Ką tik gavau laišką
Gerbiami Kolegos,
Su džiaugsmu skelbiame NOVATURO naujo sezono VASARA 2010 kelionių pardavimo pradžią!
Užsisakant kelionę iki vasario 28 d. imtinai:
- taikomos išankstinio pirkimo nuolaidos iki 25 %!
- galioja mažiausios kainos garantija!
- galimybė keisti kelionę nemokamai ne vėliau nei likus 21 d. iki išvykimo!
Užsakymų su išankstinėmis nuolaidomis apmokėjimo sąlygos klientui:
- 50 % kelionės kainos klientas turi sumokėti per 3 kalendorines dienas nuo
užsakymo patvirtinimo;
- likusią kelionės kainos dalį klientas turi sumokėti likus ne mažiau kaip
21 dienai iki kelionės pradžios.

teztouras tai 10-30% ima. kazin o kaip jei issimoketinai bus

mane teztouras sugunde su tom nulinem palukanom

na laukiam kainu internete

kazkas cia elize beach resort renkasi as irgi ji nusiziurejau. 4 viesbutukus esu nusiziurejus, tarp ju ir royale garden suite.... man toks labai nieko atrodo

QUOTE(vaidicita @ 2010 02 08, 11:18)

teztouras tai 10-30% ima. kazin o kaip jei issimoketinai bus

mane teztouras sugunde su tom nulinem palukanom

na laukiam kainu internete

kazkas cia elize beach resort renkasi as irgi ji nusiziurejau. 4 viesbutukus esu nusiziurejus, tarp ju ir royale garden suite.... man toks labai nieko atrodo

as as cia Elize turiu kaip labai realu varianta

QUOTE(vaidicita @ 2010 02 08, 11:18)
teztouras tai 10-30% ima.
O tu cia viska gerai surasei ? Nes man informacija buvo pateikta taip:
"Turite sumoketi 60% avansa po patvirtinimo, o likus iki keliones21 dienai likusia suma, ir dar jei pirskite iki vasario 15 dienaos, apdraus jus neivykusios kelioens draudimu. tai reiskia, kad jei atsitiktu kas nors, tai Jums draudimas grazintu 70% keliones kainos."

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 08, 11:28)
"Turite sumoketi 60% avansa po patvirtinimo, o likus iki keliones21 dienai likusia suma, ir dar jei pirskite iki vasario 15 dienaos, apdraus jus neivykusios kelioens draudimu. tai reiskia, kad jei atsitiktu kas nors, tai Jums draudimas grazintu 70% keliones kainos."

ziurejau per megatura , pasirinkau viesbutuka gavosi kaina 4600 , avansas 500lt, , sake viskas taip, per 3 dienas turit sumoket 500, o likus 21 diena iki isvaziavimo likusia suma arba apsiformint issimoekejima... na nezinau arba ka ne taip supratau

Ai pasibandziau as ta Megatura. Tai praso 500 litu (8 proc) avanso, tik kuri gave, pradetu keliones rezervavima.
O is manes agentura prasytu 60 proc avanso, jau po patvirtinimo.
Bet vistiek idomu, ko Megaturas paprasytu po patvirtinimo
pats susizinojau. Ten Megaturo uzsakyme apacioj yra langelis, kuri reikia pazymeti, kad sutinki su sutarties salygom. Ir sutarties salygas galima parsisiusti. O ten antram lape:
Išsirinkę kelionę pagal išankstinio pirkimo sąlygas, 60 procentų visos kelionės kainos dalis privalo būti apmokėta Turizmo paslaugų teikimo sutarties
pasirašymo (sudarymo) dieną, o likusi dalis turi būti sumokama likus 21 dienai iki išvykimo.

Išsirinkę kelionę pagal išankstinio pirkimo sąlygas, 60 procentų visos kelionės kainos dalis privalo būti apmokėta Turizmo paslaugų teikimo sutarties
pasirašymo (sudarymo) dieną, o likusi dalis turi būti sumokama likus 21 dienai iki išvykimo.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 08, 11:46)
Ai pasibandziau as ta Megatura. Tai praso 500 litu (8 proc) avanso, tik kuri gave, pradetu keliones rezervavima.

tikrai taip

QUOTE(vaidicita @ 2010 02 08, 11:56)
tikrai taip
cia tik rezervacija , pasirasant sutarti 60% keliones reik sumoketas kadangi galvoju issimoketinai imti , tai man gal nereikia todel tu 60% o gal reikia , velniai zino

uz tave sumokes lizingo imone, tu jau su ja bendrausi kasmenesi. Palukanu, skaiciau, kad nera. Bet yra sutarties mokestis, ane ? Kazi koks jo dydis

QUOTE(Udrius @ 2010 02 08, 11:11)
Užsisakant kelionę iki vasario 28 d. imtinai:
Gal gali parašyt kuriems 5* viešbučiams taikys 20-25 proc.? Ar visiems IKI

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 08, 12:05)
uz tave sumokes lizingo imone, tu jau su ja bendrausi kasmenesi. Palukanu, skaiciau, kad nera. Bet yra sutarties mokestis, ane ? Kazi koks jo dydis 

Standartinis sutarties mokestis būdavo 50 Lt, konkrečiu atveju - nežinau

as irgi taip tikiuosi kad bus 50lt ir palukanos nulines , man cia labai patrauklus variantas butu.
nereiktu plesytis ir per menesi ar du viska sumoketi.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 08, 10:28)

praeitais metais turejome sumoketi 70% nuo viesbucio kainos.Likusia 21 diena iki keliones pradzios.
Buvo viesbuciu kurie reikalavo ir daugiau procentu is karto sumoketi,buvo ir reikalave 100% is karto sumoketi.