QUOTE(izide @ 2013 03 22, 16:00)
Sveikos gyvos, gal priimsite i sunu myletoju gretas?
O ypac i besizavinciu sia veisle?
Pamaciau Vilniuje (Gineitiskese) si suni ir... meile is pirmo zvilgsnio.
Nerealus.
Ilgai knisai i-nete, kol atradau, kas tai per veisle:) Labai noretume toki isigyti. Kiek jau panarsiau i-nete, kiek skaiciau, supratau, kad Lietuvoje tiketis sunelio neverta. Gal parekomenduotumete veislyna Lenkijojoje, kur galetume uzsisakyti:)
Ir dar vienas klausimelis pabaigai. Kadangi esu pedante ir nelabai megstu gyvunu plauku, prasau mane "itikinti", kad si veisle tinka tokiems "beprociams" kaip kad as
, kad sios veisles sunys savo kailio nemeta daznai ir kad kasdien plaukai nesimetys (ir nebadys) akiu.
Na mielai isklausysiu ir kitus "minusus"
Lojimas? 
Nerealus.
Ilgai knisai i-nete, kol atradau, kas tai per veisle:) Labai noretume toki isigyti. Kiek jau panarsiau i-nete, kiek skaiciau, supratau, kad Lietuvoje tiketis sunelio neverta. Gal parekomenduotumete veislyna Lenkijojoje, kur galetume uzsisakyti:)
Ir dar vienas klausimelis pabaigai. Kadangi esu pedante ir nelabai megstu gyvunu plauku, prasau mane "itikinti", kad si veisle tinka tokiems "beprociams" kaip kad as
Laba diena,
Turiu jus pradžiuginti Lietuvoje jų yra ir bus
Pamačiau aš kartą mažą veimaranerį ant panemunės tilto ir klausimų daugiau nebekilo kokį šunį rinktis