Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(zuliaska @ 2010 03 11, 11:06)

man nepatinka sienos. šiaip kai klijavau, o klijavau prieš 2 metus, tai padariau klaidą, dabar neturiu pinigų pertvarkyti. o kita siena tai normalesnė, tas tapetas iki puses margas, o toliau vienspalvis, tai reikėjo taip visą kambarį, bet kada padarysiu remontą normaliai, nes nieko nekeičiau nei lubų tvarkėm, nei kiliminės dangos keitėm nieko. kaip pirkom butą taip liko. bet kada tikrai padarysiu smile.gif

Ir man užstrigo tapetukai, kad nelabai su baldeliais derinasi ax.gif bet kai išsiklijuosit kitais ir dar kilimuką naują pasitiesit (kažkodėl man norėtusi žalio) tai manau atsiras ir to linksmumo kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 03 09, 21:14)
O kaip jūs iš tos IKEA siunčiatės? ...

merginos jau minėjo, kad yra kas parveža thumbup.gif O dalį prekių galima ir pas mus apžiūrėti, tik už žyyyymiai didesnę kainą doh.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 03 10, 22:02)
Aha ermitaze , per 40 % nuolaida parovėm 

pasisekė thumbup.gif
aš kaip tik prieš savaitę apžiūrinėjau tą šviestuvą ir negalėjau patikėti, kad vaikiškas šviestuvas tiek daug kainuoja blink.gif

zuliaska, gražus kambariukas 4u.gif
Atsakyti
Zuliaska, o man labiausiai patiko baldu praktiskumas ir funkcionalumas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Bufeto vedėja,2010 03 09, 21:59]
dryzuoti tapetai smile.gif fotkinta su muiline ir dar pries langa tai spalvos isdvesusios..
user posted image
Sakykit,o kur pirke tapetus,ir kokia kaina ruloniuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 03 10, 12:55)
super sviestuvelis, nugis kur pirkote,kiek mokejote???? smile.gif

Nezinau kiek kainuoja,nes nepirkau.tik taip ziurint sviestuvus akis buvo uzkliuvusi uz jo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 11, 11:06)
tai stalo ir nereik smile.gif vaikai dar labai maži. vienam 1m4mėn  kitai 3metai smile.gif stalo mum ir nereikia smile.gif užtenka žaislų. ...

Na jei vaikai nemėgsta piešti - gal ir nereikia. Maniškėms vieno stalo vos užtekdavo, todėl jau dabar statysiu du, nors kolkas mokinė tik viena.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 03 11, 12:21)
Ir man užstrigo tapetukai, kad nelabai su baldeliais derinasi  ax.gif  bet kai išsiklijuosit kitais ir dar kilimuką naują pasitiesit (kažkodėl  man norėtusi žalio) tai manau atsiras ir to linksmumo kambaryje.

tikrai pritariu kad baldai ir tapetai tai visai ne į temą... bet dabar pingėlių neturim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2010 03 11, 19:28)
Na jei vaikai nemėgsta piešti - gal ir nereikia. Maniškėms vieno stalo vos užtekdavo, todėl jau dabar statysiu du, nors kolkas mokinė tik viena.

tai mažiuką staliuką ji turi su 2 kedutėm smile.gif ir turi stalą specialiai paišymui, lipdymui, ir pan smile.gif tai stalų jiems sočiai smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri uzsisakinejo dviaukste lova is liux baldu?Dviaukstes lovos planuoju is ten pirkti,bet labai neramu,nes negaliu gyvai jos pamatyti.Ar stiprios jos ten,kaip su atvezimu ir pan.
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulijaR: 14 kovo 2010 - 16:15
Sveikos, norėjau pasiklausti patarimo 4u.gif Neapsisprendžiu kuris kambarys geriau tiktų vaikui ax.gif

A variantas - kambarys 10,89 kv. m., rytinėje pusėje, už sienos sesės kambarys. Kambarys pailgas (2,5 x 4,3 m).
B variantas - kambarys 13,2 kv. m., vakarinėje pusėje, už sienos vonia ir prausiantis kambaryje labai girdisi (girdisi ir kaip vanduo bėga vamzdžiais kai kaimynai prausiasi). Kambarys kvadratinis (3.3 x 3,9 m).

Viename iš jų būtų mūsų miegamasis, kitame vaiko kambarys ir niekaip neapsisprendžiu ar svarbiausia tik kad jis būtų kuo didesnis ar pvz. pagal visokius feng shui labai blogai kai vaiko kambarys ribojasi su vonia ir kad esant galimybei būtinai jį daryti rytinėje pusėje.

Turėčiau vieną kambarį tai nesukčiau smegenų, o dabar prisigalvoju dilemų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 03 14, 18:03)
Sveikos, norėjau pasiklausti patarimo  4u.gif  Neapsisprendžiu kuris kambarys geriau tiktų vaikui  ax.gif 

A variantas - kambarys 10,89 kv. m., rytinėje pusėje, už sienos sesės kambarys. Kambarys pailgas (2,5 x 4,3 m).
B variantas - kambarys 13,2 kv. m., vakarinėje pusėje, už sienos vonia ir prausiantis kambaryje labai girdisi (girdisi ir kaip vanduo bėga vamzdžiais kai kaimynai prausiasi). Kambarys kvadratinis (3.3 x 3,9 m).

Viename iš jų būtų mūsų miegamasis, kitame vaiko kambarys ir niekaip neapsisprendžiu ar svarbiausia tik kad jis būtų kuo didesnis ar pvz. pagal visokius feng shui labai blogai kai vaiko kambarys ribojasi su vonia ir kad esant galimybei būtinai jį daryti rytinėje pusėje.

Turėčiau vieną kambarį tai nesukčiau smegenų, o dabar prisigalvoju dilemų  lotuliukas.gif

man paciai butu fainiai miegamaji sujungti su vonia ar bent pasidaryti iejima is miegamojo i vonia, jei tik vienas vonios kambarys, tad vaikui liktu A var. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 03 14, 18:03)
Sveikos, norėjau pasiklausti patarimo  4u.gif  Neapsisprendžiu kuris kambarys geriau tiktų vaikui  ax.gif 

Turėčiau vieną kambarį tai nesukčiau smegenų, o dabar prisigalvoju dilemų  lotuliukas.gif

Aš rinkčiausi pirmąjį ax.gif
Dydžiu kambariai nelabai skiriasi- 2 kv m esminio skirtumo nesudaro, o patogumo ir praktiškumo atžvilgiu pirmasis man atrodo geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 03 14, 19:03)

Aš irgi feng shui gerbėja ir laikytoja- kažkaip neįskaičiau kad turi būti vaiko kambarys rytinėje pusėje. Kiek domiuosi, labiau aktualu kad galva miegant būtų nukreipta į palankią pasaulio kryptį. Ji apskaičiuojama pagal gimimo datą. Negerai jei vaiko lovelė kojomis į duris ar į WC pusę, ar į aštrų kampą, bet kas už sienos- tikrai nedaro įtakos. Na ir t.t. smile.gif
Aš rinkčiausi vakarinį kambarį- jis jaukesnis. Mūsų pačių miegamasis į rytus ir pietus, o dukros į pietus ir vakarus. Jos kambarys šiltesnis saulėtesnis ir jaukesnis.
Atsakyti