Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Lukstas tai yra medzio fanieruote. Plokte uzlaminuojama labai plonu medzio sluoksniu. Todel baldas atrodo medinis.
Idomiu vaikisku baldu yra cia http://www.childreni....php/pageid/399 , kartu ir interjero sprendimai.
Atsakyti
o as ieskau lovos,kaip paskutineje foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 02 11, 13:32)
Mano sūnaus makvyniškas kambarys. Viena siena jo pageidavimu išdažyta ryškia raudona, kitos baltos arba iškalta uosio šaliuote. Makvyniški raudoni lipdukai buvo priderinti be vargo (užpraeitoj temoj berods buvau fotkes imetusi)
Ar raudona juosta tinka prie žalio atspalvio- sunku pasakyti.. :mastau... bandau įsivaizduoti, kad nelabai.

dije,gal turi dar nuotraukyte savo vaikucio kambario? g.gif Tas mano vaikas jau man nervus baigia istampyt biggrin.gif Rodau as jam visokias tas juostas,klausiu su kuo noretu,o jis vis "ai sitos,ei ne tos nenoriu,noriu sitos" doh.gif
Niekaip nerandu kur buvau radus tu juostu su motociklais. g.gif Uzklijuociau tas juostas ant sienu,ir ant vienos koki dideli motocikla,lipduka,manau jam puikiai tiktu g.gif Jei nerasiu reikes pirkt su tuo mqueenu,Reikes kazkaip prie geltonos derinti ta raudona juosta.O kokias tada uzuolaidas kabinti siulytumet? g.gif Sakykit,o kaip virs juostos uzklijuotas didelis motociklas ar normaliai atrodytu? g.gif Atleiskit uz tiek klausimu 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums toks tapetas ir juosta? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 12, 20:49)

Man tai per daug ūkiškas ax.gif Man gal mieliau kokie traukinukai žiūrėtusi...
Atsakyti
Ir ar nebus per marga jei tokiu tapetu visos sienos g.gif
as nesirinkciau tokiu..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 12, 21:01)
Ir ar nebus per marga jei tokiu tapetu visos sienos  g.gif
as nesirinkciau tokiu..

Ne visos sienos,dazyciau tris geltonas,ir viena tapetu.Na kadanagi mes gyvenam kaime,tai manau tiktu biggrin.gif O kadangi mano sunelis toks prie "technikos",tai jam patinka biggrin.gif Tik va galvoju ar jam ir ugtelejus jie patiks.Nors su visokiais winnie poohais ar mqueenais ir nezinia kaip ilgai bus idomu i tokias sienas ziureti g.gif
Atsakyti
Zinoma tada bandykit taip, viskas atsibosta, ta viena siena po keliu metu pakeisit ir vel bus kaip nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks schmoll.gif Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita? g.gif lauksiu jusu nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 12, 22:20)
Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks  schmoll.gif  Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita? g.gif lauksiu jusu nuomones 4u.gif

domejausi lonas ciuziniais ,bet ju ismatavimai 195*90,kiek maciau.
http://www.diena.lt/...-mazylis-187231
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 12, 23:20)
Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks  schmoll.gif  Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita? g.gif lauksiu jusu nuomones 4u.gif

Prieš savaitę ir aš sprendžiau tą pačią problemą, tai po ilgų svarstymu apsistojau ties dvipusiu lateksiniu čiužiniu, kurio vienoje pusėje kokosas. Tai iš vienos pusės čiužinys bus kietesnis, iš kitos minkštesnis - žiūrėsim kur labiau patiks miegoti. Dar patiko, kad užvalkalas irgi dvipusis - viena pusė "vasara", o kita "žiema" daigstyta su vilna.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 12, 19:49)
user posted image
user posted image

itariu musiskis nemiegotu net nakti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti