Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(kariatide @ 2010 03 04, 16:00)
jei nesupyks galiu atsakyti blush2.gif  nes to paties pati klausiau rolleyes.gif  sake parduotuveje jau pasiutas pamate ir nebegalejo atsispirti biggrin.gif

nu labai grazios ir taip tinka, as ir buciau neatsispyrus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 03 04, 12:22)

4u.gif atsiprasau uz ikyruma, bet dar as jus noreciau pakankinti klausimais del lovytes is IKEA blush2.gif

kad ir kiek skaityciau, nematau prie lovytes parasyto rekomenduojamo ciuzinuko aukscio g.gif ir kuri geriau ciuzinuka rinktis: ar http://www.ikea.com/...oducts/70155084
ar http://www.ikea.com/...oducts/40155113? nors mums to suduriamo kaip ir nereikia ciuzinuko, tai gal geriau LT pasieiskoti ko nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 03 04, 12:22)

kadangi sulaukiu nemazai az del romanetes, tai idedu nuotraukele is arciau, kai ji  tik buvo pakabinta, beje ir kambarys dar neirengtas smile.gif

tai kad grazios labai thumbup.gif

QUOTE(kariatide @ 2010 03 04, 13:37)
dar jus mergytes su klausimais patrukdysiu blush2.gif

o kokias pagalves ir antklodeles jau vyresniem vaikuciam 1.5-2 metuku perkat? prisiskaiciau SM temu, tai visai galva susisuko unsure.gif

maniskis miega ant kieto chiuzinio- ortopedinio, su grikine pagalve (dar mazas budamas is tevo nusvilpe ir ant jos tebemiega), o kaldra mes pirkom 100 proc medvilne- plonyte plonyte- bet ziema silta- vasara nekarsta. mes mat nealergishki - galejom pasirinkt. nes alergiukams- sinteponas
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 03 04, 14:15)
tai kad grazios labai  thumbup.gif
maniskis miega ant kieto chiuzinio- ortopedinio, su grikine pagalve (dar mazas budamas is tevo nusvilpe ir ant jos tebemiega), o kaldra mes pirkom 100 proc medvilne- plonyte plonyte- bet ziema silta- vasara nekarsta.  mes mat nealergishki - galejom pasirinkt.  nes alergiukams- sinteponas

o kur pirkot ciuzinuka bei kaldryte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2010 03 04, 14:37)

o kokias pagalves ir antklodeles jau vyresniem vaikuciam 1.5-2 metuku perkat? prisiskaiciau SM temu, tai visai galva susisuko unsure.gif

Aš irgi dar neatsirenku. Esu nupirkusi pūkinę pagalvytę, bet žiūriu kad nelabai mėgsta ją mano dukrytė. Kadangi miega labai plačioje lovytėje tai padėjau dar vieną pagalviuką, bet turėjau tik tokį paprastą, kietą, kažkada iš Jysko pirktą. Tai mano mergaičiukė mieliau ant jos miega doh.gif Tai sakau gal ta pūkinė per minkšta tai dabar galvoju kokią čia kietesnę vaikučiui pagalvytę nupirkti g.gif
Antklodėlę tai turim su kukurūzų užpildu, kurią nuo gimimo naudojam. Dabar tik sprendžiu dilemą iki kada vaikui užtenka 1 x 1.35 m ilgio antkodėlės. Mažasis mano miega dar po dekučiu blush2.gif tai galvoju ar jam čia antklodėlę pirkti ar dukrytės atiduoti ir jai jau didesnę pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 04 kovo 2010 - 14:41
QUOTE(mallena @ 2010 03 04, 13:22)

O, sakykite, jūs nakčiai kaip ir neuždengiate lango? Ta prasme- kažkokiu neperregimu uždangalu...
Romanetė labai graži. thumbup.gif

Kad visai neseniai diskutavom apie anktklodes, dar kažkuri forumietė papriekaištavo, kad čia ne vieta... doh.gif
Bent jau pas mus: sūnus miega po vilnoniu "adijalu" o žiemą po vilnone anklode. Pagalvės pusiau plunksnų, pusiau pukų.
Dukra miega po 4 sezonų mikrofibros (gal teisingiau liet> mikropluošto) anklode. Ji susideda iš 2 knopkėmis susegamų anklodžių. Vienos svoris 500 g, kitos 700 g. Abi kartu susegtas naudoju žiemą. Atsegus storėlesnė skirta pavasariui/ rudeniui. O ta antroji plonesnė- vasarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 04 kovo 2010 - 14:58
QUOTE(dije @ 2010 03 04, 14:58)
O, sakykite, jūs nakčiai kaip ir neuždengiate lango?  Ta prasme- kažkokiu neperregimu uždangalu...
Romanetė labai graži. thumbup.gif
Kad visai neseniai diskutavom apie anktklodes, dar kažkuri forumietė papriekaištavo, kad čia ne vieta... doh.gif
Bent jau pas mus: sūnus miega po vilnoniu "adijalu" o žiemą po vilnone anklode. Pagalvės pusiau plunksnų, pusiau pukų.
Dukra miega po 4 sezonų mikrofibros (gal teisingiau liet> mikropluošto) anklode. *Ji susideda iš 2 knopkėmis susegamų anklodžių. Vienos svoris 500 g, kitos 700 g. Abi kartu susegtas naudoju žiemą. Atsegus storėlesnė skirta pavasariui/ rudeniui. O ta antroji plonesnė-  vasarai.

tai kad ten kur kaip ir "vieta" butu tokiai diskusijai neimanoma atsirinkti kas geriau tinka vaikuciui doh.gif

*o cia tai super variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2010 03 04, 14:21)
o kur pirkot ciuzinuka bei kaldryte? ax.gif

chiuzinys is dormeo- bet pats elementariausias- ir kaina viengulio visia padori. o kaldra emem VIlniuj, BIG'e parduotuvej vienoj - tuoj atkapstysiu gal konkrechiau. ten visokiausiu buvo. ir kukuruzu pluosto, ir medvilnes, silko ir tt. vokishkos- nu nzn- mes bent jau patenkinti

QUOTE(xjurga @ 2010 03 04, 14:39)
Aš irgi dar neatsirenku. Esu nupirkusi pūkinę pagalvytę, bet žiūriu kad nelabai mėgsta ją mano dukrytė. Kadangi miega labai plačioje lovytėje tai padėjau dar vieną pagalviuką, bet turėjau tik tokį paprastą, kietą, kažkada iš Jysko pirktą. Tai mano mergaičiukė mieliau ant jos miega  doh.gif  Tai sakau gal ta pūkinė per minkšta tai dabar galvoju kokią čia kietesnę vaikučiui pagalvytę nupirkti  g.gif

va va. musu ir renkas geriau kietesne nei tas minkstas dideles. bet chia jauchiu reik jau vaika pai ziurei- kaip jam patogiau.

del kaldros- mes didele suaugusiu viengule pirkom kai buvo apie 2 metus. iki tol turejau merino kaldryte- ten vos keliu mm storio ji - nu bet nereali.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 03 04, 14:58)
O, sakykite, jūs nakčiai kaip ir neuždengiate lango?  Ta prasme- kažkokiu neperregimu uždangalu...

Ilgai nebuvo, kol nepamateme, kad kuo ilgiau tamsu pas ja kambary, tuo ilgiau miega ( mes 5 aukste gyvenam, tai kaip ir nereikia dangstytis, nes arciausiai tik triju aukstu pastatas) biggrin.gif Ir tada, kad galetumem savaitgali ilgiau pamiegoti blush2.gif , pakabinome roleta ant pacio lango, tamsiai zalios spalvos , (toks nepersvieciamas), vakare kai nuleistas, tai atrodo taip pat kaip langas, tiesiog tamsi deme smile.gif O diena, tai jo nesimato visiskai, nes roleto plastmases tamsiai rudos, kaip ir pats lango remas.
Atsakyti

kaip supratau dabar neseniai pirkot sia lovyte smile.gif kiek jums gavosi atsiuntimas jos jei ne paslaptis ax.gif ? o koki ciuzinuka ir is kur pirkote rolleyes.gif
dar nepaklausiau: ar loveles groteles jau buna komplekte ar jus IKEA puslapy ieskoti atskirai ax.gif
[/quote]

pirkau ne tik lovyte bet ir pataliukus, atsiuntimas 10 proc., keliais litais maziau. O ciuzinuka uzsakem Nemuno baldu centre, Kaune, kaip ir 80 cm pplotis standartinis, o ilgi galima trumpinti, kainavo 115 4u.gif groteles ieina
Atsakyti

pirkau dviemetei nauja patalyne-pagalve turiu vilnoniu uzpildu(o paciam vidury sintetinis uzpildas). ziemai turiu vilnone antklode o vasarai silka su medvilne (tiesa pasakius mano saltamege su vasarine visa ziema ismiegojo-vasara isvis nusiklojus miegos biggrin.gif ). ismatavimai pagalves 40x80 (nes lovos plotis 80, tai kad butu per visa ploti) o antklode ta standartine 140x200 tikriausiai. pirkau pagal patalynes komplektus jau nupirktus blush2.gif
Atsakyti
Na pasirodysim ir mes, galima sakyti jau isirengem, nes kolkas vaiko poreikiai nedideli, tai balduku tik tiek, ir kitam kambario gale sienine spinta likusiems daikciukams...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paslydau: 04 kovo 2010 - 18:39