Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Idejau ne kad pagirt, bet kad gal kazkam idomu, gal kazkas ras ideja kokia sau priimtina ar pan...Galu gale ir supeikti galima biggrin.gif
Atsiprasau, kad liko balti kvadratukai vietoj foto, istrint kitaip negaliu, tai tikiuosi kad sirdies priepuolio nuo to niekas negaus doh.gif
Idejau, nes pati ziuriu ka Jus dedate, bet laikyti ilgai nenoriu, nes visgi tai labai asmeniska ir privatu smile.gif Na, zodziu, nebesiteisinu, atsiprasau uz sutrukdyma tada. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nuknuk @ 2010 03 02, 14:16)
Idejau ne kad pagirt, bet kad gal kazkam idomu, gal kazkas ras ideja kokia sau priimtina ar pan...Galu gale ir supeikti galima  biggrin.gif
Atsiprasau, kad liko balti kvadratukai vietoj foto, istrint kitaip negaliu, tai tikiuosi kad sirdies priepuolio nuo to niekas negaus  doh.gif
Idejau, nes pati ziuriu ka Jus dedate, bet laikyti ilgai nenoriu, nes visgi tai labai asmeniska ir privatu smile.gif Na, zodziu, nebesiteisinu, atsiprasau uz sutrukdyma tada.  rolleyes.gif

na, tiesiog jusu asmeniskuma as jau nusikopinau ir bet kada galiu imesti vel i tema. niekas juk nedraudzia. ta pati jusu asmeniskuma galejo per ta laika nusikopinti bet kas. Vat todel ir sakau - vaiku zaidimas tas idejimas-isemimas. Be abejo tai jusu valia, kaip elgtis. o paziureti isties buvo i ka ir isties idomu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 02, 14:50)
na, tiesiog jusu asmeniskuma as jau nusikopinau ir bet kada galiu imesti vel  i tema.  niekas juk nedraudzia.

Oi ne, dar ir kaip draudzia. bigsmile.gif Sios nuotraukos yra mano asmenines, todel jas galite ideti tik turedamos mano sutikima. Bet koks mano nuosavybes platinimas/viesinimas/pasipelnymas be mano sutikimo yra nusikalstama veika ir uz tai numatoma atsakomybe. O surasti Jus is kur rasote ir kas esate, nera sudetinga... mirksiukas.gif
Galu gale, tai kiekvieno sugedimo reikalas. Lazda turi du galus gyvenime. ax.gif Bet daugiau asmeniniu nuotrauku cia deti nenoriu ir kitoms, kurios nenori kad tai butu veliau galbut naudojama be jusu zinios- nepatariu. Padariau klaida.. kagi, labai gaila del to. unsure.gif
Atsakyti
Nu tikrai baikite, zmogus idejo nuotraukas asmenines, kiek norejo, tiek jas palaike..nuknuk pilnai tave suprantu, bet nesigadink del to nuotaikos 4u.gif
O siaip tikrai, atrodo nebutu visai idejusi, tai butu ramu blink.gif Zinoma, kambarys isskirtinis ir tikrai yra i ka paziureti, del tu cia daug kas nusimine, kad tu nuotrauku nemate, bet cia tikrai tik tavo reikalas ir aciu tau kad jas idejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuknuk @ 2010 03 02, 15:19)
Oi ne, dar ir kaip draudzia.  bigsmile.gif Sios nuotraukos yra mano asmenines, todel jas galite ideti tik turedamos mano sutikima. Bet koks mano nuosavybes platinimas/viesinimas/pasipelnymas be mano sutikimo yra nusikalstama veika ir uz tai numatoma atsakomybe. O surasti Jus is kur rasote ir kas esate, nera sudetinga... mirksiukas.gif
Galu gale, tai kiekvieno sugedimo reikalas. Lazda turi du galus gyvenime. ax.gif Bet daugiau asmeniniu nuotrauku cia deti nenoriu ir kitoms, kurios nenori kad tai butu veliau galbut naudojama be jusu zinios- nepatariu. Padariau klaida.. kagi, labai gaila del to. unsure.gif

vat ir sakau, arba dedate, arba ne ir cia ne tik jums rasiau, bet ir kitoms (nors tiesa sakant jau senokai susiduriau su tokiais zaidimais sioje temoje) biggrin.gif nepergyvenkite, jusu nuotrauku as neviesinsiu, tai nereikia cia iskart apie du galus pamokslauti biggrin.gif
siaip pamastymui sau ir kitiems: ar tikrai negaliu viesinti? nuotrauku nevogiau, niekur neisilauziau, jos buvo iseksponuotos viesai, vadinasi ir toliau gali buti viesai demonstruojamos. As taip galvoju. kiek pastebejau, tai kai nenorima, kad nuotraukos butu kazkur kitur naudojamos be autoriaus zinios, tai buna prierasas puslapyje arba ant paciu nuotrauku. idomu net, kaip yra is tiesu g.gif
nuknuk, bet jusu as tiesa sakant nesuprantu, juk metete nuotraukas viesai, forume apsilanko daugybe zmoniu, apie ka galvojote?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 02, 15:40)

siaip pamastymui sau ir kitiems: ar tikrai negaliu viesinti? nuotrauku nevogiau, niekur neisilauziau, jos buvo iseksponuotos viesai, vadinasi ir toliau gali buti viesai demonstruojamos. As taip galvoju.

nuknuk, bet jusu as tiesa sakant nesuprantu, juk metete nuotraukas viesai, forume apsilanko daugybe zmoniu, apie ka galvojote??  unsure.gif

Jus galite jas issisaugoti ir tureti, bet Jus neturite teises eksponuoti, platinti,talpinti, pardavineti ne Jusu nuosavybes teise priklausancio daikto. Jei issisaugojote savo kompiuteryje, tokia teise turite, bet jei bandysite kazkur platinti- tai nusikalstama veika. Sios nuotraukos gali buti platinamos ir demosntruojamos tik su mano- t.y. autoriaus sutikimu.

Pakaitykite mano zinute, kuria rasiau siandien 14 val 16 min, i si klausima jau atsakiau.

Atsiprasau likusiu forumo skaitoviu uz off topica ir toliau tersiama tema. Daugiau apie vaiku kambari siuo metu neturiu nei ka pridurti nei kazko naujo parodyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 03 02, 15:35)
Nu tikrai baikite, zmogus idejo nuotraukas asmenines, kiek norejo, tiek jas palaike..nuknuk pilnai tave suprantu, bet nesigadink del to nuotaikos  4u.gif
O siaip tikrai, atrodo nebutu visai idejusi, tai butu ramu  blink.gif  Zinoma, kambarys isskirtinis ir tikrai yra i ka paziureti, del tu cia daug kas nusimine, kad tu nuotrauku nemate, bet cia tikrai tik tavo reikalas ir aciu tau kad jas idejai  mirksiukas.gif

pilnai sutinku su jumis, tikrai ideti ar isimti galima kiek nori kartu ir kada nori, taisykles to nedraudzia, taciau jei motyvai tokie, kokius pasake mums, tada visoms su tokiais paciais ketinimais ir norais, manyciau reiktu pamastyti, deti nuotraukas ar ne mirksiukas.gif tik tiek smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 02, 12:50)
na, tiesiog jusu asmeniskuma as jau nusikopinau ir bet kada galiu imesti vel  i tema.  niekas juk nedraudzia. ta pati jusu asmeniskuma galejo per ta laika nusikopinti bet kas. Vat todel ir sakau - vaiku zaidimas tas idejimas-isemimas. Be abejo tai jusu valia, kaip elgtis. o paziureti isties buvo i ka ir isties idomu  smile.gif .

tas tiesa drinks_cheers.gif
QUOTE(nuknuk @ 2010 03 02, 13:48)
Jus galite jas issisaugoti ir tureti, bet Jus neturite teises eksponuoti, platinti,talpinti, pardavineti ne Jusu nuosavybes teise priklausancio daikto. Jei issisaugojote savo kompiuteryje, tokia teise turite, bet jei bandysite kazkur platinti- tai nusikalstama veika. Sios nuotraukos gali buti platinamos ir demosntruojamos tik su mano- t.y. autoriaus sutikimu.
Pakaitykite mano zinute, kuria rasiau siandien 14 val 16 min, i si klausima jau atsakiau.
Atsiprasau likusiu forumo skaitoviu uz off topica ir toliau tersiama tema. Daugiau apie vaiku kambari siuo metu neturiu nei ka pridurti nei kazko naujo parodyti. 4u.gif

Nuknuk nepyk bet ji turi teise ir ekspnuoti, platinti ir net pardavineti jusu nuotraukas. Pirmas dalykas jus idejote viesai pati ir nebuvo uzrasyta niekur kad eksponuoti,viesinti draudziama. is kur kokia garantija, kad tu nuotrauku jus nepaemete is kur nors kitur, taigi sorry jus neteisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na baikit cia pyktis doh.gif
as ruosiuosi daryti vaiku kambari remonta ,kad bus ant sienu lipdukai tai zinau,bet kambarys labai mazas,9kvadratu kokia spalva dazyti sienas kad kambarys atrodytu didesnys ,patarkit,beje noriu kad kambari butu sviesu ,nes kambariukas tamsus
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2010 03 02, 16:11)
tas tiesa  drinks_cheers.gif

Nuknuk nepyk bet ji turi teise ir ekspnuoti, platinti ir net pardavineti jusu nuotraukas. Pirmas dalykas jus idejote viesai pati ir nebuvo uzrasyta niekur kad eksponuoti,viesinti draudziama. is kur kokia garantija, kad tu nuotrauku jus nepaemete is kur nors kitur, taigi sorry jus neteisi mirksiukas.gif

Jus neteisi. Atsiradus teisiniam gincui, as galeciau irodyti, kad yra platinama mano nuosavybe be mano, t.y. autorius sutikimo, kad is jos pelnomasi ir pan. Tureti savo kompe tas foto gali bet kas. Platinti- ne.

Savo poste Jus labai teisingai ir parasete- t.y. autorius idejo savo teiseta produkta, parode, pademonstravo ir iseme tada kai pats nusprende. Vel ideti/isimti/parduoti autorius gali bet kada jei tai leidzia SM ar to saito, i kuri dedama, taisykles.
Vel pasikartosiu- eksponuoti ir viesinti ne draudiama, jei yra autoriaus sutikimas.
Jei as tas nuotraukas esu pasisavinusi, man galioja lygiai tokia pati atsakomybe apie kuria cia kalbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuknuk: 02 kovo 2010 - 14:25
QUOTE(nuknuk @ 2010 03 02, 15:21)
Jus neteisi. Atsiradus teisiniam gincui, as galeciau irodyti, kad yra platinama mano nuosavybe be mano, t.y. autorius sutikimo, kad is jos pelnomasi ir pan. Tureti savo kompe tas foto gali bet kas. Platinti- ne.

Savo poste Jus labai teisingai ir parasete- t.y. autorius idejo savo teiseta produkta, parode, pademonstravo ir iseme tada kai pats nusprende. Vel ideti/isimti/parduoti autorius gali bet kada jei tai leidzia SM ar to saito, i kuri dedama, taisykles.
Vel pasikartosiu- eksponuoti ir viesinti ne draudiama, jei yra autoriaus sutikimas.
Jei as tas nuotraukas esu pasisavinusi, man galioja lygiai tokia pati atsakomybe apie kuria cia kalbu.

Eeei merginos na baikite,jei jau taip norite irodyti viena kitai savo teises ir teisybe,tai susirasinekite per AZ.Ilendi i tema apie vaiku kambarius ir randi pilna postu apie tai ka galima daryti ir ko ne,bei pan..Cia tema apie vaiku kambari!!!!!!!!! Aciu uz demesi.

Beje as tas kambario nuotraukas iki sioliai matau,o ne baltus kvadratus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulijaR: 02 kovo 2010 - 14:37
QUOTE(nuknuk @ 2010 03 02, 16:21)

vaje, kaip mes cia ne i tema, tikiuosi, kad bent kazkas isvadas ateityje padarys, talpinti ar ne biggrin.gif

kiek as greituteliai dabar pas advokata paklausiau, tai negarantuoja, bet siaip jus pati paviesinote tas nuotraukas, o tai reiskia, kad jus pati nesaugojote savo privatumo (zvagulio atvejis teisme), prie nuotrauku nebuvo prieraso apie paltinimo draudima (nekalbama apie naudos is to apturejima, i tai net nesigilinau), todel jokiu kliuciu platinti nera. Kitaip manyciau visas google vaizdu katalogas butu grynu gryniausias pazeidimas. Gal klystu, taciau kitoms patariu, kad nereiktu nervuotis - nezaiskite, apsispreskite iskart.
Baikime diskusija, bet kokiu atveju apie jusu privatuma jau nera ka kalbeti, nuotraukas issisaugojau as, gal dar kelios desimtys, kurie toliau jau sitos temos neskaito, todel ir jusu nesutikimo del platinimo nemato.
Siaip prizadu pasidometi placiau ir kai jau busiu garantuota del atsakymo tada parasysiu tiksliai. Ne vardan to, kad galeciau platinti kazka, bet tam, kad ateityje nekiltu kazkam del to klausimu. Tikrai gali buti, kad jus teisi. O juk tikrai esu maciusi, kad kai kurie interjerai, kuriuos patalpino forumietes, dabar sekmingai vel periodiskai imetami i sita tema. ka gali zinoti kas kada ir kam saus i galva. Va kad ir dabar, buciau as vakar vakare patalpinusi jusu kambariuka ir kas tada??
Atsakyti