Labas vakaras likimo drauges

Dvi dienas kaip sakoma pagyvenau kaip žmogus o šiandien ir vėl pusė galvos sprogsta,pykina,dar vyras tulike kaip pripurškavo aerozolio tai galvojau ji užmušiu,vos
neapsivemiau. Ir juokas ima iš juo,aš pati visada prašau kad man tulike kvepėtu,jis vargšelis pripurškino kad
nesmirdėtu,o aš dar aprėkiau. Bet man atleistina,jis jau priprato kad esu labai pykta kai skauda galvele.

Aš irgi Jacinta kaip ledo gabalas esu,mano kojos ir rankos ,dar ir pečiai pastoviai šąla,aš kai einu miegoti su savim šildykle imu,jau kartą apsideginau sau kojas,plyšo šildyklė ir tiesiai man ant vienos kojos,gerai vyras spėjo išmesti ant grindu.

Tai tik demelė liko ant kojos. Bet ką nepadarysi kad sušilti pagaliau.

Man visai su krajo cirkuliacija nesamones darosi

Ir su hormonais netvarka kažkokia,mms trunka iki 10 dienų ir daugiau,paskui šalta pastoviai,o pms metų rytais atsikeliu kaip varlė visa prakaituota,o paskui vėl šalta,v.ž nieko gero.Bet gyvenu ir džiauguosi kad gyvenu
Dėl iškrovos.Teisingai rašo mazhulinka,tam reikia psichologinio pasiruošimo,o aš po visu dietu ir badavimu jau tikriausiai negalėsiu pasiruošti save psichologiškai,todėl stengiuosi gerti daug skysčių,o apie badavimą ir kalbos nėra.Va kuo negaliu niekaip atsisakyti tai kavos ir šokolodo, o šio metų kai tenka daug protiškai dirbti,kartais drebu kaip noriu saldaus. Ir fermentį sūrį devinu,nors žinau kad negalima

Raudoną vyną kartais išgeriu,irgi blogai bet balto nekenčiu,jis man arba labai saldus buna arba atvirksčiai rūgštus brrr. Alaus negeriu,nors anksčiau mėgdavau vasaros metų išgerti ir ne vieną buteliuką

Ypač gamtoje prie šašlykelių.Daug darau ne taip kaip reikia,nors anksčiau visi pavydėjo mano valiai. Nors valgau tikrai neriebiai ir nemėgstu riebaus maisto,bet va saldumynus vagau ir bandeles irgi kapuoju
Svarbiausia palaikyti gerą režimą,nesinervuoti,nestresuoti,atsipalaiduoti...Bet tada man reikia į Menulį išskristi arba miške apsigyventi.Nesamones ,kol gyvenam o dar taip kaip dabar neįsivaizduoju kaip galima nesinervuoti ir nestresuoti? Tik aišku,gerai butu kitaip reaguoti į stresą,bet lengva pasakyti...Ar ne mergaitės?
Viskas einu,ikiukas ir labanaktukas
P.S. žinau kodėl vėl mano boška skauda,visą diena prie kompo sėdėjau,rašiau kursinį darbą
Papildyta:
Dar pabaigai pamiršau pasiguosti,kad man vėl atsirado pakaušyje spazminiai skuasmai,atrodo sprogsta kažkas,bet paskui atslūgsta skausmas.Tai vienoje pusėje tai kitoje.O senei jau neužeidavo tokio tipo skusmas.
Papildyta:
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 23, 09:31)
2 savaites jau veluoja
dar gine prase ateiti kt savaite,sako ziuresim...
bet sake nei jokiu uzdegimu,jokios cistos ar kazko nesimato,viskas labai grazu...
gal seip sumaste paveluoti

dabar dar ir svory metu-gal del to dar sustresavo mano drauges
Man tai labai dažnai mms vėluoja,bet jeigu pastodavau ( du kartus) man testas labai greitai rodę kad esu

Šiaip pavasariui dažnai gali mms vėluoti,bet aišku linkiu kad tavo vėlavimas butu ne šiap sau

Bet jeigu vdrug mms ateis,dirbkit dažniau su vyru ir tikrai mms vėluos visus 9 mėnesius