Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 6 dalis

QUOTE(Lutė @ 2010 02 23, 18:53)
Kaip tą detoksikaciją pasidaryt? Čia pas medikus ar kur??
O ką ten viskas tirštą, ar spaudžiat sultys?  4u.gif Nedašila man šiandien nieks...

Sultys nuo migrenos. Plaki jei nori tik su leduku keleta.
Detoksikacija dariau su tirstuku, geriau vandeni dvi dienas, paskui 8dienas vien ta gerima is obuoliu, ananasu, agurko, saliero, spinatu, laimo, avokado.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 23, 21:07)
Detoksikacija dariau su tirstuku, geriau vandeni dvi dienas, paskui 8dienas vien ta gerima is obuoliu, ananasu, agurko, saliero, spinatu, laimo, avokado.

O ka valgei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 23, 19:21)
O ka valgei? g.gif

tai ir buvo maistas.. skysciai, pailsejo organizmas, issivale visokie chemikalai, cukrus ir druska, tiesiog svytejau.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 23, 21:39)
tai ir buvo maistas.. skysciai, pailsejo organizmas, issivale visokie chemikalai, cukrus ir druska, tiesiog svytejau.

Jooo, as jau isivaizduoju save bent dvi dienas nevalgancia! doh.gif Kazi ar diena istempciau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 23, 19:53)
Jooo, as jau isivaizduoju save bent dvi dienas nevalgancia! doh.gif Kazi ar diena istempciau... doh.gif

as niekada nesitikejau, kad tiek laiko galeciau be kasnio, net maziausio gabalelio kazko isbuti. bet netrauke... matyt buvau psichologiskai pasirengus. kazkada laikiausi limonado detoksikacijos, ji kaip pragaras palyginti su tuo, kaip jauciausi po sulciavimo... kiekviena vakare nugvelbdavau sokolado gabaliuka, jausdavau kalte, paskui prasidejo persivalgymai doh.gif o galva kaip plyso net neminesiu, tris dienas lovoj gulejau unsure.gif
Atsakyti
Ai as ir taip esu dziusna, kojos-rankos sala pastoviai, dar badauti, kazkaip nezinau... Iki tiek tikrai nesiruosiu eiti... ax.gif As puse dienos nepavalgau, jau is koju virstu, akyse temsta, silpna darosi, o cia tiek dienu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 23, 20:33)
Ai as ir taip esu dziusna, kojos-rankos sala pastoviai, dar badauti, kazkaip nezinau... Iki tiek tikrai nesiruosiu eiti... ax.gif As puse dienos nepavalgau, jau is koju virstu, akyse temsta, silpna darosi, o cia tiek dienu! doh.gif

as ne stora, bet kilogramai akyse tirpo, tad isnyktum lotuliukas.gif nebent triguba dienos norma gerti...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 23, 22:45)
as ne stora, bet kilogramai akyse tirpo, tad isnyktum lotuliukas.gif nebent triguba dienos norma gerti...

O rimciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 23, 20:47)
O rimciau? g.gif

pirmom dienom po 1,5kg krito, paskui sustoja porai dienu ir po 500g krenta toliau. nesugrizo nei gramo kol pms'as neuzejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 23, 22:57)
pirmom dienom po 1,5kg krito, paskui sustoja porai dienu ir po 500g krenta toliau. nesugrizo nei gramo kol pms'as neuzejo doh.gif

blink.gif jooo... cia kam nors vietos dietos gerai, dviguba nauda! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 23, 21:01)
blink.gif jooo... cia kam nors vietos dietos gerai, dviguba nauda! smile.gif

sveikas budas issivalyti ir numesti kg. ar pries koki baliuka norint graziau atrodyti, bet tokiems dalykams reikia tinkamo psichologinio pasiruosimo, kitaip nieko gero is to neiseis, viskas baigsis po dienos ar dvieju, o dazniausiai- didziausiu persivalgymu...
Atsakyti
Labas vakaras likimo drauges mirksiukas.gif Dvi dienas kaip sakoma pagyvenau kaip žmogus o šiandien ir vėl pusė galvos sprogsta,pykina,dar vyras tulike kaip pripurškavo aerozolio tai galvojau ji užmušiu,vos neapsivemiau. Ir juokas ima iš juo,aš pati visada prašau kad man tulike kvepėtu,jis vargšelis pripurškino kad nesmirdėtu,o aš dar aprėkiau. Bet man atleistina,jis jau priprato kad esu labai pykta kai skauda galvele. blush2.gif
Aš irgi Jacinta kaip ledo gabalas esu,mano kojos ir rankos ,dar ir pečiai pastoviai šąla,aš kai einu miegoti su savim šildykle imu,jau kartą apsideginau sau kojas,plyšo šildyklė ir tiesiai man ant vienos kojos,gerai vyras spėjo išmesti ant grindu. doh.gif Tai tik demelė liko ant kojos. Bet ką nepadarysi kad sušilti pagaliau. lotuliukas.gif Man visai su krajo cirkuliacija nesamones darosi doh.gif Ir su hormonais netvarka kažkokia,mms trunka iki 10 dienų ir daugiau,paskui šalta pastoviai,o pms metų rytais atsikeliu kaip varlė visa prakaituota,o paskui vėl šalta,v.ž nieko gero.Bet gyvenu ir džiauguosi kad gyvenu mirksiukas.gif
Dėl iškrovos.Teisingai rašo mazhulinka,tam reikia psichologinio pasiruošimo,o aš po visu dietu ir badavimu jau tikriausiai negalėsiu pasiruošti save psichologiškai,todėl stengiuosi gerti daug skysčių,o apie badavimą ir kalbos nėra.Va kuo negaliu niekaip atsisakyti tai kavos ir šokolodo, o šio metų kai tenka daug protiškai dirbti,kartais drebu kaip noriu saldaus. Ir fermentį sūrį devinu,nors žinau kad negalima blush2.gif Raudoną vyną kartais išgeriu,irgi blogai bet balto nekenčiu,jis man arba labai saldus buna arba atvirksčiai rūgštus brrr. Alaus negeriu,nors anksčiau mėgdavau vasaros metų išgerti ir ne vieną buteliuką blush2.gif Ypač gamtoje prie šašlykelių.Daug darau ne taip kaip reikia,nors anksčiau visi pavydėjo mano valiai. Nors valgau tikrai neriebiai ir nemėgstu riebaus maisto,bet va saldumynus vagau ir bandeles irgi kapuoju biggrin.gif
Svarbiausia palaikyti gerą režimą,nesinervuoti,nestresuoti,atsipalaiduoti...Bet tada man reikia į Menulį išskristi arba miške apsigyventi.Nesamones ,kol gyvenam o dar taip kaip dabar neįsivaizduoju kaip galima nesinervuoti ir nestresuoti? Tik aišku,gerai butu kitaip reaguoti į stresą,bet lengva pasakyti...Ar ne mergaitės?
Viskas einu,ikiukas ir labanaktukas 4u.gif
P.S. žinau kodėl vėl mano boška skauda,visą diena prie kompo sėdėjau,rašiau kursinį darbą 000164.gif
Papildyta:
Dar pabaigai pamiršau pasiguosti,kad man vėl atsirado pakaušyje spazminiai skuasmai,atrodo sprogsta kažkas,bet paskui atslūgsta skausmas.Tai vienoje pusėje tai kitoje.O senei jau neužeidavo tokio tipo skusmas. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 23, 09:31)
2 savaites jau veluoja g.gif
dar gine prase ateiti kt savaite,sako ziuresim...
bet sake nei jokiu uzdegimu,jokios cistos ar kazko nesimato,viskas labai grazu...
gal seip sumaste paveluoti g.gif dabar dar ir svory metu-gal del to dar sustresavo mano drauges biggrin.gif

Man tai labai dažnai mms vėluoja,bet jeigu pastodavau ( du kartus) man testas labai greitai rodę kad esu nestuke.gif Šiaip pavasariui dažnai gali mms vėluoti,bet aišku linkiu kad tavo vėlavimas butu ne šiap sau lotuliukas.gif nestuke.gif Bet jeigu vdrug mms ateis,dirbkit dažniau su vyru ir tikrai mms vėluos visus 9 mėnesius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 24 vasario 2010 - 00:10