QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 13, 00:20)
Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks

Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita?

lauksiu jusu nuomones
savo vaikinukui pirkom dormeo ortopedic, esam labai patenkinti. tokio ismatavimo mes kai ieskojom tai Klaipedoje nieko neradom. butu reikeja pagal uzsakyma daryt, o va top shop parduotuveje radom, dar ir pagalve dovanu gavom
Papildyta:
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 13, 10:56)

Ir vyras prie technikos? :DAs vis dar paieskose kur buvau radus tas juostas su motociklais.Nu niekaip neatgaminu kokiam psl.Jei kas netycia uzmatytumet,mestelkit adresa ok?

Kazkaip musu miegamaji visai neplanuoju,zinau koks bus ir viskas,o vaiko kamb.man galvos skausmas,noriu kad viskas butu tobulai

Dar bus beda kai jam lova reikes rasti.Gal zinot Kaune kur yra tu lovu-masinu?Kazin kokios ju db kainos?Marijampolej seniau buvo viena uz 550lt.bet jau daugiau neparveza.
mes pirkom lova masina is Silales. sumokejom apie 700lt. www.baldonesis.lt