Įkraunama...
Įkraunama...

Veimaraneriai

QUOTE(izide @ 2013 03 22, 16:00)
Sveikos gyvos, gal priimsite i sunu myletoju gretas?smile.gif O ypac i besizavinciu sia veisle?smile.gif Pamaciau Vilniuje (Gineitiskese) si suni ir... meile is pirmo zvilgsnio.  wub.gif
Nerealus.
Ilgai knisai i-nete, kol atradau, kas tai per veisle:) Labai noretume toki isigyti. Kiek jau panarsiau i-nete, kiek skaiciau, supratau, kad Lietuvoje tiketis sunelio neverta. Gal parekomenduotumete veislyna Lenkijojoje, kur galetume uzsisakyti:) 
Ir dar vienas klausimelis pabaigai. Kadangi esu pedante ir nelabai megstu gyvunu plauku, prasau mane "itikinti", kad si veisle tinka tokiems "beprociams" kaip kad as lotuliukas.gif , kad sios veisles sunys savo kailio nemeta daznai ir kad kasdien plaukai nesimetys (ir nebadys) akiu.  unsure.gif  Na mielai isklausysiu ir kitus "minusus" smile.gif Lojimas? smile.gif

Laba diena,

Turiu jus pradžiuginti Lietuvoje jų yra ir bus smile.gif Naujoji mano namų gyventoja kilminga su LKD (FCI) dokumentais vardu Lyra, jai kolkas 4mėn, dabar einame į mokyklėlę, ruošimės parodoms ir po 1,5 metų planuojame turėt gražių kilmingų palikuonių Kaune. Norintys gali iš anksto registruotis vyta@vyta.lt arba skambinti +37062361306.
Pamačiau aš kartą mažą veimaranerį ant panemunės tilto ir klausimų daugiau nebekilo kokį šunį rinktis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veimaraneris @ 2013 11 10, 19:53)
Laba diena,

Turiu jus pradžiuginti Lietuvoje jų yra ir bus smile.gif Naujoji mano namų gyventoja kilminga su LKD (FCI) dokumentais vardu Lyra, jai kolkas 4mėn, dabar einame į mokyklėlę, ruošimės parodoms ir po 1,5 metų planuojame turėt gražių kilmingų palikuonių Kaune. Norintys gali iš anksto registruotis vyta@vyta.lt arba skambinti +37062361306.
Pamačiau aš kartą mažą veimaranerį ant panemunės tilto ir klausimų daugiau nebekilo kokį šunį rinktis  wub.gif

Is kokio veislyno Jusu kalyte? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veimaraneris @ 2013 11 10, 16:53)
Laba diena,

Pamačiau aš kartą mažą veimaranerį ant panemunės tilto ir klausimų daugiau nebekilo kokį šunį rinktis  wub.gif

Ne anksti jums registracija pradeti? g.gif Is 4men kalytes nebutinai isaugs tinkama veisimui kale. Juk dar net patino neturite tai kodel zmones turetu i eile stoti kai nezinia nuo kokiu tevu bus suniukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2013 11 14, 14:54)
Ne anksti jums registracija pradeti? g.gif Is 4men kalytes nebutinai isaugs tinkama veisimui kale. Juk dar net patino neturite tai kodel zmones turetu i eile stoti kai nezinia nuo kokiu tevu bus suniukai? g.gif

Ir jei kalė negaus pakankamo balo ar turės sveikatos problemų?
Atsakyti
lotuliukas.gif uoj geras lotuliukas.gif
ir sugalvok tu man taip, dar avansą paimkit lotuliukas.gif

o kas bus tėvelis? bigsmile.gif ar tipo bile Veimaraneris ir gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 14 lapkričio 2013 - 16:16
Dėl pasikeitusio šeimyninio statuso ieškomi nauji atsakingi ir mylintys šeimininkai 1,5m veimaranerių veislės kalytei. Kalytė su kilmės dokumentais atvežta iš Lenkijos, pet klasės (netinka parodoms ir veisimui, nes turi sakandžio trūkumą).

Šeimininkė rašo, kad Kyra yra labai gero charakterio. Labai draugiška visiškai neagresyvi, puikiai sutaria su vaikais, dresuota, ligų neturi. Sakandžio problema dar yra, bet nedidelė gyventi netrukdo. Skiepyta, su čipu, neloja viena likusi. Graužt ir negraužia nieko.
Labai nori surasti tinkamus namus ir jei tik išeitų kartas nuo karto pamatyti kaip ji gyvena ir kaip laikosi.
Kontaktai pasiteiravimui: 8 686 854 54, viva5505@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,

pribrendo metas, kad esam pasiruošę veimaraneriui. Parodose dalyvaut, manau, laiko nebus. Norime šuniuko aktyviam gyvenimui (vyras pradedantis medžiotojas). Žinau, kad bus vada Kaune 2015 m. Bet gal yra informacijos, kas ruošiasi dar? Pagal skelbimus- nieko neradau..Gerb. Vaiva is Vilniaus turi dar du šuniukus, net nori juos matyt tarpt.parodose.aciū
Atsakyti
laba diena, mus labai domina sios veisles sunys,pamate pirma karta foto ir truputi pasiskaite apie juos manome, kad musu seimai jis kaip tik smile.gif
Megstame daug laiko praleisti gamtoje.
gal galite suteikti daugiau info apie sios veisles suniukus,ju augintojus lietuvoje,gal keleta kontaktu kas juos parduoda..... Zinome kad yra vienas ilgaplaukiu veimaraneriu veislynas lietuvoje,bet idomu ar yra auginanciu trumpaplaukius veimaranerius?

Labai buciau dekingas uz bet kokia informacija:

emeil: egidijus.kibas@gmail.com

facebook: Egidijus Kibas

Geru jums svenciu
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 18 kovo 2015 - 15:43