Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija - 2010 sezonas 1 tema :)

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 09, 22:32)
Utopia ir man visai neblogai atrodo smile.gif Prie juros mikriukas veza  lotuliukas.gif

Nusprendziau, kad per toli nuo oro uosto  cool.gif

Kartais iki juros, kartais iki lifto biggrin.gif Bet laiptukai tai visoje teritorijoje... blush2.gif Na, bet manau, jei siemet kazkur pasikulturinti pajudesi, tai nemanau, kad nustebciau isgirdusi, kad tau ir laiptukai teritorijoje netrukdytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 02 09, 20:10)
Utopia jam pasiūliau smile.gif Ir Maxim smile.gif

Utopia apgyvendinimo 2+2 nesiūlo ar aš nematau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 02 09, 21:39)
Utopia apgyvendinimo 2+2 nesiūlo ar aš nematau?  g.gif

nesiulo, bent nerodo novature
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 09 vasario 2010 - 20:40
QUOTE(Daisy @ 2010 02 09, 22:40)
nesiulo, bent nerodo novature

Bet nuotraukose maciau dvigule lova, istiesta foteli ir pristatyta lova .

Siaip dazniausiai tai cia lietuviu organizatoriu tokie durni pasiulymai. Manau, kad tokiame viesbutyje, kur tikrai nemazai atrodo pramogu skirta vaikams, nebutu normaliu variantu seimoms g.gif
Atsakyti
Sveiki,
nežinau ar aš teisingai suprantu kaip skaičiuoti Novaturo kainas. Pavyzdys, kai važiuoja 2 suaugę ir vaikas:

user posted image

Ar taip ?

Atsakyti
Lyginu Tezturo ir Novaturo kainas:

Tezturas Novaturas
Akka Antedon Hotel 7232 lt. 6685 lt.
Delphin Botanik 8721 lt. 6653 lt.
Gloria Verde Resort 8352 lt. 7693 lt.
Royal Dragon 8820 lt. 8586 lt.
Royal Wings 9126 lt. 8850 lt.
Delphin Deluxe Resort 8775 lt. 7861 lt.

Birželis, 9 naktys. Gaunasi kainos pas Novatura mažesnės

Viešbūčiai yra pasirinkti atsitiktiniai, labai jų nesureikšminkit, pats dar tik renkuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2010 02 09, 15:12)
Būdavo ir pas Novaturą, paprastai talpindavo čia:
http://vilnius.novaturas.lt/
tik dabar nėra kol kas, o gal ir nebus unsure.gif

O šitoj nuorodoj yra kainynų archyvas. Galima pernykštes kainas pažiūrėti, kam įdomu. Ir išankstinio pardavimo, ir reguliarias.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 09, 19:24)
neislaike poeto sirdis  blush2.gif  mes jau su sutartim ir viesbucio patvirtinimu. Geguzes 29, 10 n, 2+vaikas, 5960 lt, Amelia Beach Resort and SPA

Dviejų kambarių šeimyniniam numery?
O aš kiek žiūriu, tiek šeimyniniuose dar didesnę žmogui kainą rašo nei standartiniuose. Kaip čia jūs taip sutaupot? g.gif

QUOTE(vaidicita @ 2010 02 09, 20:12)
na as tarkime, delphino neiperku, todel ziuriu paprastesnius variantus is panasaus lygio viesbuciu, elize man kaip ir patraukliausiai atrodo. na gal dar fantasia deluxe kemer, renkuosi praktiskai jau is siu dvieju. kaina skiriasi 300lt. todel didelio skirtumo ir esmes nesudaro. tai vis tik galbut fantasia butu geriau  g.gif nei apie viena nei apie kita neradau blogu atsiliepimu, nei rusu nei vokieciu nei anglu pasisakymuose, arba ieskot nemoku  doh.gif siaip suprantu kad taip nebus extra klase, bet is to ka iperku galbut butu geri variantai  g.gif

Tai Delphinų irgi visokių būna, pvz. Botanikui Novaturas visai numušęs kainą, kažkur tarp 3+* ir 4* viešbučių maždaug pagal kainą įterptas. O jis atrodo geresnis už „kainos kaimynus“.
Tarp kitko, Fantasia ir yra iš aukštos klasės, chalatai, šlepetės ir pan., tik kad animacijos trūksta. Nors man tai būtų tik dar vienas klasės įrodymas biggrin.gif Kas man nepatiko (aš nebuvau, tik pro šalį ėjau), tai toks kanalas šalia jo, negražus, kaip koks kanalizacijos griovys atrodo. Bet atsiliepimuose nieks nesiskundžia, tai, matyt, iš teritorijos jo nesimato.

O tikrai, kas girdėti apie Marmario ir Bodrumo katalogus iš Novaturo? Bus, nebus iki savaitės pabaigos?
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 02 09, 23:28)

O tikrai, kas girdėti apie Marmario ir Bodrumo katalogus iš Novaturo? Bus, nebus iki savaitės pabaigos?

Yra toks kainos, neverkite labai smile.gif

Tiesa, Novaturas paleis pasiūlymą, skirta specialiai medikams smile.gif Viešbučiai Turkijoje bus Calista Luxury resort, Nashira, Pegasos Club hotel, o Kretoje Creta Maris, Iberostar Creta panorama and Creta Mare ir Hersonissos maris...
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 02 09, 20:13)
Lyginu Tezturo ir Novaturo kainas:

Tezturas    Novaturas
Akka Antedon Hotel                    7232 lt.        6685 lt.
Delphin Botanik                          8721 lt.          6653 lt.
Gloria Verde Resort                    8352 lt.          7693 lt.
Royal Dragon                            8820 lt.          8586 lt.
Royal Wings                              9126 lt.          8850 lt.
Delphin Deluxe Resort                8775 lt.          7861 lt.

Birželis, 9 naktys. Gaunasi kainos pas Novatura mažesnės

Viešbūčiai yra pasirinkti atsitiktiniai, labai jų nesureikšminkit, pats dar tik renkuosi smile.gif

tik jau i Botanika nevaziuokit lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Savūnė @ 2010 02 09, 20:28)
Tai Delphinų irgi visokių būna, pvz. Botanikui Novaturas visai numušęs kainą, kažkur tarp 3+* ir 4* viešbučių maždaug pagal kainą įterptas. O jis atrodo geresnis už „kainos kaimynus“.

Delphin Botanikas taikintinas labiau rezervinis Delphin Deluxui,jis zemesnes klases ir jo tikrai nerekomenduociau,bet uztat visus likusius 3 Delphinus pasirinkus nesigailetumete tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 09, 21:58)
tik jau i Botanika nevaziuokit lotuliukas.gif
Papildyta:

Delphin Botanikas taikintinas labiau rezervinis Delphin Deluxui,jis zemesnes klases ir jo tikrai nerekomenduociau,bet uztat visus likusius 3 Delphinus pasirinkus nesigailetumete tongue.gif

Kaip tik norėjau klausti, kas blogai su Botaniku. Bet tik iš smalsumo, nes pati tai dairausi ne į Antalijos regioną. Galvoju apie Turunčą, Ičmelerą, Fetiją, Olu Denizą... Užtai ir laukiu kainų iš Novaturo, be to, noriu 14 dienų, o pinigų ne marios.
Aio, ir kriterijai mano turbūt kitokie, nes ir vaikai dideli.
Atsakyti
Ar busimiems medikams,dabar dar 3 kurso studentams lotuliukas.gif galioja tas naujas novaturo pasiūlymas?
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2010 02 10, 00:04)
Kaip tik norėjau klausti, kas blogai su Botaniku. Bet tik iš smalsumo, nes pati tai dairausi ne į Antalijos regioną. Galvoju apie Turunčą, Ičmelerą, Fetiją, Olu Denizą... Užtai ir laukiu kainų iš Novaturo, be to, noriu 14 dienų, o pinigų ne marios.
Aio, ir kriterijai mano turbūt kitokie, nes ir vaikai dideli.

As Olu Deniza irgi jau per lenkus apsniukstinejau wub.gif , kainas apziurejau ir dabar lauksiu paskutiniu minuciu. jei tik ju pas juos bus siemet normaliu biggrin.gif
Atsakyti