KOKYBĖS VALDYMAS:
Pirma grupė.
1. Užsiduoti sau klausimą ir atsakyti;
2. Pramoninio dizaino apibrėžimas, 2 pavyzdžiai, kiek laiko galioja;
3. Integralinis kokybės rodiklis - apibrėžimas, formulė, kur galima panaudoti;
4. Kas yra techninis reglamentas.
5. 12ppm - kiek tai yra %.
Papildyta:
ŪKIO STATISTIKA - savarankiškas darbas - pavyzdžiai WANTED!
Ir šiaip bet kokia pagalba susijusi su šiuo dalyku.
Ačiū.
[quote=mirksiukex,2010 03 14, 22:29]
Sveikutes, gal kas laikete egzamina ekonometrija pas V. Karpuskiene? gal turite kokios info is ko reikia pasiruosti o gal prisimenate klausimus? Aciukas
buvo gal keturi variantai mano grupe buvo 2 variantas buvo du grafikai lygtai poslinkio ir posukio reikejo formules parasyti, buvo uzdavinys reikejo parasyti hipotezes ir parsyti isvadas. buvo teiginiai reikejo parsyti ar teisingi ar ne, ir testo buvo vienas klausimas su keturiais atsakymais. sekmes
Sveikutes, gal kas laikete egzamina ekonometrija pas V. Karpuskiene? gal turite kokios info is ko reikia pasiruosti o gal prisimenate klausimus? Aciukas
buvo gal keturi variantai mano grupe buvo 2 variantas buvo du grafikai lygtai poslinkio ir posukio reikejo formules parasyti, buvo uzdavinys reikejo parasyti hipotezes ir parsyti isvadas. buvo teiginiai reikejo parsyti ar teisingi ar ne, ir testo buvo vienas klausimas su keturiais atsakymais. sekmes
Labas...
Norejau paklausti gal kas laikete TURTO EKONOMIKA IR VERTINIMAS pas Deveiki, kokio tipo pas ji egzaminas? gal kasturite kokios info
KLAUSIMUKAS:
ka renkates is 6 valstybiniu egaminu, kas jau laike gal gali parasyti savo nuomone:
Ekonomikos kryptis:
1. Valstybės finansai
2. Pinigai ir kreditas
3. Valstybės ekonominė politika
4. Tarptautinė ekonomika
5. Ūkio statistika
6. Ekonometrija
? ir kodel?
Norejau paklausti gal kas laikete TURTO EKONOMIKA IR VERTINIMAS pas Deveiki, kokio tipo pas ji egzaminas? gal kasturite kokios info

KLAUSIMUKAS:
ka renkates is 6 valstybiniu egaminu, kas jau laike gal gali parasyti savo nuomone:
Ekonomikos kryptis:
1. Valstybės finansai
2. Pinigai ir kreditas
3. Valstybės ekonominė politika
4. Tarptautinė ekonomika
5. Ūkio statistika
6. Ekonometrija
? ir kodel?
QUOTE(jaras @ 2010 04 26, 14:40)
ŪKIO STATISTIKA - pagelbėtų pavyzdiniai egzamino klausimai. Ačiū.
O kas dėstė?
Sveiki, gal kas laikėt PREKYBOS IR PASLAUGŲ VERSLĄ PAS ROBERTĄ IVANAUSKĄ?
gaL, kas kokios informacijos žino, iš anksto AČIŪ

QUOTE(voveriukas11 @ 2010 04 27, 13:33)
J.Martinavičius
Ai ne tas man, o kitas toks pričiuožęs diedas, ale Džeimsas Bondas

QUOTE(Ugnele76 @ 2010 04 27, 14:59)
Sveiki, gal kas laikėt PREKYBOS IR PASLAUGŲ VERSLĄ PAS ROBERTĄ IVANAUSKĄ?
gaL, kas kokios informacijos žino, iš anksto AČIŪ 

man ir labai idomu koks ten pas ji egzaminas, man pasirode kaip destytoja labai rimtas. jeigu kas nors laikete egzamina parasykite

QUOTE(mocha @ 2010 04 27, 21:35)
tai gal jusu tas Dzeimsas Bondas bent jau linksmesnis..., nes mūsų "super herojaus" net juokeliai nejuokingi

Gal kas laikėte Organizacijų teorija pas Kulvinskienę ir atsimena egzo klausimus.
Papildyta:
Išsiunčiau savo darytą statistikos darbą.
Papildyta:
QUOTE(voveriukas11 @ 2010 04 28, 15:02)
tai gal jusu tas Dzeimsas Bondas bent jau linksmesnis..., nes mūsų "super herojaus" net juokeliai nejuokingi 

QUOTE(Lagūna @ 2010 04 28, 16:21)
Gal kas laikėte Organizacijų teorija pas Kulvinskienę ir atsimena egzo klausimus.
Papildyta:
Papildyta:
aciu