nugis merginos nesitikejau tikrai, kad patiks kambariukas, nes spalvos tai pripazinkit - netradicines

daugumai standartiniu siltu tonu norisi, o man sitos spalvos nerealiai patiko ir patinka

smagu, kad ir kazkam dar jos sukelia teigiamu emociju
QUOTE(Blond @ 2010 05 25, 09:38)
Bufeto vedeja

Labai mielas kambariukas

Kur tapetus pirkot?
retroformoje, domus galerijoje
QUOTE(tuliaa @ 2010 05 25, 09:40)
dar ziuriu, kad jusu tas langas, toks pats kaip ir mano merguzeliu kambary, koks man
jis nesamoningas :oh
o man labai patinka tie langai

visi buto langai man patinka. 2 metus su stoglangiais pragyvenom, tai dabar tiesiog pasaka man
QUOTE(Babetta @ 2010 05 25, 09:44)
.... kiek laiko jau irengtas? nes toooookia ideali tvarkele dabar

...
irengtas tai neseniai, savaite dar tik. O tvarka stengiames palaikyti, visgi jau 3 metai tuoj. Bet is esmes, maniskes tame kambaryje ne kazkiek ir buna, jos megejos su mumis kartu makaluotis ir kazka veikti. o jei skaitom, tai atsinesam stala su kedutemis ten kur reikia.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 25, 10:29)
Bufeto vedėja, super. Iš kur baldai?
koks kambario plotas?
Baldai is Domino baldu, dali jau seniai turejom, lova nusipirkom visai neseniai - su nuolaida, tai mokejom tik 490lt

be ciuziniu aisku. Pradzioj miegojo ant atskiru, dabar sustatem viena ant kitos.
Plota sunku pasakyti, nes siek tiek didinom ta kambari, nes visai maziukas buvo

nu ir dabar ne dovanele, nes didinti galejom tik i ilgi, tai ilgas ir gana siauras

labiau man kvadratiniai kambariai patinka. Nu bet susideliojom viska ir visai optimalu gavosi.
QUOTE(Will @ 2010 05 25, 10:31)
Labai gražus ir jaukus kambariukas

Patiko idėja su kabyklėle
Man truputį mistika, kad dviems panelėms užtenka tokios mažos žaislų dėžės

Ir kas ten ant lango kaba?
neturim spintos, tai kabyklele sueis vietos spintos. Zaislai kai kraustemes buvo atrusiuoti ir visokie n laiko nebenaudojami buvo ismesti lauk. Palikau tik svarbiausius, todel tilpo ir i viena deze, pries tai turejom 3
o ant lango labai fainas/mielas ugio matuoklis, pirkom Carreblanc, atrodo taip rasosi, Panoramoje. Tik dar savo vietos jis neatrado, laikinai ten pakabintas