Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

QUOTE(ADREV @ 2010 02 18, 10:34)
reikia visokiu rubeliu, nuo pampersu iiki megztinuku

I gimdykla nereikia rubu - tik kepuraite, kojinaites ir pora pampersu. Rubu reikia i pogimdymine palata.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2010 02 18, 09:51)
I gimdykla nereikia rubu - tik kepuraite, kojinaites ir pora pampersu. Rubu reikia i pogimdymine palata.

drinks_cheers.gif o pampersiuko užtenka ir vieno.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As gimdysiu taip pat Klaipedos GN ax.gif nors esu ne is Klp. Pas mus mieste gydytoja tai tikrai nesuaiskins ko reikia GN doh.gif
Lialiui viskas aisku ko reikia, sau irgi daug maz. O ten del vaistu ar siulu tai is vis neisivaizduoju ko gali reiketi doh.gif cia siulu reikia tik CP ar ir paprastam gimdymui? Kaip jusu nuomones del vaistu? as galvoju kad apsieisiu be ju, pirmas vaikas nezinau gal ir apsirinkku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 02 18, 13:53)
drinks_cheers.gif o pampersiuko užtenka ir vieno.

O jeigu KAS NORS? biggrin.gif Nors su tokiu poziuriu galima sunkvezimi susikraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2010 02 18, 14:24)
Sveikos  4u.gif
As gimdysiu taip pat Klaipedos GN  ax.gif  nors esu ne is Klp. Pas mus mieste gydytoja tai tikrai nesuaiskins ko reikia GN  doh.gif
Lialiui viskas aisku ko reikia, sau irgi daug maz. O ten del vaistu ar siulu tai is vis neisivaizduoju ko gali reiketi  doh.gif  cia siulu reikia tik CP ar ir paprastam gimdymui? Kaip jusu nuomones del vaistu? as galvoju kad apsieisiu be ju, pirmas vaikas nezinau gal ir apsirinkku  g.gif

siulai tuo atveju jei plysi ir reiks siuti. epidura, tai bent jau as, tikrai turesiu savo, nes paskui bus, kaip vienai pazystamai, lakste vyras po palatas ir klause ar kam liko, nes savo neturejo.
Atsakyti
beje kiek dienu laiko Klp GN? girdejau kad 2 belaiko, nors seniau kiek zinau 3 laikydavo, aisku jei viskas gerai smile.gif
Atsakyti
as gimdziau praeita pirmadieni ir viskas puikiai pasiseke,mazylis gime sveikas grazuoliukas ir nemazas 4250 g.su niekuo nesitariau ir viskas puikiai praejo. smile.gif skaitineju foruma ir daug kam neaisku del siulu ar reikia savo tureti nors man irgi buvo neaisku taciau viska buvau susipirkusi ir nuskausminamuosius ir siulius taciau nieko neprireike smile.gif gimdziau naturaliai be nuskausminamuju o siulu niekas neklause ar turiu savo susiuvo normaliai smile.gif nuskausminamuju neprireike nakti atejo i palata ar turiu parduoti tai ir pardaviau biggrin.gif sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa83 @ 2010 02 18, 17:38)
as gimdziau praeita pirmadieni ir viskas puikiai pasiseke,mazylis gime sveikas grazuoliukas ir nemazas 4250 g.su niekuo nesitariau ir viskas puikiai praejo. smile.gif skaitineju foruma ir daug kam neaisku del siulu ar reikia savo tureti nors man irgi buvo neaisku taciau viska buvau susipirkusi ir nuskausminamuosius ir siulius taciau nieko neprireike smile.gif gimdziau naturaliai be nuskausminamuju o siulu niekas neklause ar turiu savo susiuvo normaliai  smile.gif nuskausminamuju neprireike nakti atejo i palata ar turiu parduoti tai ir pardaviau  biggrin.gif sekmes visoms  smile.gif

Sveikinu sulaukus savo angeliuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2010 02 18, 14:04)
beje kiek dienu laiko Klp GN? girdejau kad 2 belaiko, nors seniau kiek zinau 3 laikydavo, aisku jei viskas gerai  smile.gif

Jei mamytei ir leliukui viskas gerai, tai laiko 2 paras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūratė V.: 19 vasario 2010 - 09:59
as gimdziau vasario gale , tai buvo saltoka ir vyrui liepe atnesti visus vaiko rubelius i gimdykla g.gif
Atsakyti
o kokias tapkes jus vezatesi gimdykla, galima tik gumines? ar as ne taip supratau? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2010 02 19, 18:27)
o kokias tapkes jus vezatesi gimdykla, galima tik gumines? ar as ne taip supratau?  doh.gif  g.gif

Merginos pataria ir gumines (pvz. kad ir i duša einant) ir paprastas jei tos gumines butu slapios. Per kursus akušere mums sake, kad reikia gerai valomu (geriau odiniu arba blogiausiu atveju guminiu). As pati ir gumines ir medžiagines isigijau tyčiai i ligonine vežtis ax.gif
Atsakyti