas briedis blaškausi po savo kvepalų komodos stalčius ir bandau atrasti kuris gi kvapas man sukėlė tokį panašumo jausmą. Iš pradžių pamaniau, kad to paties TDC Jasmin de Nuit (dėl kažkokio salstelėjusio dūmo prieskonio), bet kai užsipurškiau greta, ne tas
Po to buvo L'Artisan Parfumeur Tea for Two, irgi ne tas (nors turiu pastebėt, kad pastarieji karštu oru oho kaip gerai "groja"
), dar po to pabandžiau Jean Louis Scherrer Nuits Indiennes, bet irgi ne tas. Taip kol kas ir nesupratau ką man primena najieji Orienal Lounge, bet gal vėliau ateis nušvitimas 
Kaip koks pašautas briedis blaškausi po savo kvepalų komodos stalčius ir bandau atrasti kuris gi kvapas man sukėlė tokį panašumo jausmą. Iš pradžių pamaniau, kad to paties TDC Jasmin de Nuit (dėl kažkokio salstelėjusio dūmo prieskonio), bet kai užsipurškiau greta, ne tas

Visiskai pritariu. Neseniai teko siuos uostyti Barselonoje, visa diena galvojau, ka man jie primena