QUOTE(Odry @ 2010 02 09, 15:12)
Būdavo ir pas Novaturą, paprastai talpindavo čia:
http://vilnius.novaturas.lt/
tik dabar nėra kol kas, o gal ir nebus
O šitoj nuorodoj yra kainynų archyvas. Galima pernykštes kainas pažiūrėti, kam įdomu. Ir išankstinio pardavimo, ir reguliarias.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 09, 19:24)
neislaike poeto sirdis

mes jau su sutartim ir viesbucio patvirtinimu. Geguzes 29, 10 n, 2+vaikas, 5960 lt,
Amelia Beach Resort and SPA
Dviejų kambarių šeimyniniam numery?
O aš kiek žiūriu, tiek šeimyniniuose dar didesnę žmogui kainą rašo nei standartiniuose. Kaip čia jūs taip sutaupot?
QUOTE(vaidicita @ 2010 02 09, 20:12)
na as tarkime, delphino neiperku, todel ziuriu paprastesnius variantus is panasaus lygio viesbuciu, elize man kaip ir patraukliausiai atrodo. na gal dar fantasia deluxe kemer, renkuosi praktiskai jau is siu dvieju. kaina skiriasi 300lt. todel didelio skirtumo ir esmes nesudaro. tai vis tik galbut fantasia butu geriau

nei apie viena nei apie kita neradau blogu atsiliepimu, nei rusu nei vokieciu nei anglu pasisakymuose, arba ieskot nemoku

siaip suprantu kad taip nebus extra klase, bet is to ka iperku galbut butu geri variantai
Tai Delphinų irgi visokių būna, pvz. Botanikui Novaturas visai numušęs kainą, kažkur tarp 3+* ir 4* viešbučių maždaug pagal kainą įterptas. O jis atrodo geresnis už kainos kaimynus.
Tarp kitko, Fantasia ir yra iš aukštos klasės, chalatai, šlepetės ir pan., tik kad animacijos trūksta. Nors man tai būtų tik dar vienas klasės įrodymas

Kas man nepatiko (aš nebuvau, tik pro šalį ėjau), tai toks kanalas šalia jo, negražus, kaip koks kanalizacijos griovys atrodo. Bet atsiliepimuose nieks nesiskundžia, tai, matyt, iš teritorijos jo nesimato.
O tikrai, kas girdėti apie Marmario ir Bodrumo katalogus iš Novaturo? Bus, nebus iki savaitės pabaigos?