Gal dar kas Valstybes finansus laike? (ekonomikos baigiam) ir gal kam kitokie klausimai buvo Pinigai ir kreditas (cia tai geras, ka mokinausi tik is ju (nebesugebu jau bankininkystes paimti dar mokintis)-net ir to neuztektu-teigiamam
) bei VEP

QUOTE(Jorkiuke @ 2010 06 07, 15:43)
Gal dar kas Valstybes finansus laike? (ekonomikos baigiam) ir gal kam kitokie klausimai buvo Pinigai ir kreditas (cia tai geras, ka mokinausi tik is ju (nebesugebu jau bankininkystes paimti dar mokintis)-net ir to neuztektu-teigiamam
) bei VEP

Pinigams ir kreditui būtinai perskaitykite įstatymus:
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=230458
- būna 2-3 klausimai kiekvienais metais iš jų

QUOTE(Soul @ 2010 06 08, 10:21)
Pinigams ir kreditui būtinai perskaitykite įstatymus:
.

Aciukas, reiks su dukrytem pries miega su jomis pasiskaityti-ir jos greiciau uzmigs-ale su mamka ir nezinia kaip cia bus, bet diena nelabai jos ir duoda mokintis...

QUOTE(Jorkiuke @ 2010 06 07, 16:43)
) bei VEP

VEPas tai tikrai lengvas buvo.
Buvo klausimas iš VEP tikslų, apie aplinkosaugos tikslus kažkas, inovacinės politikos tikslas, kiek BVP sukuriama Lietuvoj, kiek proc. nuo BVP skiriama investicijoms, reikėjo išrinkt seimo funkcijas, kažkas apie įstaugas padedančias vyriausybei vykdyt VEPą. To jos konspekto laisvai užtenka.
Ir nežinau, gal įkvėps. Mūsų grupėj dauguma gavo 9, 10 šiek tiek mažiau, 8 vos vienas kitas.
QUOTE(Žaliai lyja @ 2010 06 08, 17:55)
VEPas tai tikrai lengvas buvo.
Buvo klausimas iš VEP tikslų, apie aplinkosaugos tikslus kažkas, inovacinės politikos tikslas, kiek BVP sukuriama Lietuvoj, kiek proc. nuo BVP skiriama investicijoms, reikėjo išrinkt seimo funkcijas, kažkas apie įstaugas padedančias vyriausybei vykdyt VEPą. To jos konspekto laisvai užtenka.
Ir nežinau, gal įkvėps. Mūsų grupėj dauguma gavo 9, 10 šiek tiek mažiau, 8 vos vienas kitas.
na nezinau ar ikveps nes su maziukem viena nusikamuoju tad naktimis kiek akys leidzia pasiskaitineju-mazai i galva sunkia sulenda, tad as taip bijau-kad nors islaikyciau-kai pasake-kad jei nors viena nepazymi is keliu teisingu atsakymu-jau skaitosi visas atsakymas neatsakytas.. o as ne ta kur nesusimaiso-viska atsimena ikiv ieno... todel kazkaip ir bijau...tikiuosi viskas baigsis gerai... aciu uz atsakymus visiems

QUOTE(Jorkiuke @ 2010 06 08, 23:55)
-kad nors islaikyciau-kai pasake-kad jei nors viena nepazymi is keliu teisingu atsakymu-jau skaitosi visas atsakymas neatsakytas.. o as ne ta kur nesusimaiso-viska atsimena ikiv ieno... todel kazkaip ir bijau...tikiuosi viskas baigsis gerai... aciu uz atsakymus visiems 

O čia kas taip sakė? Nes mums VEPo sakė, kad proporcingai dalins, jei iš 4 reikalautų teisingai pažymima 3, skaičiuoja kaip 0,75 taško. Taigi viskas ten gerai bus

QUOTE(Žaliai lyja @ 2010 06 09, 00:29)
O čia kas taip sakė? Nes mums VEPo sakė, kad proporcingai dalins, jei iš 4 reikalautų teisingai pažymima 3, skaičiuoja kaip 0,75 taško. Taigi viskas ten gerai bus 

Mums kazkaip Dalia Gataveckiene taip pasake-ka as zinau del to labiausiai ir bijau del to kinkos ir dreba, bet jei taip ir kiti skaiciuos kaip VEP pasake-tai tada na naeutret taip blogai baigtis ....

QUOTE(Jorkiuke @ 2010 06 09, 00:46)

Mums kazkaip Dalia Gataveckiene taip pasake-ka as zinau del to labiausiai ir bijau del to kinkos ir dreba, bet jei taip ir kiti skaiciuos kaip VEP pasake-tai tada na naeutret taip blogai baigtis ....

Bijau, prikalbėt, bet mums Bartaškienė tai tikrai taip sakė dėl VEPo.
<Na kitur tai reikėjo po vieną variantą rinktis, arba patiems kažką prirašinėt, tai ir neklausinėjom dėl to nieko>
Sveikos,
Gal kas turite kokių žinių apie Vadybos ir verslo administravimo spec. baigiamąjį?
Baisiai, baisiai daug medžiagos...
Ačiū
Gal kas turite kokių žinių apie Vadybos ir verslo administravimo spec. baigiamąjį?
Baisiai, baisiai daug medžiagos...

Ačiū
Sveikos studijojancios mergynos
Siais metais bandysiu stot i VU i 2 metu islyginamasias studijas (pokolegines, esu baigus buh. apskata), gal galetumet isvardint, skaiciuojant vidurki, kokius dalykus skaiciavo, su kokiu vidurkiu stojot, ar darbo stazas duoda pirmenybe ar cia tiesiog butina salyga?
Buciau dekinga jei atrasysit, nes nezinau kokie mano sansai

Siais metais bandysiu stot i VU i 2 metu islyginamasias studijas (pokolegines, esu baigus buh. apskata), gal galetumet isvardint, skaiciuojant vidurki, kokius dalykus skaiciavo, su kokiu vidurkiu stojot, ar darbo stazas duoda pirmenybe ar cia tiesiog butina salyga?

QUOTE(Bulbulka. @ 2010 06 22, 12:10)
Sveikos studijojancios mergynos

Labas,
aš baigus finansus buvau, įstojau su vidurkiu 8,3. Prie stojamojo balo dėjo ir diplominio darbo pažymį jei neklystu. Skaičiavo bendrą visų dalykų vidurkį. Darbo stažas duoda, jeigu turi stažą 2 metus, tai prideda vieną balą prie konkursinio balo.
Mano grupėj nemažai sustojo tokių, kurių vidurkiai 7 ar net 6,75 tačiau turėjo stažą ir plius balas ir op į viršų ir įstojo. Priėmė 150 studentų, todėl šansai tikrai dideli įstoti

QUOTE(mocha @ 2010 06 23, 11:24)
Labas,
aš baigus finansus buvau, įstojau su vidurkiu 8,3. Prie stojamojo balo dėjo ir diplominio darbo pažymį jei neklystu. Skaičiavo bendrą visų dalykų vidurkį. Darbo stažas duoda, jeigu turi stažą 2 metus, tai prideda vieną balą prie konkursinio balo.
Mano grupėj nemažai sustojo tokių, kurių vidurkiai 7 ar net 6,75 tačiau turėjo stažą ir plius balas ir op į viršų ir įstojo. Priėmė 150 studentų, todėl šansai tikrai dideli įstoti
tuo labiau kad ir konkurso , sakyčiau, labai didelio nėra, nes nėra daug stojančių, kitąvertus finansinė padėtis sunkoka, o mokslai nepigūs. Beje, aš studijuoju ekonomiką. 

Aciu labai uz atsakyma

Bandysu stot, staza si karta turiu, seniau bandziau istot, tai stazo buvo mazai, neuzteko, tai gal dabar pavyks