Įkraunama...
Įkraunama...

Veimaraneriai

Veimaraneriai, tai gyvenimo būdas!
user posted image

Visi savininkai, mylėtojai, prijaučiantys ar atrandantys veislę kveičiami prisijungti!

Papildyta:
QUOTE(symante @ 2010 02 08, 13:40)
Aišku, galima ir linką. Manau, kad būtų super tema apie lauko bandymus, bet tada mūsų temikė vėl strigs keliems metams lotuliukas.gif Jei tau pavyktų suorganizuoti, mes manau visi po šampo butelį skolingi smile.gif

Na gal nereikia šampano... Bet vyno (sauso (raudono Ispaniško arba balto Čilietiško(gal daugiau ir nebesiplėsiu))) neatsisakysiu lotuliukas.gif
Iš tiesų tai reikia suburti visus kurie domisi į vieną krūvą, nes tikrai reikia pasitarti....

QUOTE(symante @ 2010 02 08, 13:40)
Tiesa, dar apie šunų statymą. Įmetu Simonos (Sirius Nova) statymo būdą, kurį Bratislavoj matėm. Šuns kojos gal ir neslysta, bet man siaubingai negražu.

Symante, čia ne dėl slydimo, čia UK tipo statymas smile.gif O Simona gi neva tik UK tipą ir veisia, na galbūt išskyrus paskutinę vadą taip ir buvo biggrin.gif

Va Patsy Hollings (Gunalt):
user posted image

Penny Wiliams (bournehouse veislynas)
user posted image

O čia tiesiog BlueBelton lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 08 vasario 2010 - 13:19
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 08, 14:19)

Symante, čia ne dėl slydimo, čia UK tipo statymas smile.gif O Simona gi neva tik UK tipą ir veisia, na galbūt išskyrus paskutinę vadą taip ir buvo biggrin.gif

Uch, net akys prašviesėjo smile.gif
Ale žiūriu iš kuklumo nenumirsi biggrin.gif Aš šiaip irgi čilietišką mėgstu, tai problemos nebus 4u.gif

Ai, o dėl Simonos, tai turėjau galvoje, kad ji savo koja šuns kojos prilaiko. Atrodo hendleris išsiskėtęs, o kai dar su mini sijonu, tai visai šauniai. ax.gif Nu žodžiu šis statymo būdas man nsueina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 02 08, 16:31)
Ai, o dėl Simonos, tai turėjau galvoje, kad ji savo koja šuns kojos prilaiko. Atrodo hendleris išsiskėtęs, o kai dar su mini sijonu, tai visai šauniai. ax.gif

Na Simon aiš esmės labai kesitas žmogus smile.gif Visada kai pvz šuniukus fotkina užsideda vakarinį makiažą ir šiaip ji už mane man atrodo jaunesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 08, 15:43)
Na Simon aiš esmės labai kesitas žmogus smile.gif Visada kai pvz šuniukus fotkina užsideda vakarinį makiažą ir šiaip ji už mane man atrodo jaunesnė biggrin.gif

Tai jei šeimininkė patiks, patiks ir šuniukai lotuliukas.gif
Man įdomu, dėl to pasitarimo. Sukursi temą?
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 02 08, 16:53)
Tai jei šeimininkė patiks, patiks ir šuniukai lotuliukas.gif
Man įdomu, dėl to pasitarimo. Sukursi temą?

Tai taip taip jei fonas gražus, tai ir foto turinys matyt gražesnis pasidaro biggrin.gif

Mmm sukursiu vėliau (arba tu gali sukurti jei nori), nes nespėju su darbais, o dar ir Claire is Ania online, tai supranti... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 08 vasario 2010 - 16:24
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 08, 14:19)
O čia tiesiog BlueBelton  lotuliukas.gif

Paprašyčiau čia nesišaipyt biggrin.gif O jei rimtai tai laaaaabai patogu taip statyt, ypač patinus, kurių galvos toną sveria. Kažkaip taip statant svoris, tenkantis rankoms ir stuburui, geriau pasiskirsto. O aš išvis pripratau taip statyt ir man jau automatiškai gaunasi doh.gif biggrin.gif

O toje foto, kur Symante įdėjo, tai ten tikrai juokingai atrodo tas kojų prilaikymas biggrin.gif Bet idėja tai gal ir nieko lotuliukas.gif Nu o ką daryt jei slysta biggrin.gif

Papildyta:
Beje, o paukštšunių lauko bandymams tikrai manau reikėtų temos thumbup.gif
Nors dabar pagalvojau, gal geriau skype chat'ą daryt? Vis tik viskas greičiau ir žmones "atsisijot" patogiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlueBelton: 08 vasario 2010 - 16:54
QUOTE(BlueBelton @ 2010 02 08, 18:52)
Paprašyčiau čia nesišaipyt  biggrin.gif 

Tai aš nesišaipau tik juokiuosi, nes žinau Gunalt - vienas seniausių veimų veislynų UK, Bournihouse, ir BlueBelton biggrin.gif

O toje foto, kur Symante įdėjo, tai ten tikrai juokingai atrodo tas kojų prilaikymas 

Na ten iš ties buvo pakankamai slidu smile.gif

Beje, o paukštšunių lauko bandymams tikrai manau reikėtų temos  thumbup.gif
Nors dabar pagalvojau, gal geriau skype chat'ą daryt? Vis tik viskas greičiau ir žmones "atsisijot" patogiau  g.gif

Hm aš galvoju skype irgi būtų patogu, bet ten negalėtų nauji žmonės tiesiog taip prisijungti pasidomėti ar tiesiog pasiklausinėti, nes nežinotų kad toks chatas egzistuoja ir turbūt ne visi visada prie skype būna, o forumas tai gal toks universalesnis bendravimo būdas būtų?
Atsakyti
QUOTE(BlueBelton @ 2010 02 08, 17:52)
O toje foto, kur Symante įdėjo, tai ten tikrai juokingai atrodo tas kojų prilaikymas  biggrin.gif  Bet idėja tai gal ir nieko  lotuliukas.gif  Nu o ką daryt jei slysta  biggrin.gif

Papildyta:
Beje, o paukštšunių lauko bandymams tikrai manau reikėtų temos  thumbup.gif
Nors dabar pagalvojau, gal geriau skype chat'ą daryt? Vis tik viskas greičiau ir žmones "atsisijot" patogiau  g.gif

Tai dar atkreipkit dėmesį, kad grandinėlę reikia dviem rankom laikyti ir traukti galvą iš visų jėgų. Na, bet iš principo šuo gerai atrodo.
Galima daryt ir chatą, bet jei būtų tema, gal daugiau kas bandymais susidomėtų. Šiaip ir tas ir tas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 02 08, 22:29)
Tai dar atkreipkit dėmesį, kad grandinėlę reikia dviem rankom laikyti ir traukti galvą iš visų jėgų. Na, bet iš principo šuo gerai atrodo.

Na iš priekio jis neblogai atrodė, bet iš šono taip įdomiai smile.gif

QUOTE(symante @ 2010 02 08, 22:29)
Galima daryt ir chatą, bet jei būtų tema, gal daugiau kas bandymais susidomėtų. Šiaip ir tas ir tas gerai. smile.gif

Visada galima ir tą, ir tą padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 08, 21:38)
Visada galima ir tą, ir tą padaryti smile.gif

Tai tu atidaryk temą, nes turi ką pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 08, 21:23)
Hm aš galvoju skype irgi būtų patogu, bet ten negalėtų nauji žmonės tiesiog taip prisijungti pasidomėti ar tiesiog pasiklausinėti, nes nežinotų kad toks chatas egzistuoja ir turbūt ne visi visada prie skype būna, o forumas tai gal toks universalesnis bendravimo būdas būtų?

Visiškai pritariu smile.gif Pvz. man įdomu sekti kas vyksta, bet skype tai retokai prisėdu.
Atsakyti
Na va ir išsisėmė mūsų tema biggrin.gif

Tai aš pagyvinsiu šiek tiek - pristatysiu mergytę kuri neužilgo atvažiuos į Lietuvą, (kol jos abi su šeimininke dar neprisijungė prisijungė prie mūsų temos smile.gif )

Vardo dar neturi, bet bus - B..... Good Dog (Waldwiese Willy Good Dog x Alis Good Dog)

user posted image

user posted image
Atsakyti