Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje tęs

Gal kas domėjotės, ar neįmanoma atidėti sutarties pasirašymą, nes per tokį karštį bijau, kad greičiau nimirsiu nei pasieksiu Vilnių.
Atsakyti
QUOTE(emca @ 2010 07 10, 21:44)
Gal kas domėjotės, ar neįmanoma atidėti sutarties pasirašymą, nes per tokį karštį bijau, kad greičiau nimirsiu nei pasieksiu Vilnių.

Irgi tas pats domina, nes niekaip negaliu apsisprest doh.gif tuo labiau, kad nesurinkta studentu kiek yra numatytas studijojanciu skaicius... tai gal galma butu veliau pasirasyt ir susimoket, na 1-ni reikes skambint i dekanata, pasiduomet.
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 07 11, 01:39)
Irgi tas pats domina, nes niekaip negaliu apsisprest doh.gif  tuo labiau, kad nesurinkta studentu kiek yra numatytas studijojanciu skaicius... tai gal galma butu veliau pasirasyt ir susimoket, na 1-ni reikes skambint i dekanata, pasiduomet.

Gal jau kas skambinotes i dekanata? Siandien tikrai nevaziusiu per karsti, ryt is ryto vaziuosiu.
Atsakyti
Ar jau visos metėt mokslus, kad nebekyla diskusijos? Aš tai pasirašiau sutartį ir susimokėjau, gaila negalėjau nieko sužinoti apie būsimus studentus iš mano krašto, sakė, kad teks susižinoti per I paskaitą.
Atsakyti
QUOTE(emca @ 2010 07 15, 20:00)
Ar jau visos metėt mokslus, kad nebekyla diskusijos? Aš tai pasirašiau sutartį ir susimokėjau, gaila negalėjau nieko sužinoti apie būsimus studentus iš mano krašto, sakė, kad teks susižinoti per I paskaitą.

Aš irgi pasirašiau sutartį ir susimokėjau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2010 07 15, 22:32)
Aš irgi pasirašiau sutartį ir susimokėjau cool.gif

As pasirasiau, bet dar nesusimokejau smile.gif Ar yra cia Vilnieciu ir i vadyba istojusiu?
Atsakyti
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 07 16, 06:31)
As pasirasiau, bet dar nesusimokejau smile.gif  Ar yra cia Vilnieciu ir i vadyba istojusiu?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2010 07 16, 10:33)

I kuria grupe uzsirasei, ketvirt/penk ar sestadienine? As uzsirasiau i sestadienine. Turiu visa medziaga, bet viska svist reikia, tik marketinga ir turto vertinima radau kompinius variantus, galiu atsiust.
Atsakyti
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 07 16, 12:08)
I kuria grupe uzsirasei, ketvirt/penk ar sestadienine? As uzsirasiau i sestadienine. Turiu visa medziaga, bet viska svist reikia, tik marketinga ir turto vertinima radau kompinius variantus, galiu atsiust.

Man sakė paskaitos šeštadieniais, nieko pasirinkti nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2010 07 16, 14:24)
Man sakė paskaitos šeštadieniais, nieko pasirinkti nereikėjo.

Man leido rinktis, bet man patogiau sestadieniais. Nes ketvirtadieni-penktadieni vilnieciams, o sestadieni kitu miestu gyvntojams. Bet as kai pagalvoju, kad ketvirtadieni po paskaitu grizt 21-22 val, tai masinos kieme nebus, kur pastatyt, tai ir rinkausi sestadieni.
Smagu, tai busim grupiokes.
Atsakyti
Sveikos,
Aš šiemet nusprendžiau mokintis, įstojau į Vu ekonomiką, bet persigalvojau persirašiau į administravimą, lankysiu šeštadieniais. Užrašė į 2grupę. Kenguriukas1 tu kurioje grupėje 1-2?
Atsakyti
QUOTE(erana @ 2010 07 19, 07:59)
Sveikos,
Aš šiemet nusprendžiau mokintis, įstojau į Vu ekonomiką, bet persigalvojau persirašiau į administravimą, lankysiu šeštadieniais. Užrašė į 2grupę. Kenguriukas1 tu kurioje grupėje 1-2?

O kodel nusprendei persirasyti? O tie,kurie lankys paskaitas sestadieniais, patenka i 2 grupe smile.gif
Atsakyti