Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija - 2010 sezonas 1 tema :)

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 08, 15:26)
tai kiek jusu seimai paskaiciavo?sunui suaugusio kaina jau eina ar ne?

tai kol kas "vaziuojam" birzelio pradzioj 10 naktu uz 5960. Sunus sitam viesbuty dar prie vaiku
Atsakyti
Gerai kad turim Udriu, jis susisieke su tezais, ir jam pasake kad Delphine Palace kaina yra nurodyta standartine, ir nuolaidas jam ismes ryt poryt, o agente is Neoturo man paskaiciavo kaip su isankstine blink.gif tai zodziu lauksiu dabar teztouro kainu bigsmile.gif sulauke konkurentu kainu, gal sakau dar mazesnes ismes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 08 vasario 2010 - 15:42
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 08, 16:31)
tai kol kas "vaziuojam" birzelio pradzioj 10 naktu uz 5960. Sunus sitam viesbuty dar prie vaiku

gal galit pasakyt į kokį viešbutį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2010 02 08, 15:43)
gal galit pasakyt į kokį viešbutį? g.gif

QUOTE(Annika @ 2010 02 08, 15:44)
Apie kokį viešbutį kalba?

Amelia Beach resort and SPA. Siaip nieko ten tokio ypatingo smile.gif Tiesiog mano situacija specifine, nes vaiko amzius prie tokios ribos, kai jau vaikiskos kainos beveik nieks nebeduoda. O tai iskart didina keliones kaina
Atsakyti
Ar Tezų puslapyje visos kainos be nuolaidos, ar tik tam tikriems viešbučiams, kaip buvo su Delphin Palace?
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2010 02 08, 16:53)
Ar Tezų puslapyje visos kainos be nuolaidos, ar tik tam tikriems viešbučiams, kaip buvo su Delphin Palace?

nee, vieni su nuolaidom jau, kiti be, mazdaug tik gali spresti jei zinai tam tikru viesbuciu praeitu metu kainas, tarkim as domejausi royal wings ir delphine palace, tai royal wings matosi kad su nuolaida o palace kad ne, nes nesveika kaina butu jei su isankstine doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 08 vasario 2010 - 15:59
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 08, 15:49)
Amelia Beach resort and SPA. Siaip nieko ten tokio ypatingo smile.gif Tiesiog mano situacija specifine, nes vaiko amzius prie tokios ribos, kai jau vaikiskos kainos beveik nieks nebeduoda. O tai iskart didina keliones kaina

Mano abiejų vaikų amžius "ribinis" - vienam 2, kitam 12 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 02 08, 15:28)
na as renkuosi fantazia, elize, royale garden suite...

koki pasiulyma gavote  blush2.gif

gavau tokius pasiulymus:
FANTAZIA HOTEL DE LUXE KEMER 5* (viskas iskaiciuota)
Kaina 1 asm. dvivieciame kambaryje 1791 Lt

2010 05 12, keliones trukme 7 naktys
Maitinimas: viskas iskaiciuota
Kaina asmeniui 1550Lt

kol kas labiau viliojuosi su ELIZE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 02 08, 16:05)
gavau tokius pasiulymus:
FANTAZIA HOTEL DE LUXE KEMER 5* (viskas iskaiciuota)
Kaina 1 asm. dvivieciame kambaryje 1791 Lt

2010 05 12, keliones trukme 7 naktys
Maitinimas: viskas iskaiciuota
Kaina asmeniui 1550Lt

kol kas labiau viliojuosi su ELIZE  ax.gif

ale matyt susitiksim. as ziuriu geguzes 14-16 skrydzius smile.gif
bet mane irgi elize vilioja nezinau kaip vadybininke patars, ka pasakys kuris vis tik geresnis skaitosi. elizes kaina geresne tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 08 vasario 2010 - 16:26
QUOTE(vaidicita @ 2010 02 08, 16:17)
ale matyt susitiksim. as ziuriu geguzes 14-16 skrydzius smile.gif
bet mane irgi elize vilioja nezinau kaip vadybininke patars, ka pasakys kuris vis tik geresnis skaitosi. elizes kaina geresne tai tikrai smile.gif

tai as irgi panasiai apie Geguzes vidury ziurineju... ax.gif kol kas atostogu neuzsirasiau, tai ziurinejuosi, uzsisakineju kelione, o tada rasysiu prasyma atostogoms biggrin.gif
Man Saito vadybininke labiausiai rekomendavo Elize... ax.gif
Atsakyti
na isduokit paslapti, kuo ta elize tokia gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 02 08, 18:44)
tai as irgi panasiai apie Geguzes vidury ziurineju...  ax.gif  kol kas atostogu neuzsirasiau, tai ziurinejuosi, uzsisakineju kelione, o tada rasysiu prasyma atostogoms  biggrin.gif
Man Saito vadybininke labiausiai rekomendavo Elize...  ax.gif

Kuo mažiau klausykite "vadybininkių rekomendacijų" - patys skaitykite atsiliepimus ir įspudžius. Vadybininkų tikslas - dkuo daugiau ir kuo brangiau parduoti, todėl vis viešbučiai bus geri ir laaabai geri...
Atsakyti