manau verta, jei išplanavimas nepatogus. vieno kambario suplanavimas neturėtų daug kainuoti

Sveikutės
tai gerai, kad žinote ko norite
aš tai pasimetus...net neįsivaizduoju kol kas
o baldeliai į tą kainą įskaičiuoti??
gal kas kokią minty mestėltų vaikų kambarių baldų dviems berniukams??

QUOTE(ostė @ 2010 04 09, 21:04)
As paskaiciavau, kad yrengti dukros kambari taip kaip as ir dukra norime reiktu apie 20.000 Lt
cia neskaiciuojant sienu, langu ir grindu, o taupant manau galima tilpti ir i kokius 3000 Lt ar net maziau 

tai gerai, kad žinote ko norite

QUOTE(sigita @ 2010 04 11, 15:40)
Vaiku kambari surmontavome apytikriai uz 3000lt, bet daug ka darem patys. kambari tvarkem is pagrindu, nes tai senos statybos namas. keitem radiatoriu, perdarem lubas, ant grindu klojom laminata(jis suvalge nemazai pinigeiu), o sienu lyginti nesiryzau, nes labai brangiai kainuotu, todel palyginom tik didziausius trukumus, o paskui paklijavau viniliniais- dazomaisiai tapetais ir nudaziau, ziurisi tikrai gerai. plastiko langai jau jau buvo pakeisti - tad i kaina neskaiciuoju

gal kas kokią minty mestėltų vaikų kambarių baldų dviems berniukams??

Beveik jau peržiūrėjau visaą temą
Ačiū už nuorodas
Dbr galvoju mano vaikinų būsimas kambarys vakarinėje pusėje, bet net nekeisčiau į vakarinę, šviesus toks
Babetta kokį kambarį darysi savo vaikinams ??
kokios sienos, baldai? kokio amžiaus pas Tave??
Mallena, romanėtės nerealios
gal pati siuvaisi??
Papildyta:
toks išdėstymas super
ir stalas
kaži Lt galima tokį gauti?ir kokios kainos?

Dbr galvoju mano vaikinų būsimas kambarys vakarinėje pusėje, bet net nekeisčiau į vakarinę, šviesus toks

Babetta kokį kambarį darysi savo vaikinams ??

Mallena, romanėtės nerealios

Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2010 03 29, 20:49)
pavarchius IKEA siaip labai uzkliuvo tokis va isdestymas

jeigu jus jau planuojat ir stalus pirktis- tai va ten tas variantas labai idomus. stalai "auga" ir keichis pagal poreikius

jeigu jus jau planuojat ir stalus pirktis- tai va ten tas variantas labai idomus. stalai "auga" ir keichis pagal poreikius

toks išdėstymas super

merginos,kaip galvojat ar dabr apsimoka iskart su baldais daryti ir rasomaji stala,dukrytei iki mokyklos dar 3 metai
,tik va galvoju daba,mes norim gaminti salotinius baldus,o jei daba iskart nedarysim stalo,veliau gal bus sunkiau pritaikyti?Gal kas esate girdejusi apie ''augancius'' stalus?mane labiau domintu kedes,idomu kokios kainos,kiek teko ziureti nete,nerandu atskirai kedziu kainu.
brangios mamytes,man reikalinga jusu nuomone,kaip manot ar sis ciuzinys butu praktiskas auganciam vaikui
nu kazkaip as juo susidomejau
http://www.dormeo.lt...fint=dr_hp10_v2

brangios mamytes,man reikalinga jusu nuomone,kaip manot ar sis ciuzinys butu praktiskas auganciam vaikui

http://www.dormeo.lt...fint=dr_hp10_v2
QUOTE(river* @ 2010 04 27, 00:10)
merginos,kaip galvojat ar dabr apsimoka iskart su baldais daryti ir rasomaji stala,dukrytei iki mokyklos dar 3 metai :
mano suneliui taip pat iki mokyklos 3 metai-tai mes rasomo stalo nepirkome. Nupirkome staliuka (tradicini is IKEA), kad turetu kur piest ir ramu. Nes kol uzaugs vaikas iki mokyklinio amziaus, rasomas stalas gali jau ne kaip ir atrodyti. Vistiek taip nenusaugosi.
sveiki
kreipiuosi ir as su didziausia problema
.pradesiu trumpai nuo to : siuo metu mes gyvename kambariuke 11 kvadratu, as vyras ir 1m.dukryte,vietos mazai net kojos kur ikelt nera,nes kambaryje sekcija nediduke,kampas miegamasis,vaikiska lovyte ir mazas staliukas.viskas.todel susitareme su vyro mama kad mums uzleistu didyji kambari 18 berots kvadratu (zodziu 3 kambariu buto salonas) tai jame darysime remonta nes jis jau simta metu nedarytas
dabar problema iskilo tokia,kaip irengti kambari,su kampuciu vaikui.baldus persinesim savo,na tai kaip ir rasiau miegamaji kampa,sekcija,dabar galvoju ka sugalvoti dukrai kokia lovyte butu geriausia nes siuo metu turime ta universalia medine.bet galvoju gal kokia kita nupirkti nuo 1m.kas tiktu???????// tai jai atsirastu bendraminciu ar gal kas gyvena panasioje situacijoje,prasau patarimo del vaiko kampelio tame paciame kambaryje .gal kas ideju turite,gal foto busiu labai dekinga uz pagalba,

QUOTE(vitavip184 @ 2010 04 28, 11:24)
galvoju ka sugalvoti dukrai kokia lovyte butu geriausia nes siuo metu turime ta universalia medine.bet galvoju gal kokia kita nupirkti nuo 1m.kas tiktu???????// tai jai atsirastu bendraminciu ar gal kas gyvena panasioje situacijoje,prasau patarimo del vaiko kampelio tame paciame kambaryje .gal kas ideju turite,gal foto busiu labai dekinga uz pagalba,

Aš tai siūlyčiau ramiai sau ir toliau miegoti medinėje lovelėje. Dar 1-1,5 metų ji jums puikiausiai tiks.
Vėliau galima būtų pusaukštę lovytę nupirkti - po apačia galima arba užuolaidėles pakabinti ir padaryti žaidimų kampelį, arba pastatyti komodą ir žaislų lentyną. Tokios lovytės sutaupo vietos: http://www.teide.lt/...ir-lentyna.html
Merginos noriu paprasyti pagalbos, gal turesyte minciu ir man padesyte
Noriu vaiko kambaryje uzuolaidu
pagal mano projekta prie lango stoves lova tai manau, kad labiausiai tiktu kazkokios trumpos.
Gyvename antrame aukste tai noreciau, kad vakare butu galyma uztraukti
Viena siena isklijuota tapetais geltonas fonas su visokiais grugeliais, boruzelem, gelytem.
Kitos sienos nudazytos, salotine spalva, neryski.
Busiu labai dekinga
, jeigu kas patars, ar kokiu nuorodu parodis
Aciu

Noriu vaiko kambaryje uzuolaidu

pagal mano projekta prie lango stoves lova tai manau, kad labiausiai tiktu kazkokios trumpos.
Gyvename antrame aukste tai noreciau, kad vakare butu galyma uztraukti
Viena siena isklijuota tapetais geltonas fonas su visokiais grugeliais, boruzelem, gelytem.
Kitos sienos nudazytos, salotine spalva, neryski.
Busiu labai dekinga

Aciu

QUOTE(river* @ 2010 04 25, 14:21)
jau mane nervas ima,atrodo issirinkau patinkancius baldus,bet va niekaip galva neisnesa kur,kaip sustatyti.Labai prasti kambario ismatavimai,tiesiog nezinau kaip patogiau ir praktiskiau viska sutelpinti.Isvis galvoju gal interjero dizaineri pasisamdyti,kad jis viska suprojektuotu,beliktu tik pasigaminti baldus.Kaip galvojat ar apsimoka samdytis dizaineri?
Jei norit projektuotis tik baldus, tai patarciau samdytis baldu dizaineri, o ne interjero, jie daugiau ismano apie gamybos subtilybes ir gali daugiau patarti baldu klausimu. Dazna baldus gaminanti imone gali pasiulyti dizaineri, tiesa jei projekta noresite pasiimti tai kainuos, o jei gaminsites pas ta imone kuri projektavo, jie tiesiog projektavimo kaina i trauks i baldu kaina. Jei turite gamintojus tai kreipkites i juos, o jei neturite tai galite pasiieskoti dizainerio, kuriam sumokesite 200-400Lt. bet turesite baldu projkta ir tuomet galesite ieskotis gamintoju.

river*-nemanau kad apsimoka. musu kitais arba dar kitais eis i mokykla tai nupirkau, kad pratintusi ten pieshti, bet kaip ir vaikai ir pabraizo ir bent mano kaip du bernai pazaidzia ant jo ., tai tiek patarimo
QUOTE(xjurga @ 2010 04 28, 12:22)
Aš tai siūlyčiau ramiai sau ir toliau miegoti medinėje lovelėje. Dar 1-1,5 metų ji jums puikiausiai tiks.
Vėliau galima būtų pusaukštę lovytę nupirkti - po apačia galima arba užuolaidėles pakabinti ir padaryti žaidimų kampelį, arba pastatyti komodą ir žaislų lentyną. Tokios lovytės sutaupo vietos: http://www.teide.lt/...ir-lentyna.html
LABAI PUIKI IDEJA aciu.o ar vaiko lovyte na sakykim vaiko kampeli bendrame kambaryje patartina irengti prie pat lango ir radiatoriu,jei aiskiau tai pagal mano apstatyma galvoju dukrytei kampa daryti uz musu miegamo sudedamo kampo.sunku nupasakot bet gal supratot,zodziu puse kambario butu musu kaip svetaines o palei langa kampo nepristumus iki galo ir vietos palikti vaikui yrengti,tik gal nelabai ziema nes radiatoriai arti lovytes butu,

Papildyta:
QUOTE(vitavip184 @ 2010 04 28, 15:06)
LABAI PUIKI IDEJA aciu.o ar vaiko lovyte na sakykim vaiko kampeli bendrame kambaryje patartina irengti prie pat lango ir radiatoriu,jei aiskiau tai pagal mano apstatyma galvoju dukrytei kampa daryti uz musu miegamo sudedamo kampo.sunku nupasakot bet gal supratot,zodziu puse kambario butu musu kaip svetaines o palei langa kampo nepristumus iki galo ir vietos palikti vaikui yrengti,tik gal nelabai ziema nes radiatoriai arti lovytes butu,
beje ir balkono durys prie lango,mmm,nezinau kazkas nesiderina cia man
gal kas ideju turit? galit rasyti ir i az,mielai lauksiu 

gal kas zinote kokia nuoroda foto kur vaiko kambarys kartu su tevais,nejaugi cia mes vieni tokie ir tokiom salygom vargstam

QUOTE(vitavip184 @ 2010 04 28, 15:16)
beje ir balkono durys prie lango,mmm,nezinau kazkas nesiderina cia man
gal kas ideju turit? galit rasyti ir i az,mielai lauksiu 
Papildyta:

Papildyta:
Džiaugiuosi, kad padėjau