Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Žanė @ 2010 03 26, 18:39)
o, ačiū už nuorodas.
tos vaikiškos prikolnos, ale kad atrodo plastmasinės  g.gif  manau reikia kokią dailesnę neva retro paderinti, kad būtų tinkama eklektika.
mislyju ką nors paprasto tokio:

kokia jūsų nuomonė?

Labai gražios rankenėlės, labai bigsmile.gif O kurios dera, nesiimčiau spręsti, nes tik jum geriau matyti koks bendras stilius ir nuotaika kambaryje bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 03 26, 19:39)
o, ačiū už nuorodas.
tos vaikiškos prikolnos, ale kad atrodo plastmasinės  g.gif  manau reikia kokią dailesnę neva retro paderinti, kad būtų tinkama eklektika.

Mes prieš mėnesiuką irgi nusupirkom iš šitų baldų serijos lovą, komodą ir lentyną.
Visai gera idėja dėl rankenėlių pakeitimo - net nebuvau pagalvojusi apie tai.

Pirmam variante parodyta rankenėlė man labiausiai tinkama atrodo. Dėl tos saulės ir mėnulio, tai nemanau, kad už jų laikant vaikui bus patogu atidarinėti, be to kaip suprantu ten reikia būtent fiksuotų rankenėlių kurios trirtinasi dviejose vietose, o tie mėnuliai, man atrodo tik ant vieno varžto tvirtinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 03 26, 16:21)

o idomu pas mus tokias lovas kas darytu g.gif
Atsakyti
Man taip pat patiko antrasis Formos kambario variantas thumbup.gif Bet juk jis ne tik palepei tinkamas..Galima ir paprastame kambaryje pritaikyti?
Atsakyti
o man taip patiko tos lentyneles is kvadratuku padarytos, nu nerealios, kazin baldziai padarytu bet kokie smile.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur gauti trafaretu vaikisko kambario sienoms? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 03 27, 23:02)
gal kas zinote kur gauti trafaretu vaikisko kambario sienoms?  blush2.gif

Kažkokių yra MOKI-VEŽI parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 03 27, 20:02)
gal kas zinote kur gauti trafaretu vaikisko kambario sienoms?  blush2.gif

Vilniaus akropolio ermitaze maciau pries gera men. daug trafaretu ir berods dar galim buvo kazkokiu uzsisakyti. (1 aukste po ta puse kur eskalatorius...) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 03 27, 22:09)
Kažkokių yra MOKI-VEŽI parduotuvėje.

Ermitaže begalės trafaretų (prie sienų dažų).
Atsakyti
besiknaisiodama po neta atradau labai miela staliuka wub.gif
Kai kambary berniukas ir mergyte hihihi.gif ...
user posted image

is SBA baldu
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 03 28, 09:53)
besiknaisiodama po neta atradau labai miela staliuka  wub.gif
Kai kambary berniukas ir mergyte hihihi.gif ...

is SBA baldu

Man jis irgi super, tik nedažytas žymiai pigesnis lotuliukas.gif o jei tiesiai iš ikea, tai dar geriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 28 kovo 2010 - 11:15
irnesakyk.gif nu tai zinoma. bettai pati ideja superine ... thumbup.gif kelios spalvos sauniai pakombinuotos
Atsakyti