QUOTE(tiutiute @ 2010 02 14, 00:21)
na teks soliuoti pas neurologe. tegu padaro tyrimus (EEG, KT ir pan.). tuomet israso kokius vaistukus gerti skausmo metu. tada ta lapa, kur paraso neurologe nesam pas savo gydytoja.
norint gauti 50% mano neurologe sake, kad turi buti migrena su aura. tai vat, jei pasitaiko nedraugiska ir nemaloni neurologe(as), tuomet pasakai, kad tau pries priepoli prasiseda visokie blykciojimai akyse ir panasiai (na pasiskaityk kokie simptomai buna), jei geras neurologas tai ir pats pasiulo kompensacija. ir reik priremt neurologa, kad rasytu, jog kompensuotu, nes ne visi gydytojai ta nori daryti (tingi ir panasiai).
Tyrimus visus dariau, kaikurie del kitu priezasciu buvo anksciau daryti, bet vis tiek kartojo, o man migrena be auros kiek persnekejom su neurologe, o lape buvo parasyta, kad su ir as ta seimos gydytojai pasakiau, nezinojau to

bet dabar kitas seimos gydytojas mano, tai va yra lapas su visais tyrimais, parasyta, kad migrena su aura ir kad geriu solpadeina ir (ibuprom ar kazka nepamenu, bet zinau, kad tai ko negeriu, nes nulis rezultatu nuo jo), bet neparasyta, kad man reiktu skirti imigrana ar dar koki kita vaista tik man pasake ta, bet neuzrase, na reiks gal vasara ar rudieni prisiruost pas daktaru ir issiaiskint
Tiesą sakant, tik nedaugelis gyvena šiandien. Dauguma rengiasi gyventi vėliau. Dž. Sviftas.
Jei kas nors nori būti dalis tavo gyvenimo, jis įdės visas pastangas, kad jame būtų. Nesivargink palikti vietos savo širdyje kažkam, kas neįdeda pastangų, kad joje pasiliktų.