Lukstas tai yra medzio fanieruote. Plokte uzlaminuojama labai plonu medzio sluoksniu. Todel baldas atrodo medinis.
Idomiu vaikisku baldu yra cia http://www.childreni....php/pageid/399 , kartu ir interjero sprendimai.
QUOTE(dije @ 2010 02 11, 13:32)
Mano sūnaus makvyniškas kambarys. Viena siena jo pageidavimu išdažyta ryškia raudona, kitos baltos arba iškalta uosio šaliuote. Makvyniški raudoni lipdukai buvo priderinti be vargo (užpraeitoj temoj berods buvau fotkes imetusi)
Ar raudona juosta tinka prie žalio atspalvio- sunku pasakyti.. :mastau... bandau įsivaizduoti, kad nelabai.
Ar raudona juosta tinka prie žalio atspalvio- sunku pasakyti.. :mastau... bandau įsivaizduoti, kad nelabai.
dije,gal turi dar nuotraukyte savo vaikucio kambario?

Niekaip nerandu kur buvau radus tu juostu su motociklais.

Kaip jums toks tapetas ir juosta?

QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 12, 20:49)
Kaip jums toks tapetas ir juosta?

Man tai per daug ūkiškas

Ir ar nebus per marga jei tokiu tapetu visos sienos
as nesirinkciau tokiu..

as nesirinkciau tokiu..
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 12, 21:01)
Ne visos sienos,dazyciau tris geltonas,ir viena tapetu.Na kadanagi mes gyvenam kaime,tai manau tiktu

Zinoma tada bandykit taip, viskas atsibosta, ta viena siena po keliu metu pakeisit ir vel bus kaip nauja

Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks
Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita?
lauksiu jusu nuomones
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks

QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 12, 22:20)
Sveikos, mamytes!
Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita?
lauksiu jusu nuomones 

domejausi lonas ciuziniais ,bet ju ismatavimai 195*90,kiek maciau.
http://www.diena.lt/...-mazylis-187231
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 12, 23:20)
Sveikos, mamytes!
lauksiu jusu nuomones 

Prieš savaitę ir aš sprendžiau tą pačią problemą, tai po ilgų svarstymu apsistojau ties dvipusiu lateksiniu čiužiniu, kurio vienoje pusėje kokosas. Tai iš vienos pusės čiužinys bus kietesnis, iš kitos minkštesnis - žiūrėsim kur labiau patiks miegoti. Dar patiko, kad užvalkalas irgi dvipusis - viena pusė "vasara", o kita "žiema" daigstyta su vilna.
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 12, 19:49)
itariu musiskis nemiegotu net nakti