Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija - 2010 sezonas 1 tema :)

QUOTE(Gintaras.U @ 2010 02 22, 14:27)
Pikčiausia, kad aš galėjau kelione pirkti ir prieš savaitę ir prieš dvi, man jokio skirtumo, bet kadangi kelionių agentūroje visiškai tvirtai užtikrino, kad kainos iki vasario mėn. 28 d nesikeis, dar nusimato paroda, tai aš sėdžiu ir švilpauju belaukdamas.    smoke.gif

Pernai Sofa travel toki pati fynta padare. Uzsisakem kelione ir ta pacia diena jie pakele kainas, nors dar pora savaiciu turejo galioti tokios pacios kainos. Spejom visiskai atsitiktinai
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 22, 14:36)
Pernai Sofa travel toki pati fynta padare. Uzsisakem kelione ir ta pacia diena jie pakele kainas, nors dar pora savaiciu turejo galioti tokios pacios kainos. Spejom visiskai atsitiktinai

jei gerai pamenu tai tik Daimai. kitiems viešbučiams lygtais nedarė taip.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 02 22, 15:27)
Bent jau šiandien jaučiuosi taip žiauriai supykęs ant Novaturo, kad pabandysiu mikrokerštą gun_rifle.gif ir nepirksiu pas juos iš vis jokios kelionės. Arba eisiu pas konkurentus arba išvis mausiu į Europą. assa.gif

nekaltink vien Novaturo .. mes TezTour'e žiūrėjom, jie lygiai taip pat padidino kainas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Machaon: 22 vasario 2010 - 14:41
bet kas su tais organizatoriais siemet... kaip diena taip naujiena kainose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 02 22, 16:06)
bet kas su tais organizatoriais siemet... kaip diena taip naujiena kainose  doh.gif

Jo aš šiandien irgi linksminausi, išsirenku kažką, bandau rezervuoti, tada dingsta man norimos datos, o po pietų agentūros puslapyje iš kurios renkuosi, apskritai dingo tez tour pasiūlymai į Turkiją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2010 02 22, 17:12)
Jo aš šiandien irgi linksminausi, išsirenku kažką, bandau rezervuoti, tada dingsta man norimos datos, o po pietų agentūros puslapyje iš kurios renkuosi, apskritai dingo tez tour pasiūlymai į Turkiją doh.gif

bet tokios betvarkes dar nera buve.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 02 22, 14:27)
Bent jau šiandien jaučiuosi taip žiauriai supykęs ant Novaturo, kad pabandysiu mikrokerštą gun_rifle.gif ir nepirksiu pas juos iš vis jokios kelionės. Arba eisiu pas konkurentus arba išvis mausiu į Europą. assa.gif
Pikčiausia, kad aš galėjau kelione pirkti ir prieš savaitę ir prieš dvi, man jokio skirtumo, bet kadangi kelionių agentūroje visiškai tvirtai užtikrino, kad kainos iki vasario mėn. 28 d nesikeis, dar nusimato paroda, tai aš sėdžiu ir švilpauju belaukdamas.    smoke.gif

Kaip suprantu kaina pasikeitė ne tik Novaturo puslapyje, bet ir rezervacinėje sistemoje?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 02 22, 16:06)
bet kas su tais organizatoriais siemet... kaip diena taip naujiena kainose  doh.gif

Kas paneigs kad tai susitarimas tarp firmų kuris prieštarauja įstatymams g.gif Kur ten reikia skūsti tokius pokštininkus...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 22, 16:28)
Kas paneigs kad tai susitarimas tarp firmų kuris prieštarauja įstatymams  g.gif  Kur ten reikia skūsti tokius pokštininkus...... biggrin.gif

Intuicija kužda, kad visa tai tik tam, kad per parodą galima būtų išmesti kažka "karšto", t.y. pasiūlyti "senomis" kainomis.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 02 22, 16:37)
Intuicija kužda, kad visa tai tik tam, kad per parodą galima būtų išmesti kažka "karšto", t.y. pasiūlyti "senomis" kainomis.

Po tokių veiksmų jau nebe "karšti" pasiūlymai bus, o "kvailių ieškojimo" akcija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 22, 16:43)
Po tokių veiksmų jau nebe "karšti" pasiūlymai bus, o "kvailių ieškojimo" akcija  cool.gif

Jooo, jau taip viską "subalamutino", kad tikrai nebeverta skubėti naudotis tom jų a la mažiausiom kainom.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 02 22, 15:37)

Keista, žodžiu tik man vienai rodo Novaturas sumažėjusias kainas. Tokios kainos buvo, kokias rodo dabar iš pat pradžių, paskui po kelių dienų stebuklingai pakilo. Dabar man meta tas mažesnes kainas. Pvz. Miracle 2+2 iš pradžių buvo 9090, paskui 9580 (rezervacinėje visada tiek rodė), o dabar 9040 (čia rugpjučio galas). Galbut čia tik pats puslapis grybauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odry: 22 vasario 2010 - 15:48