Dėl ekskursijų, pasakyčiau taip. Turkai labai moka daryti biznį iš nieko. Kai buvau Pamukale, įsiųlė Kleopatros baseiną. Aišku pinigus surinko iš anksto. Kai pamatėm tą baseiną, na tai atsiprašau. Bala su akmenim.
Buvom ekskursijoje su vietiniais, o draugai su Tezu. Tas pats maršrutas, tose pačiose parduotuvėse sustodavo. Darykit išvadas 
Dėl ekskursijų, pasakyčiau taip. Turkai labai moka daryti biznį iš nieko. Kai buvau Pamukale, įsiųlė Kleopatros baseiną. Aišku pinigus surinko iš anksto. Kai pamatėm tą baseiną, na tai atsiprašau. Bala su akmenim.
QUOTE(justukė @ 2010 02 10, 23:25)
Buvom ekskursijoje su vietiniais, o draugai su Tezu. Tas pats maršrutas, tose pačiose parduotuvėse sustodavo. Darykit išvadas 
Tik kainos kitos
QUOTE(Cobre @ 2010 02 10, 23:04)
tai kad nesiorentuoju,kur kas randasi,del to ir klausiu cia,neturiu po ranka katalogo. o is vietiniu baisoka pirkti,nes irgi skaiciau apie ta ezera vietoi kanjono, aisku permoketi nesinori,na jei jus cia visos taip drasiai keliaujate su vietiniais tai liux.
o pilis kur randasi,labai grazus vaizdai nuo virsaus:),gaila kad is kemero neveza i zaliaji kanjona:( labai noreciau.
parasykite kokius vesbucius rinksites
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 10, 23:34)
Amara Dolce Vita
Pilis tai tikriausiai apie Alanijos pilį kalbat
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 02 10, 22:24)
Patiko, bet aš neišranki, man viskas patinka
Pradžioj nuvažiavom į Demre, apžiūrėjom likų kapavietes, amfiteatrą, po to į miestuką - ten kas norėjo, ėjo į Šv. Mikalojaus cerkvę. Mes su vaiku tik apie ją pasitrynėm
Kiek žinau, būna ir atvirkštinių variantų - pradeda nuo Kekovos, baigia kapavietėmis
QUOTE(justukė @ 2010 02 10, 23:36)
turbut,zodziu ne ta regiona pasirinkau,nes daug ko nepamatysiu jei i kemera vaziuosiu
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 10, 23:39)
turbut,zodziu ne ta regiona pasirinkau,nes daug ko nepamatysiu jei i kemera vaziuosiu 
Bet pats Kemeras yra labai gražus kurortas. Kalnai, zaluma.
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 10, 22:34)
o pilis kur randasi,labai grazus vaizdai nuo virsaus

Pilis Alanijoj
Šiemet mano viešbutis bus Fabijoniškėse
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 10, 22:39)
Į Kemerą gal tik dėl kalnų norėčiau grįžti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 10, 22:53)
jusu pasakojimus skaiciau,patiko,o kuom alanija jus suzavejo:) man rodos ten mazesnis vesbuciu pasirinkimas,
Na nežinau, ar mažesnis pasirinkimas
Sunku pasakyt, kuo sužavėjo
Papildyta:
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 02 10, 23:02)
Ačiū
QUOTE(Savūnė @ 2010 02 10, 22:08)
Su mažais vaikais yra labai gera ekskursija į Kapadokiją. Dar nebloga į Pamukalę, tik ta labai trumpa. Dar variantas būtų nuvažiuoti su dolmušu į Antaliją, tada naktiniu autobusu į Stambulą, tada visą dieną po jį pasivaikščioti ir vėl naktiniu autobusu parvažiuoti. Nu daugiau nesugalvoju, kad labai nenuvargintų. A, ne, sugalvojau dar vieną, jeigu iš Kemero, tai lieposrugpjūčio vidurdienį labai įdomu būna lipti į Žaltvykslių kalną. Tai tiek, jei netinka tai, kas kataloguose 
tik nesakyk, kad per atostogas tokia atrakcija sau pasidaret, nes nulenkciau galva.... 12 - 14 val autobuse, pirmyn ir atgal.... Cia sakyciau ekstremalioms atostogoms arba tiems, kuriems miegoti sedimoje padetyje patogu, zinoma autobusai labai geri bet jei taip norisi Stambulan ar ne geriau su vietiniem oro linijom suskraidyti is Antalijos uztruksite apie 1 val, o kaina beveik ta pati kaip autobusu...
QUOTE(justukė @ 2010 02 11, 00:25)
O as matyt dar neisrankesne uz Idomia
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 11, 00:38)
negrazu juoktis , as ka ne taip kaz ka paklausiau?
paklausete to, ka labai lengvai galima rasti paciam
Klausti zinoma galima, bet smagu, kai zmogus nors kiek ir pats ideda pastangu, o klausimai apie lengvas ekskursijas su vaiku labai dazni.
Jei tikrai norite lengvos ekskursijos is kemero, tada issinuomokite masina ir aplankykite visai salia Kemero esancias vietas, praeitoje temoje, jei neklystu apie tai kalbejome. Viena forumiete taip vyko butent su vaiku, tai liko labai patenkinta, tikrai daug maziau vargo ir daug paprasciau vaikui. Lankytinas vietas rasti labai lengva. kaina bus labai panasi, kaip ir keliaujant tarkime trims suaugusiems su turku agentura i Demre - Myra - Kekova.
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 11, 00:39)
Pamatysite ka kita, ne maziau idomu ir grazu
QUOTE(Įdomi @ 2010 02 11, 00:49)
Nusipirkau butą, visos santaupos ten nuėjo Būsimos santaupos irgi ten nueis kolkas
Pasaka
Drute, Savune taip juokauja