Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 6 dalis

QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 04, 13:46)
Saunuole! thumbup.gif  As tai tveriu jau kelinta diena su vaistais... ax.gif

drinks_cheers.gif as irgi tik su vaistais kelias paskutines dienas galiu tvert verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 03 04, 13:03)
Nezinau kuom, bet pjuviai kitokie yra, kitaip viska mato ir kiek suprantu issamesnis nei KT yra! g.gif

bet turbut pacios migrenos irgi neparodo ane? jei nieko neranda, tada jau migrena ipaiso?bent su tomografija taip yra, o gal cia rimciau parodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 03 04, 13:38)
Lygiai taip pat  smile.gif

QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 04, 13:46)
Saunuole! thumbup.gif  As tai tveriu jau kelinta diena su vaistais... ax.gif

sveikateles jums 4u.gif
as kai paskaitineju,kaip jus isgyvenat si reikaliuka,tai pagal jus jauciuosi visiskai sveika blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2010 03 04, 17:49)
drinks_cheers.gif  as irgi tik su vaistais kelias paskutines dienas galiu tvert  verysad.gif
Papildyta:

bet turbut pacios migrenos irgi neparodo ane? jei nieko neranda, tada jau migrena ipaiso?bent su tomografija taip yra, o gal cia rimciau parodo?  g.gif

neparodys tau ar migrena,tik paziures ar augliu nera ir viskas
man nuo zomig galva plyso kosmariskai,man gydytoja pasiule kazkokius pabandyt vaistus ,bet nebepamenu,zinau kad jum rasiau ,reik paciai paieskot pavadinimo ir nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2010 03 04, 17:49)
bet turbut pacios migrenos irgi neparodo ane? jei nieko neranda, tada jau migrena ipaiso?bent su tomografija taip yra, o gal cia rimciau parodo?  g.gif

Nerodo, ne, jei KT ir magnetinis rezonansas geri, o visi simptomai atitinka, tada yra nustatoma migrena! ax.gif
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif
Atsakyti
mane migrena nuo 16 metu kamuoja, atliko visus imanomus tyrimus ir nustate, kad kraujagysles spazmuoja. KArta per mensi tokius skausmo uzejimus turiu, kad nieko nesinori.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 03 05, 10:53)
mane migrena nuo 16 metu kamuoja, atliko visus imanomus tyrimus ir nustate, kad kraujagysles spazmuoja. KArta per mensi tokius skausmo uzejimus turiu, kad nieko nesinori.

o va man spejo is akies,kad yra migrena g.gif tai kartais ir paabejoju g.gif nes nera man tokiu skausmu,kad irmciau ir mirciau....
man tiesiog istisai galva skauda,istisinis maudimas yra...bet kartais buna ir baisus skausmai,bet kazkaip nurimsta...ir va dazniausiai uzeina skausmai ir man jokie vaistai nepadeda g.gif nei analginas....kai dare ta smegenu foto,tai sake viskas tvarkoj,jokiu pakitimu...tai ir ispaise mirgrena....nors gal man cia ji ir yra,nzn...
va esu pries 6 metus gal buvus ir su galvos skausmais-bet jau baisesneis siusta i stacionara,tai tada mate,kad vandenys kaupias msegenys...pageriau kazkokius vaistus ir viskas baiges...bet tada atsimeu 5 menesius kentejau skausmus,istisinius,be meigo buvau-o dar i mokykla ejau....ta stogas buvo pvazeves juodai,atrode kad mirsiu jau....bet kai mama pamate,kad jau neneimanoma man nieko pasakyti,nes imu skauti pati ant visu kad man neduoda ramybes (nors taip nebuvo,tiesiog is skausmo jau stogas vaziavo),tai ir griebe ir nuveze i klaipeda....zodziu...parasiau daug doh.gif nzn tik ar i tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 05 kovo 2010 - 11:40
QUOTE(Mijos mama @ 2010 03 05, 11:39)
o va man spejo is akies,kad yra migrena g.gif tai kartais ir paabejoju g.gif nes nera man tokiu skausmu,kad irmciau ir mirciau....

Kiek skaičiau, migrenai prikiriami ir tie silpni skausmai.
Tiesiog būsena, kai kad ir silpnai maudžia galvą, visgi nėra normali sveiko žmogaus būsena g.gif
Man ir nėra taip, kad mirčiau..
Bet kai stiprūs skausmai būna, tai man per smegenis duoda - verkiu iš tos nevilties, juoda depresija būna.. Kad už ką man taip.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 03 05, 11:55)
Bet kai stiprūs skausmai būna, tai man per smegenis duoda - verkiu iš tos nevilties, juoda depresija būna.. Kad už ką man taip..  doh.gif  biggrin.gif

hihihi.gif Skaitau kaip apie save... ax.gif Man irgi daznai asaros upeliais rieda, pamenu viena karta, kai darbe uzejo priepuolis, nuejau pas salia dirbancia pazystama ir tuo metu atejo mano drauge, sako, kai pamaciau tave buvau soke - ne vieno zodzio negali pasakyti, nes nesirezga zodziai ir sedi verki! doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 03 04, 20:44)
sveikateles jums 4u.gif
as kai paskaitineju,kaip jus isgyvenat si reikaliuka,tai pagal jus jauciuosi visiskai sveika blush2.gif  doh.gif

Aciu uz gerus linkejimus! Ale, sakau, butum sveika, i sita tema nerasinetum. lotuliukas.gif Stiprybes visom!
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 03 05, 11:55)
Kiek skaičiau, migrenai prikiriami ir tie silpni skausmai.
Tiesiog būsena, kai kad ir silpnai maudžia galvą, visgi nėra normali sveiko žmogaus būsena  g.gif
Man ir nėra taip, kad mirčiau..
Bet kai stiprūs skausmai būna, tai man per smegenis duoda - verkiu iš tos nevilties, juoda depresija būna.. Kad už ką man taip..  doh.gif  biggrin.gif

4u.gif nu jo doh.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 05, 14:15)
Aciu uz gerus linkejimus! Ale, sakau, butum sveika, i sita tema nerasinetum. lotuliukas.gif Stiprybes visom!

biggrin.gif nu jo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gero visom savaitgalio!
Atsakyti