Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Mielu lipduku yra Ikejoj ax.gif

http://www.ikea.com/...?query=naklejki

keleta ju patys isbandem wub.gif

user posted image

user posted image

mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

na tikriausiai jungiuosi i jusu buri smile.gif jei priimsite 4u.gif

reikia patarimo smile.gif ruosiames irengineti vaikams kambari, tik jis vakaru puseje, saulutes tik vakarais vasara buna, tad siek tiek tamsu manau... labai noreciau derinti melyna su geltona spalvas, tik neissivaizduoju dar kaip smile.gif kaip jus manote ar nebus per tamsu? g.gif kokie baldeliai tinka prie tokiu spalvu...

sorry uz tiek klausimu, bet pati esu visiskai zalia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 26, 14:45-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 02 26, 14:45)
Sveikos,  4u.gif

na tikriausiai jungiuosi i jusu buri smile.gif jei priimsite  4u.gif

reikia patarimo smile.gif  ruosiames irengineti vaikams kambari, tik jis vakaru puseje, saulutes tik vakarais vasara buna, tad siek tiek tamsu manau... labai noreciau derinti melyna su geltona spalvas, tik neissivaizduoju dar kaip smile.gif kaip jus manote ar nebus per tamsu?  g.gif  kokie  baldeliai tinka prie tokiu spalvu...

sorry uz tiek klausimu, bet pati esu visiskai zalia  doh.gif  blush2.gif

Siaip sis derinys jau senokai ,,nebe ant bangos". tongue.gif Ir jei planuojate derinti tamsiai melyna spalvyte-tai tikrai kambarys dar labiau dvelks saltumu. Siuyciau pasirinkti kiek sviesesnes spalvytes. Jei norisi melynos-tai dazykite ,,siltesne" melyna, pvz. zydra. Jei sienas dazysite spalvotas-tai jau baldeliai turetu buti neutralus(turiu omenyje nespalvoti).Spalvotas galima padaryti baldeliu detales.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 02 26, 11:06)
Buvau aptikus kalba apie ugio matuoklius - greitai galesiu pasiulyti tokius:

Labai įdomus variantas bigsmile.gif Mes kaip tik ieškome įdomesnio matuoklio bigsmile.gif Kokia orientacinė kaina būtų?
Ir nedūžtantys veidrodžiai kaip įdomu bigsmile.gif

Atsakyti
Mane irgi domina matuoklis, gal galima kaina i AZ?
Atsakyti
Ir man ir man matuoklio!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2010 02 27, 23:50)
Siaip sis derinys jau senokai ,,nebe ant bangos".  tongue.gif 
Tai ką? Dabar kasmet reikia perdažinėt kambarius tik todėl, kad deriniai "nebe ant bangos"? Įdomus požiūris. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 02 28, 16:10)
Tai ką? Dabar kasmet reikia perdažinėt kambarius tik todėl, kad deriniai "nebe ant bangos"? Įdomus požiūris. g.gif

tokiu atveju reikia dazyti neutraliomis labai sviesiomis spalvos, ir visada busite ant bangos, ir nenusibos, o ryskuma kurti detalemis smile.gif pats patogiausias ir geriausias variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 02 28, 16:10)

Nesakau , kad perdazineti kasmet. bet cia mama klause kaip irengineti (dazyti) vaikui naujai ruosiamam kambariui. Tai reiskiasi , kad jie planuoja daryti remonta-tai ir patariau del spalvu....nereikia taip is karto drastiskai sureaguoti. Man paciai kazkada labai patiko toks derinys (melyna ir geltona), bet kai jau daremes remonta bute , sis derinys buvo nebe madoje todel ir nedaziau, bet jei sios spalvos butu atsiradusios anksciau-tai tikrai buciau dar iki siol gyvenusi tarp ju.
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2010 02 28, 16:06)
tokiu atveju reikia dazyti neutraliomis labai sviesiomis spalvos, ir visada busite ant bangos, ir nenusibos, o ryskuma kurti detalemis smile.gif pats patogiausias ir geriausias variantas smile.gif
Nemanau. Visų pirma - jeigu man patinka tos spalvos, tai kodėl turiu žiūrėti ar jos ant bangos ar ne? g.gif Svarbu man gražu. Na ir vaikui, aišku. smile.gif
QUOTE(jolax @ 2010 02 28, 16:27)
Nesakau , kad perdazineti kasmet. bet cia mama klause kaip irengineti (dazyti) vaikui naujai ruosiamam kambariui. Tai reiskiasi , kad jie planuoja daryti remonta-tai ir patariau del spalvu....nereikia taip is karto drastiskai sureaguoti. Man paciai kazkada labai patiko toks derinys (melyna ir geltona), bet kai jau daremes remonta bute , sis derinys buvo nebe madoje todel ir nedaziau, bet jei sios spalvos butu atsiradusios  anksciau-tai tikrai buciau dar iki siol gyvenusi tarp ju.
Nieks čia drąstiškai nereaguoja. Man tiesiog įdomus jūsų požiūris pasirodė. Kaip jau sakiau - madoje ar ne, svarbu man gražu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 02 28, 15:10)

kol turėjau sąlygas sąlyginai dažnai daryti remontus, tai būčiau sutikus su tokiu požiūriu. Tačiau gaila laiko ir nepatogumų esant dažniems remontams. mirksiukas.gif

QUOTE(paslydau @ 2010 02 28, 16:06)

sutinku. Kaip tik šiuo metu 'darom' vaikui kambarį-chamelioną. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 28, 18:37)

sutinku. Kaip tik šiuo metu 'darom' vaikui kambarį-chamelioną.  bigsmile.gif

mes irgi pries kelias savaites nudazem sviesiai gelsva su zalsvu atspalviu spalva, prie skirtingo apsvietimo skirtingai atrodo. uztat detales ,zaislu dezes, patalyne, daug ryskiu spalvu, daugiausia salotines, tai atrodo sviesus ir linksmas kambarys. anksciau labai megau ryskias spalvas, dabar turbut su banga uzsikreciau neutraliomis, nes pamaciau kad kai dasideda detaliu pradeda varginti tas ryskumas labai
Atsakyti