Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

Bendraujame toliau nestuke.gif
Atsakyti
thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

susiduriau su tokia problemele ir esu apmastymuose. Vakar sužinojau, kad mano lialius sedi ir teks daryti CP. Gydytojos klausiau ar verta važiuot i GN ir is anksto tartis del jo, bet gydytoja sake, kad ne, sake laukti kol nubegs vandenukai arba prasides naturali gimdymo veikla ir tada tik važiuot (tik aisku nuvykus perspet kad lialius sedi, kad jie pradetu ruostis operacijai). O ka jus patartumet? Gal buvo tokiu kurios taresi ir gal buvo tokiu kurios važiavo nesitarusios, bet su aiskiu CP?
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2010 02 12, 08:07)
Gal buvo tokiu kurios taresi ir gal buvo tokiu kurios važiavo nesitarusios, bet su aiskiu CP?

Pačiai su tuo susidurti neteko, bet kiek draugių "sėdinukus" turėjo, tai visas suėjus terminui ar net dieną kitą prieš jį guldė į patologinį ir ten sprendė, kada operuoti (prižiūrinti gydytoja siuntimą išrašydavo).
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2010 02 12, 09:07)
Labas,

susiduriau su tokia problemele ir esu apmastymuose. Vakar sužinojau, kad mano lialius sedi ir teks daryti CP. Gydytojos klausiau ar verta važiuot i GN ir is anksto tartis del jo, bet gydytoja sake, kad ne, sake laukti kol nubegs vandenukai arba prasides naturali gimdymo veikla ir tada tik važiuot (tik aisku nuvykus perspet kad lialius sedi, kad jie pradetu ruostis operacijai). O ka jus patartumet? Gal buvo tokiu kurios taresi ir gal buvo tokiu kurios važiavo nesitarusios, bet su aiskiu CP?

Įdomiai čia g.gif Jei aiškus CP į patologinį guldo anksčiau, ( kaip Baltikė rašė ), niekas nelaukia,kol prasidės gimdymo veikla. O jei naktį prasidės?
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 02 12, 11:22)
Pačiai su tuo susidurti neteko, bet kiek draugių "sėdinukus" turėjo, tai visas suėjus terminui ar net dieną kitą prieš jį guldė į patologinį ir ten sprendė, kada operuoti (prižiūrinti gydytoja siuntimą išrašydavo).

QUOTE(clasica @ 2010 02 12, 22:08)
Įdomiai čia  g.gif  Jei aiškus CP į patologinį guldo anksčiau, ( kaip Baltikė rašė ), niekas nelaukia,kol prasidės gimdymo veikla. O jei naktį prasidės?

Na idomiai čia viskas, na tikiuos kad neprasides man viskas žymiai anksčiau ir spesiu dar apsilankyt pas gydytoja nustatytu laiku, po dvieju savaičiu, tada kaiptik priims kita, galesiu jos pasiklaust. Nors kitoj temoj bendraujant su kitom mergaitem vienai irgi buvo sedintis, tai jai irgi liepe laukt kol prasides gimdymas ir tik tada atvykt (tiesa ji ne Klp). Na žiuresim ka man papasakos po keliu savaiteliu...

O dar norejau paklaust, skaičiau, kad bent kitu miestu GN pries darant CP stato kateteri i pusle ir palieka parai, kažin ar Klaipedos GN stato ta kateteri ar ne? Seserei pries 7 metus dare CP, bet niekas nestate, tai pirma para vargom su basonais (nei jai malonumo buvo, nei man, tai labai pati to nenoriu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2010 02 12, 22:21)
Na idomiai čia viskas, na tikiuos kad neprasides man viskas žymiai anksčiau ir spesiu dar apsilankyt pas gydytoja nustatytu laiku, po dvieju savaičiu, tada kaiptik priims kita, galesiu jos pasiklaust. Nors kitoj temoj bendraujant su kitom mergaitem vienai irgi buvo sedintis, tai jai irgi liepe laukt kol prasides gimdymas ir tik tada atvykt (tiesa ji ne Klp). Na žiuresim ka man papasakos po keliu savaiteliu...

O dar norejau paklaust, skaičiau, kad bent kitu miestu GN pries darant CP stato kateteri i pusle ir palieka parai, kažin ar Klaipedos GN stato ta kateteri ar ne? Seserei pries 7 metus dare CP, bet niekas nestate, tai pirma para vargom su basonais (nei jai malonumo buvo, nei man, tai labai pati to nenoriu  doh.gif )

Man prieš tris savaites darė CP Klaipėdoje tai statė ir visai dėl to nebuvo jokio skausmo kaip buvau prisiskaičius tik šiek tiek nemalonu, o išėmė kažkur po 8 val. tada ir kėliausi iš lovos.
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2010 02 13, 20:32)
Man prieš tris savaites darė CP Klaipėdoje tai statė ir visai dėl to nebuvo jokio skausmo kaip buvau prisiskaičius tik šiek tiek nemalonu, o  išėmė kažkur po 8 val. tada ir kėliausi iš lovos.

Na del skausmo ir as skaičiau, bet nebijau jo, jau geriau pakentet nei su basonais vargt mirksiukas.gif . Dekui labai už atsakyma ax.gif

Dar klasimelis iskilo, kažin kiek reiktu duot operuojančiam gydytojui, jei važiuosiu operuotis is anksto nesitarusi? Žinau kad daug merginu ir moteru pasisako už tai kad neduot, bet mes seimoj turejom du skaudžius pavyzdžius, kaip mano sesei du CP vos nesibaige blogiausiu (del baisiu komplikaciju ir dideles neprieziuros, nes dave per mažai (taip netiesiogiai jai net buvo ir pasakyta)), tai vyras sake tikrai duosim, tik neapsisprendžiam ar 500 užtektu ar reiktu daugiau duot? Gal kas galetu atsakyt is savo patirties ar siaip? unsure.gif
Atsakyti
mergaites sakykit ar reikia i gimdykla pasiimti vaikuciui rubeliu, kai pirma gimdziau tai su ligonines renge, paskui pogimdyviniam perrengiau, o kaip yra dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 02 14, 20:17)
mergaites sakykit ar reikia i gimdykla pasiimti vaikuciui rubeliu, kai pirma gimdziau tai su ligonines renge, paskui pogimdyviniam perrengiau, o kaip yra dabar g.gif

Reikia kepurytes,kojnyciu vilnoniu ir pampersiuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena
sakykit o yra internetas GN? ax.gif
Atsakyti