Įkraunama...
Įkraunama...

Abisinijos katės

Tai tuomet gi net per keleta temu skambejo si veiseja. Tiek metu praejo, o tas viesumas, visai jai nepakenke.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 02 21, 20:54)
Tai tuomet gi net per keleta temu skambejo si veiseja. Tiek metu praejo, o tas viesumas, visai jai nepakenke.


Matot, tu supermamos temu, kuriose apie tai buvo kalbama, jau nera, istrintos. O is kur tik dabar sugalvojusiam isigyti kaciuka zmogui zinot visa ta istorija, jeigu jis nesisuka veiseju rate? Veislyno tinklapis grazus, reklama gera, kaciuku nuotraukos meniskos, tai ir pasikabinam ant tokiu triuku.
Atsakyti
Sutinku! Tik kaip padeti busimiems pirkejams, neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 02 21, 21:04)
Sutinku! Tik kaip padeti busimiems pirkejams, neisivaizduoju


As tai atsitiktinai pamaciau, kad klausineja apie sita veislyna, tai parasiau forumo narei, kad nepirktu, bet pasirodo, kad faktas jau ivykes unsure.gif O kaip kitaip padet, nezinau. Seniau budavo skelbiami nepatikimu veiseju sarasai cia, supermamos forume. Nezinau, kiek tas veislynas nepatikimas, gal cia isimtinis atvejis, nes daugiau niekas nukentejes nuo Holoserica veislyno neatsiliepia. Tik neaisku, ar del to, kad sekmingai isigijo kaciuka, ar del lietuvisko kuklumo...
Atsakyti
SM forumas senai nebera toks aktyvus, jei ir yra daugiau nepatenkintu, taip cia jie nesilanko.

Tai tik tiek ir belieka, perspeti klausiancius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 vasario 2017 - 20:16

Tai va matot kokia situacija ,ir po 7 metu si veiseja savo prekybos budo nekecia!!!as pries perkant domejaus bet nieko blogo jokios neigiamos info neradau ir dabar netgi nerandu,netgi savo skelbimuose ji uzblokavus komentarus tai jau daug ka pasako!!!beto as pradzioje paieskos skambinau i Vilniaus veislyna Terenezza,tai man si veiseja ja rekomendavo,jos ten visos kaip susitarusios nesuprantu???visos drauges kompanjones???rekomenduoti zinant kaip ji elgiasi?!!? Dokumentus ji man atsiunte CFA pdf failu,sake kitokiu ir neturi,paprasius popierini varianta isimti juk toki galima padaryti papildomai uzsiprase virs 30eur bet dokumentu laukiu jau puse metu !!!tiek to ne dokumentus perki o katina,bet mokant tokia suma pinigu as ir tikejausi gauti viska!!!

 O cia negana popieriukai netvarkoj tai dar ligu kuokstas kurias be perstojo turim gydyt!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 22 vasario 2017 - 08:30
QUOTE(busycat @ 2017 02 21, 21:16)
SM forumas senai nebera toks aktyvus, jei ir yra daugiau nepatenkintu, taip cia jie nesilanko.

Tai tik tiek ir belieka, perspeti klausiancius 4u.gif

As pirkau katina is holosericos pries 1,5 metu

Veiseja skustis negaliu - puikiai bendravom iki pirkimo ir dabar vis bendraujam, kartais susitinkam. Negaliu nei vienu blogu zodziu paminet. Skaitau jusu istorijas ir kaip apie kita zmogu unsure.gif
Katinas sveikas, tfu tfu, dar isties neturejau nei vieno veislinio katino, kuria neturetu sveikatos problemu, o su siuo viskas tvarkoj. Maista atitaikiau ir nustojo viduriuot, buvo tokia problema, bet tai sieju su maistu, dabar viskas ok.
Kai kastravom veterinarijos klinikoj, net gydytoja pasake, kad katinas labai stabilus bei tikras savo veisles atstovas, nors yra maciusi daug abisinu su psichikos problemom.
As siuo gyvunu esu labai patenkinta - puikiai sutaria su vaikais, islaikytas, stabilus.
Tiesa, dokumentus turiu popieriniam formate, su gavimo problemu nebuvo.


Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 15 kovo 2017 - 22:32

Tai jus turbut viena is tu nedaugelio laiminguju kuriai pasiseke ;)

Na o ka mes vel vargstam,viduriuojam krauju ciaudo skreplais tokiais kad baisu,neislendam is antibiotiku;( siandien jau nebeiskenciau ir nuveziau pas Jakova visiems tyrymams,paklojau vel kruvas pinigu ir ka ,pasirodo jis turi letine liga kuri tik apgydoma tam kartui bet nepagydoma,ir ta liga kaip jie tvirtina katinas turejo nuo vaikystes but pagaves veislyne ir nebuvo gerai laiku isgydytas o tik apgyditas,matyt del to ji ir pardave man,dabar visa gyvenima ant vaistu :blink:  gaila gyvuno ka darysi vargsim toliau

Atsakyti
O kas tai per letine liga? Koks jos pavadinimas?
Atsakyti
Manikis irgi turi problemu su kvepavimo takais, nors jam tas ne taip baisiai reiskiasi. Gydytoja irgi ta pati sake, kad veislyne pasigaves herpes virusa, liga nebuvo iki galo isgydyta, peraugo i letine, todel tos pasekmes ir tesis visa likusi gyvenima. Tos pasekmes reiskiasi ivairiai, maniskiam buna kosulys, panasus i astma. Irgi tai paumedavo, tai pageredavo. Maniskiui labai padejo homeopatiniai lasiukai Anibio firmos, vadinasi "broncho". Bet juos rekia girdyt ilga laika, as girdziau puse metu. Juos galima duoti ir kartu su vaistais, kaip papilda.
O del ligos pavadinimo, tai herpes virusas sukelia ivairias kvepavimo taku ligas, pvz. rinotracheita. Yra manoma, kad sukelia ir slapimo taku uzdegimus. Kam kaip. Liga netinkamai gydant arba nelaiku pradejus gydyt ji perauga i letine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pujolis: 30 kovo 2017 - 13:03

Siaubas viskas tas pats ir mums,tik mums baisiau ;( kosulys prasideda kaip astma poto duoda ciaudet ,kartais net krauju,bet taip baisiai ir gausiai,antibiotikai mums tik trumpam apgydo,jam ir zarnynas nuo tu vaistu silpsta uztat pasirodo ismatos kai kada  krauju;( sako gyd.jau vargsit visa gyvenima taip apgydisit trumpam ir vel tas pats ....Anksciau dar vemimai dazni kartodavos,bet dabar atradau maista tai apstojo,nors ta beda dingo...tai cia vadinas pas ja veislyne visi gyvunai buvo apsikrete sergantys ir ttt nes mums bedos prasidejo iskart kaip ji tik atveze,bet ji nurase kad tai stresas

Atsakyti
Abejoju, ar kraujavimas is zarnyno del antibiotiku. Maniskis antibiotiku negauna, bet kraujas su ismatom irgi kartas nuo karto pasirodo ir taip buvo nuo pat pradziu. As jums siulyciau pavartoti homeopatiniu ar kitokiu naturaliu priemoniu zarnynui ir kvepavimo takams, tai tikrai nepakenks, o gal ir pades kaciukui sustipret. Labai jus suprantu, palaikau ir linkiu stiprybes jums ir jusu katineliui.
Atsakyti