QUOTE(Limcamca @ 2012 08 21, 08:08)
O, man vis norisi padiskutuoti, kodėl vieniems pasiseka, kitiems ne. Nu, vat įdomu.
Dar tik šiek tiek daugiau nei metai laiko mes čia, bet jau tiek kartų spėjom apsilankyt ligoninėj
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 08 21, 09:43)
Gaminu ir gal net lenkiu mama.
Ne tame esme... tarkim kur nusipirkti trumpavaisiu agurku, kad na pats juos raugtum? Gal per trumpai gyvenam dar, kad nerandam iki galo visko kolkas.
Truksta kefyro, tiesa nebandziau pirkti dar to anglisko - gal jis visai toks pat? Bulves skanias, tinkamas bulviniams patiekalams jau radau.
Varske perku - ta ju "cottage cheese" - su blenderiu susimalu, mazdaug gaunais varske, tada dedi priedus ir kepi, verdi varsketukus - praktiskai tas pats.
Na aisku kastiniui kaimiskos grietines ir sviesto - pasvajot.
Arba ta silke, kaip is Klaipedos turgaus - riebi, didele, nesuri... Na dar cia neradau, gal rasiu kazka panasaus, nes iki siol bandziau (pirma ir paskutini karta) silke is stiklainiuko.
Nu jus mane susaudykit, bet zirneliai (konservuoti) cia visiskai kitokie.
Apie duona nesneku - nebent reiks pradeti kepti savo...
Tesciau neuzsiciaupdama... bet tiek to, nesu is tu, kur cia dejuoja. Jei butu TAIP neimanomai blogai - jau butumem grize.
Truksta kefyro, tiesa nebandziau pirkti dar to anglisko - gal jis visai toks pat? Bulves skanias, tinkamas bulviniams patiekalams jau radau.
Varske perku - ta ju "cottage cheese" - su blenderiu susimalu, mazdaug gaunais varske, tada dedi priedus ir kepi, verdi varsketukus - praktiskai tas pats.
Na aisku kastiniui kaimiskos grietines ir sviesto - pasvajot.
Arba ta silke, kaip is Klaipedos turgaus - riebi, didele, nesuri... Na dar cia neradau, gal rasiu kazka panasaus, nes iki siol bandziau (pirma ir paskutini karta) silke is stiklainiuko.
Nu jus mane susaudykit, bet zirneliai (konservuoti) cia visiskai kitokie.
Apie duona nesneku - nebent reiks pradeti kepti savo...
Tesciau neuzsiciaupdama... bet tiek to, nesu is tu, kur cia dejuoja. Jei butu TAIP neimanomai blogai - jau butumem grize.
Bet kad viską gali gauti lenkų-lietuvių parduotuvėse