Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 6 dalis

QUOTE(Lutė @ 2010 07 07, 22:43)
Nu dėl galvos ir aš tyliu, o dėl kitko, tai laaaaaaaaaabai už tave laikau kumščius  wub.gif nors iš savo patirties pasakysiu, kad pojučiai man atsirado gal 2 sav po mmm nebuvimo - va tada papuliai skaudėjo labiau nei prieš mmm.
Pala tau metinės ant nosies jau  wub.gif ot dovanų gausit  thumbup.gif ir dal linkėčiau, kad galvelė pasveiktų  drinks_cheers.gif

Man tai dabar krutine nebeskauda, yra jautri, bet tik tiek, vat tik tas pilvas neduoda ramybes, arba kazkas negerai yra unsure.gif , arba wub.gif
O del metiniu... Noreciau savajam 12 metuku rpoga padovanoti II! wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 07, 22:53)
Man tai dabar krutine nebeskauda, yra jautri, bet tik tiek, vat tik tas pilvas neduoda ramybes, arba kazkas negerai yra unsure.gif , arba wub.gif
O del metiniu... Noreciau savajam 12 metuku rpoga padovanoti II! wub.gif  blush2.gif

arba 1 metukų wub.gif
na tikiuosi viskas tik į gerą

o man šiandien galva skaudėjo, na nesmarkiai ale nemalonu, bet pasimatavau, tai kad man nespaudė normos, įkaliau kavos tai tep gera, kad “užvilko“ kaip brenduko įkalus doh.gif
Atsakyti
labukas mergaites 4u.gif
paskaitinejau jusu temele -maloniai bendraujat,bet labai tikiuosi,kad nereikes prasytis isijungti i jusu bury blush2.gif
reikia patvirtinimo ir diagnozes biggrin.gif
pries savaite lygiai savaite laiko turejau toki dalyka-prabundu ryte,praeina 10-15 min ir jauciu pamazu besiplecianti skausma-spaudima smilkiniuose,kaktoje,nosyje,skruostuose,kakzur tai virsugalvyje siek tiek...bet toks net verciantis prisimerkti,apie pasilenkima negali buti nei kalbos doh.gif doh.gif ir apie pietus jis pamazu pranykdavo....ir taip kiekviena diena... esu tuerjusi sinusita,tad aisku itariau ji,nes simptomai tai kaip jo,tik vat ,kad jokios slogos neturejau,nuo kurios anksciau viskas prasidedavo g.gif zodziu prakentejau ,sesta diena nuvariau pas gydytoja,apziurejo,sako lyg tai prasidedantis sinusitas,israse antibu... nu nepirkau as ju,galvoju rytoj... kita diena pabundu,jau guliu,laukiu skausmelio-kaip neatejo,taip neatejo bigsmile.gif sakau,matyt organizmas pagazdintas antibu susitvarke biggrin.gif paskui pakalbejau su mama,kuri turi migrena reguliariai kas menesi(jai atsirado pasalinus gimda su viskuo ir prasidejus prieslaikinei menopauzei ir bunanciai gyrnai tuo metu,kai turi buti menesines),ji man sako,akd cia migreniniai skausmai blink.gif
gal kam buvo taip ? gal cia toji pradzia? nenoriu nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 07, 21:33)

O del kitko - cia savaite bus aisku... blush2.gif Nors jokiu pozymiu nera, tik kelios dienos po O buvo labai skaudi krutine bei visas dienas po O iki siol pilva maudzia, tai viena, tai kita sona, tai apacia per viduri, bet nestipriai ir nepastoviai... unsure.gif  ax.gif

linkiu kad tikrai sventes proga butu tokia liuks dovanele jums wub.gif thumbup.gif

sveikos,

man tai nuo to karscio ir sventimo (nes draugai gryze yra is uzsienio), galva zirzia doh.gif matyt kai viskas susideda nelabai fainai jai su manimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 12, 14:46)
linkiu kad tikrai sventes proga butu tokia liuks dovanele jums wub.gif  thumbup.gif

Deja... Planavima atidedam... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 07 12, 13:45)

sveika,
pirma mintis man atejo sinusitas perskiacius kelias eilutes...paskui ziuriu kad ir pati apie tai parasei.
seip mano vyrui ir tokie pozymiai,ir jam sinusitas buna...nors jokios slogos ir nebuna.
tad nenumesk varianto sinusitas.

jei dazniau tokie uzeis,tai gali buti kad ir migrena g.gif bet itarimas del pasilenkimo man,nes tik sinusitui buna budingas toks variantas g.gif na bet gal klyustu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 12, 13:49)

kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 12, 14:50)

Taigi vyras i jura iseina, o is sventos dvasios vaikai neatsiranda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 12, 13:54)
Taigi vyras i jura iseina, o is sventos dvasios vaikai neatsiranda... blush2.gif

mmmm...nedaskaiciau matyt blush2.gif na bet manykim greitu laiku viskas jau bus i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 12, 15:06)
mmmm...nedaskaiciau matyt blush2.gif na bet manykim greitu laiku viskas jau bus i gera 4u.gif

O tas laikas taip letai slenka, kai reikia... Ir taip greitai bega, kai nereikia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 12, 11:50)
sveika,
pirma mintis man atejo sinusitas perskiacius kelias eilutes...paskui ziuriu kad ir pati apie tai parasei.
seip mano vyrui ir tokie pozymiai,ir jam sinusitas buna...nors jokios slogos ir nebuna.
tad nenumesk varianto sinusitas.

jei dazniau tokie uzeis,tai gali buti kad ir migrena g.gif bet itarimas del pasilenkimo man,nes tik sinusitui buna budingas toks variantas g.gif na bet gal klyustu 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 07 12, 14:45)
labukas mergaites 4u.gif
gal kam buvo taip ? gal cia toji pradzia? nenoriu nenoriu unsure.gif

N man ir gi į sinusitą panašu, nes migrena kažkaip kitaip, pati tūrėjus sinusitą, tai sakyčiau linkusi likt prie to varianto. Tai vat burin nenoriu priimt ir duok D kad nereiktų drinks_cheers.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 12, 14:49)

tai bent tikiuos daba grįš greičiau, o šis ciklas kaput? Stiprybės mergyt, stiprybės, o ir dabar tokie karščiai, pačiai negerulis bus, ant rudens linkiu vienaip ar kitaip mirksiukas.gif thumbup.gif

šiandien džiaugiaus, kad daug laksčiau lauke ir buvo taaaip karšta, bet galva neįsiskaudėjo, grįžus iš kart po šaltu dušu ir jėėėėėėėga atsigavau...Tikiuos ir jums gerai
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 07 12, 19:51)
tai bent tikiuos daba grįš greičiau, o šis ciklas kaput?

Deja... Iseina ant to pacio rolleyes.gif O sia ciklas kaput... unsure.gif
Atsakyti