QUOTE(emca @ 2010 07 10, 21:44)
Gal kas domėjotės, ar neįmanoma atidėti sutarties pasirašymą, nes per tokį karštį bijau, kad greičiau nimirsiu nei pasieksiu Vilnių.
Irgi tas pats domina, nes niekaip negaliu apsisprest

QUOTE(Bulbulka. @ 2010 07 11, 01:39)
Irgi tas pats domina, nes niekaip negaliu apsisprest
tuo labiau, kad nesurinkta studentu kiek yra numatytas studijojanciu skaicius... tai gal galma butu veliau pasirasyt ir susimoket, na 1-ni reikes skambint i dekanata, pasiduomet.

Gal jau kas skambinotes i dekanata? Siandien tikrai nevaziusiu per karsti, ryt is ryto vaziuosiu.
QUOTE(emca @ 2010 07 15, 20:00)
Ar jau visos metėt mokslus, kad nebekyla diskusijos? Aš tai pasirašiau sutartį ir susimokėjau, gaila negalėjau nieko sužinoti apie būsimus studentus iš mano krašto, sakė, kad teks susižinoti per I paskaitą.
Aš irgi pasirašiau sutartį ir susimokėjau

QUOTE(anytė @ 2010 07 15, 22:32)
As pasirasiau, bet dar nesusimokejau

QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 07 16, 06:31)
aš

QUOTE(anytė @ 2010 07 16, 10:33)
I kuria grupe uzsirasei, ketvirt/penk ar sestadienine? As uzsirasiau i sestadienine. Turiu visa medziaga, bet viska svist reikia, tik marketinga ir turto vertinima radau kompinius variantus, galiu atsiust.
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 07 16, 12:08)
I kuria grupe uzsirasei, ketvirt/penk ar sestadienine? As uzsirasiau i sestadienine. Turiu visa medziaga, bet viska svist reikia, tik marketinga ir turto vertinima radau kompinius variantus, galiu atsiust.
Man sakė paskaitos šeštadieniais, nieko pasirinkti nereikėjo.
QUOTE(anytė @ 2010 07 16, 14:24)
Man sakė paskaitos šeštadieniais, nieko pasirinkti nereikėjo.
Man leido rinktis, bet man patogiau sestadieniais. Nes ketvirtadieni-penktadieni vilnieciams, o sestadieni kitu miestu gyvntojams. Bet as kai pagalvoju, kad ketvirtadieni po paskaitu grizt 21-22 val, tai masinos kieme nebus, kur pastatyt, tai ir rinkausi sestadieni.
Smagu, tai busim grupiokes.
QUOTE(erana @ 2010 07 19, 07:59)
Sveikos,
Aš šiemet nusprendžiau mokintis, įstojau į Vu ekonomiką, bet persigalvojau persirašiau į administravimą, lankysiu šeštadieniais. Užrašė į 2grupę. Kenguriukas1 tu kurioje grupėje 1-2?
Aš šiemet nusprendžiau mokintis, įstojau į Vu ekonomiką, bet persigalvojau persirašiau į administravimą, lankysiu šeštadieniais. Užrašė į 2grupę. Kenguriukas1 tu kurioje grupėje 1-2?
O kodel nusprendei persirasyti? O tie,kurie lankys paskaitas sestadieniais, patenka i 2 grupe